Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Busati!
kÖSZÖNÖM SZÉPEN!
A Rátót utcában dolgozol,XIV.-ker?
Szia Mr! Szeretnék én is még nagyon sok boldog szülinapot kivánni!
Zoohayabusa megnéztem a videót, nagyon szép a gép, vigyázz rá!
Szia Maistear!
A Név és szám a fólia ügyében:
-Takács Zsolt,0620/3729674
Sziasztok Fiúk!
Nagyon-nagyon köszönöm,MEGHATÓ...komolyan!
Velem sohasem foglalkoztak ennyien!NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK!
És külön köszönet,hogy bevettetek a "csapat"-ba,a nagy pofám ellenére is!
A következő sorok...megint a köszönetről fognak szólni.....
Menya köszke a gummát!
Gabica! Köszönöm a felvezetést! nélküled nehéz lett volna!
Milka!Köszke a lemezt!TUTTI! ...és nem mertem megrugdosni Menyát!
Pénteken lesz meg a másolják le nekem a lemezt!Akit érdekel,az zaklathat nyugodtan érte!
A telszámom az adatlapomon!Más!
Érdekel valakit AIRBRUSH? Este hívom a Veszprémi Barátomat PROFI!
Sziasztok Fiúk.
Hr. Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok, ne haragudj de csak most kapcsoltam be a gépet a múlthét óta.
Örülök,hogy jól sikerült a hétvégi túrátok nagyon sajnálom, hogynem lehettem ott de a Pécsin találkozunk. Mr. mégegyszer Boldog Szülinapot és a kuplungkart megrendeltem elvileg holnap nálamlesz. Laci 75
Mr aki melleted áll éppen, kérd meg cibálja meg a füled helyettem! :) Boldog Szülinapot!
Szia Meastear

Megvan a szám,ha felhivsz megadom!
Boldog szülinapot Mr. !
Aprópopo! Milkának sikerült tankfestésvédő fóliát szerezned, vagy kérdezned?
Mert engem is érdekelne a dolog, bár az én vasam öregebb az övénél (nem is kicsit) azért vigyáznom kell rá. Szóval ha tudsz esetleg valami elérhetőséget adni ahonnan be lehet ilyen terméket szerezni azt megköszönném.

Üdv.: Maistear
36-ot?,

Igy ránézésre azt mondtam volna,boldog 44.szülinapot.De hát mindegy.Boldog 36.szülinapot.De tényleg.
Boldog szülinapot Mr. ! Még a 3 napba belefér!
Köszönöm Z3!
Bóóóldog szülinapot /így utólag /
Köszönöm szépen a gratulációkat!
Vasárnap töltöttem a 36-ot!
De még mindig nemtudom,hogy kisfiú,vagy nagyfiú vagyok-e?
De inkább még mindig gyerek......
Hali Mr sok boldog szülinapot, szombat óta nem voltam fenn csak a képeket is most sikerült megnéznem jól sikerültek.
36 voltál tegnap?
1 évet simán letagadhatnál,alig látszol 35-nek!
gratula!
Mr,köszönöm szépen.
Sziasztok!

Érdeklődenék nincs-e valakinek elfekvőben egy ventillátor kapcsoló gombája óócsóón?
Esetleg egy beszerzési cím?
Köszi előre is!
Minden Zsoltnak sok boldog névnapot kívánunk!
Mr.+Mr.-né
Fiveurban!
Nagyon köszönöm!
Köszi az inot Fistvan megvan a szám.:)

Én is még tesztelni szeretném. Olajcsere meg volt kb. 2000 km mentem vele azóta.
Ki szeretném próbálni egyedül is mit produkál. A kés legyen az utolsó..:)
Nem mondasz egyébként hülyeséget az üléspozícióval mert párszor rácsúsztam már a tankra egy egy fékezés után. Mondjuk tegnap szerencsémre nem sikrült betenni 6 ba mert jöttem a fehérvári új elkerülön lefele és a madaras bevásárlóközpont előtt mértek. Ha előtte sikerült volna betenni akkor most josim is ugrott volna.:)
Gixxer2!

Lehet érdemes megnézetni, de saját tapasztalatból 1-2:

Elvileg annak semmi köze nem lehet hozzá, hogy két személlyel mész. Hacsak nem az, hogy emaitt kicsit előrébb ülsz, és más szögben áll a lábad, de a merev csizma miatt nem érzed, hogy nem húztad fel teljesen a váltókart. Tudom lámer dolognak tűnik, de nekem is volt olyan az előző motorommal, hogy két személlyel emiatt nem húztam fel teljesen a kart, és többször bebocáztam két fokozat közé. Egyébként egy jó váltót is be tudsz rakni két fokozat közé, nem feltétlenül rossz. Szerintem motorozz vele egyedül is a megszokott módon, és ha akkor is csinálja, akkor vidd el szervizbe. Illetve olajcserével hogy állsz? Nem esedékes még?
Hálstennek a busával még talán nem is raktam két fokozat közé, de az előző motorommal, elő-elő fordult, én nem foglalkoztam vele. A véletlen úgy hozta, hogy ismerős vette meg, , aztán tőle is egy ismerősöm vette meg, én szervizelem a mocit a mai napig, és azóta sem jött elő semmi probléma a váltóval. Szóval szerintem nem kell megijedni rögtön, persze hallottam olyanról is (lásd Fistvan mocija is), hogy valami illesztési vagy anyaghiba miatt tönkrement a váltóban a léptető villa, vagy a fogaskeréken keletkezett egy repedés.
a 158-as oldalon megtalálod a számát Csabinak.
Ok. Köszi. Örülnék ha lenne valami költséghatékony megoldás... és persze nem kéne sokáig nélkülözni a mocit mert azt nem bírnám ki.