Sziasztok Fiúk!
Nagyon-nagyon köszönöm,MEGHATÓ...komolyan!
Velem sohasem foglalkoztak ennyien!NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK!
És külön köszönet,hogy bevettetek a "csapat"-ba,a nagy pofám ellenére is!
A következő sorok...megint a köszönetről fognak szólni.....
Menya köszke a gummát!
Gabica! Köszönöm a felvezetést! nélküled nehéz lett volna!
Milka!Köszke a lemezt!TUTTI! ...és nem mertem megrugdosni Menyát!
Pénteken lesz meg a másolják le nekem a lemezt!Akit érdekel,az zaklathat nyugodtan érte!
A telszámom az adatlapomon!Más!
Érdekel valakit AIRBRUSH? Este hívom a Veszprémi Barátomat PROFI!
Sziasztok Fiúk.
Hr. Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok, ne haragudj de csak most kapcsoltam be a gépet a múlthét óta.
Örülök,hogy jól sikerült a hétvégi túrátok nagyon sajnálom, hogynem lehettem ott de a Pécsin találkozunk. Mr. mégegyszer Boldog Szülinapot és a kuplungkart megrendeltem elvileg holnap nálamlesz. Laci 75
Boldog szülinapot Mr. !
Aprópopo! Milkának sikerült tankfestésvédő fóliát szerezned, vagy kérdezned?
Mert engem is érdekelne a dolog, bár az én vasam öregebb az övénél (nem is kicsit) azért vigyáznom kell rá. Szóval ha tudsz esetleg valami elérhetőséget adni ahonnan be lehet ilyen terméket szerezni azt megköszönném.
Köszönöm szépen a gratulációkat!
Vasárnap töltöttem a 36-ot!
De még mindig nemtudom,hogy kisfiú,vagy nagyfiú vagyok-e?
De inkább még mindig gyerek......
Én is még tesztelni szeretném. Olajcsere meg volt kb. 2000 km mentem vele azóta.
Ki szeretném próbálni egyedül is mit produkál. A kés legyen az utolsó..:)
Nem mondasz egyébként hülyeséget az üléspozícióval mert párszor rácsúsztam már a tankra egy egy fékezés után. Mondjuk tegnap szerencsémre nem sikrült betenni 6 ba mert jöttem a fehérvári új elkerülön lefele és a madaras bevásárlóközpont előtt mértek. Ha előtte sikerült volna betenni akkor most josim is ugrott volna.:)
Lehet érdemes megnézetni, de saját tapasztalatból 1-2:
Elvileg annak semmi köze nem lehet hozzá, hogy két személlyel mész. Hacsak nem az, hogy emaitt kicsit előrébb ülsz, és más szögben áll a lábad, de a merev csizma miatt nem érzed, hogy nem húztad fel teljesen a váltókart. Tudom lámer dolognak tűnik, de nekem is volt olyan az előző motorommal, hogy két személlyel emiatt nem húztam fel teljesen a kart, és többször bebocáztam két fokozat közé. Egyébként egy jó váltót is be tudsz rakni két fokozat közé, nem feltétlenül rossz. Szerintem motorozz vele egyedül is a megszokott módon, és ha akkor is csinálja, akkor vidd el szervizbe. Illetve olajcserével hogy állsz? Nem esedékes még?
Hálstennek a busával még talán nem is raktam két fokozat közé, de az előző motorommal, elő-elő fordult, én nem foglalkoztam vele. A véletlen úgy hozta, hogy ismerős vette meg, , aztán tőle is egy ismerősöm vette meg, én szervizelem a mocit a mai napig, és azóta sem jött elő semmi probléma a váltóval. Szóval szerintem nem kell megijedni rögtön, persze hallottam olyanról is (lásd Fistvan mocija is), hogy valami illesztési vagy anyaghiba miatt tönkrement a váltóban a léptető villa, vagy a fogaskeréken keletkezett egy repedés.
kÖSZÖNÖM SZÉPEN!
A Rátót utcában dolgozol,XIV.-ker?