Fiveurban!
Meghívóra nem válaszóltál?.-)))))))))))))))))))Menyus a titkárnőd?.-)))))))))))
Szépen alakul a létszám...........remélem sokan maradtok éjszakára is!
Menyus és többiek.
Sajnos rossz hirt kell közölnöm,a H-ringen 03.31.-én rendezendö "utcai " motorozás elmarad.Valamiféle verseny lessz vasárnap,és annak az edzése lessz szombaton.Az infot a Motorozz.hu-rol szedtem.Nézzetek utánna ti is.
Túra !2007.04.07.-én REDMARY.Indulás kb 10-kor érkezés sacköbb mindent belevéve kb 12 -re.Nálam(Redmary) lejenkeztek!:-))Kaptok kb 2 órát körbe motorozni a környéket!Fuveurban lesz a vezetőtők!kb 4-kor kaja(szakácsról én gondoskodom) majd teli pocival fájó szívvel elengedlek haza benneteket!:-))Ha szombaton jöttök akkor maradhatnátok is egy kis dajdajra!:-))Kicsit szükősen de elfértek!Sok jók kis helyen!:-)) http://lazarus.elte.hu/moterke...
Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.
És ott a finálé a 2pontos dobás után!Yes Yes!Lehetnél a motorosok szóvivője!
viszont én most ezért bevallom,hogy nekem nincs is GSRem,csak egy 20 éves Mini Rigám!
Így is motorosnak tartasz,tesó?
Holnap megyek a hivatalba a polgár jenő mester hivatalba ahol a menyezet repedezett,mert úgy megvagyok viselve hogy az kizárt dolog mert nem tudom!
Megkérdezem mivan aztán felirom!Addig meg szar az idő!Ha javul rendszám le azt nyél!
Én is egy baráti döntögetésre gonodoltam nem fullnyélre!Az én tiszteletem a tiéd mert aki Hayabusán űl az nem szarral gurigázik!
Kykee!
Előszőr kapd vissza a forgalmidat!
Nekem nem kell gyakorolnom egy gsr ellen!
Nem akarok nagyképű lenni,minden tiszteletem a tiéd.... ,hisz ismersz!?
/mellesleg már nemigazán versenyzek,amióta újjászülettem egy piroslámpás versenyes áthajtás
manőver óta,kontra gsf-750,még előnyt is adtam neki:5-8méter/
De nyomhatjuk baráti gurigába,oszt majd meglátjuk!
Mi van a forgalmiddal?Mikor kapod vissza?
Meghívóra nem válaszóltál?.-)))))))))))))))))))Menyus a titkárnőd?.-)))))))))))
Szépen alakul a létszám...........remélem sokan maradtok éjszakára is!
Hála Istennek csak névnapom lesz, legalább májusig nem öregszem
Titkos vágyam az idén egy Spanyol túra valamelyik gyerekemmel, és " túratempóban" nagyon vág hátra a szél, talán ezzel jobb lesz!
Szombaton szülinapod is lesz...nem sajnáljuk Tőled!
Megkaptam köszi, ment a pénz!
B...a meg most lebuktam, hogy én vettem meg!
Mi van?
Ati hatott a pörkűtt?
Sajnos rossz hirt kell közölnöm,a H-ringen 03.31.-én rendezendö "utcai " motorozás elmarad.Valamiféle verseny lessz vasárnap,és annak az edzése lessz szombaton.Az infot a Motorozz.hu-rol szedtem.Nézzetek utánna ti is.
Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.
Akik jönnének iratkozzanak fel,hogy Redmary számolhasson velünk
1)Fiveurban
3)Milka+Milkáné
4)Zsolt
6)Zsozy+Tündi
8)Mr.+Mr-né
10) dodo+Ancsa
12)Menyus+Gabyca
14)LACI 75+75-né
16)Busati+Gaby
18)Vecsi+1fő
Kárlot is puhithatnád,bár én már beszéltem vele.
1)Milka+Milkáné
2)Zsolt
3)Zsozy+Tündi
4)Mr.+Mr-né
5) dodo+Ancsa
6)Menyus+Gabyca
7)LACI 75+75-né
8)Busati+Gaby
9)Vecsi+1fő
Az is MOCI!
viszont én most ezért bevallom,hogy nekem nincs is GSRem,csak egy 20 éves Mini Rigám!
Így is motorosnak tartasz,tesó?
Szóljak neki?
Köszke a dicséretet,de nem érdemlem meg!
Minden motoros MOTOROS!/tök mindegy,hogy milye van!/
Az a fő,hogy szeresse!
Megkérdezem mivan aztán felirom!Addig meg szar az idő!Ha javul rendszám le azt nyél!
Én is egy baráti döntögetésre gonodoltam nem fullnyélre!Az én tiszteletem a tiéd mert aki Hayabusán űl az nem szarral gurigázik!
Előszőr kapd vissza a forgalmidat!
Nekem nem kell gyakorolnom egy gsr ellen!
Nem akarok nagyképű lenni,minden tiszteletem a tiéd.... ,hisz ismersz!?
/mellesleg már nemigazán versenyzek,amióta újjászülettem egy piroslámpás versenyes áthajtás
manőver óta,kontra gsf-750,még előnyt is adtam neki:5-8méter/
De nyomhatjuk baráti gurigába,oszt majd meglátjuk!
Mi van a forgalmiddal?Mikor kapod vissza?