Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Redmary

A többiek nevében is köszi a meghivást.
Végre mükszik az oldal,már kezdtek elvonási tüneteim lenni.
Sziasztok!
Este óta nem müködik az a weboldal:-(
Szeretném ha tőlem is olyan jó kedvel gurulnának haza ,mint Tőletek!:-))
Igyekszem mindenkit maximálisan kiszolgálni!:-)))))))))))l.....Szervezzétek.......Pusza
Szia Marcsi nekem tetszik az ötlet meg is lenne a folytatás, és Mr barátunk is ki lenne szolgálva
Sziasztok!
Remélem ma mindenki motorozott és épsségben haza is ér...ért!
Márc 15 -én Találkoztam veletek.......ha valaki már nem emlészik a nevemre!:-)))
Régóta reg,tag vagyok csak még nem voltak ismerőseim ezen a weboldalon.
Szervezhetnétek Szeged és környékére túrát!
Fiveurban lenne az "Idegenvezető""nálam lenne "bográcsosvalaminyamnya""
Dugjátok össze a kisbuksitokat......szervezzétek meg és én leszek a "házigazdanéni"
Labda feldobva............Pusza!Marcsi
Szia Busa 99

Természetes hogy szolok,de a biztonság érdekében,dobj egy telszámot létszives.
Az enyém 06-30-9446636
E-mail.zolaska@freemail.hu

Ami biztosnak látszik,két hét mulva,Pécsiektöl kaptam meghivást,hogy körbe vinnének a mecsekben.Menni Kaposvár érintésével mennénk,mert ott is csatlakoznának.Ja meg remélem innen Peströl is jönnek egy páran(ugye Busati,meg teso).De ez még,függ az idöjárástol,na meg a hömérséklettöl.Megprobálom idejébe jelezni.
szia milka!én is kispesti vagyok és én mennék,veled gurulgatni! most olajcserén van a motorom ,de ha legközelebb mész szolj!köszi (zsolti)
Van Kedve ma valakinek gurulni egyet?Ha igen kérném jelezze.Ugy tervezném 10.00-kor indulás Lurdi ház elöl.Uticél megbeszélés tárgyát képezi.
Naná Mihail!
Én is örültem!
Sziasztok!
Tök jól éreztem magam tegnap.
Kár, hogy későn értünk le és a kaja után el is kellett jönnünk.
De azért jó volt személyesen is találkozni.
Örülök, hogy ha futólag is de megismertelek benneteket.
Remélem még sokszor lesznek hasonló programok, (amire én is hivatalos leszek).
Na mindenki vigyázzon magára, meg másokra is.
Naná!
Különben mindent megfőzök amit látok,elérek,megfogok!
Jaaaa,és el is sózom,hogy ehetetlen legyen
elég volt a büntiből Milka!Nagyon várom,hogy kész legyen......
addig meg csak irigykedek.....
Ne irigykedj,nemsokára jössz velünk(legalábbis remélem).
Sziasztok!
Nagyon jók a képek!
Nagyon várom már,hogy kész legyen az enyém!
Remélem,hogy legközelebb nem maradok itthon!
Gratulálok Nektek! Sőt.....irigy is vagyok!
Helló!
Csak csatlakozni tudok Milkához, köszi!
Sziasztok

Hibátlan volt a mai gurulás,föleg a szerpentin oda-vissza.A képek és a video(köszönet Menyának)hibátlan.És még az XX-is rajta van.
Kis ítelitő
Majd DVD-n oda adom!Igaz hogy az én órám van rajta,de a te rendszámod
Sajnos későn néztem ma be erről lemaradtam,látom jók voltak a kanyarok.
Vidi?
Milka KépeiFELZÖLTVE
végülis én is jól szórakoztam..............
Sziasztok!
Háát gyerekek irigykedve néztem a sok gépet, gratula a jó bulihoz ahogy nézem nagyon jól sikerült minden legközelebb nem hagyom ki nem nem jó volt látni egy helyen ennyi busát.
Azért ennyi embert leszervezni az sem volt semmi ígyhát külön gratula a házigazdáknak
A lényeg , hogy jól sikerült és mindenki hazaért épségben..............és ha valami jól sikerült annak lennie kell folytatásnak ............
Képeket le lehet innen tölteni: kep.tar.hu/busacsabi
örülök hogy fel lötétek a képeket jó nagyon még nézni is milyen jó banzáj lehetett
és még az idö is kedvezett nektek nagyon szépet foggtatok ki!
ma azért én is el mentem pár órára délután szolidalitás meg hogy egy egész hét nélkül kell el viselnem mert hogy megyek meg látogatom család fámat,,,
üdv mindenkinek
gyurika örülök hogy nem lett nagyob gond! !
fistván elküldtem a lemezt elöreláthatóan 7-9 nap utazik ha nem érkezne meg szólj és küldöm megint ,mert nem ajánlva attam fel csak úgy "ala natur jegyesen"
jahA Gipro nagyon vad! és még a fogyasztás is jobbnak tünik pedig 2 személyezek mióta asszony pajtás is van igaz nem nyom sokat max 55 felöltözve sisakostól de akkor is ,sajna még minig nem tudtam le tesztelni hogy megy a vég..... felé de el jön mindennek az ideje ha más nem majd spanyolban valami frankó autópályán..nem élet célom a 315 ös repkedés de ha mér tudja akkkor mikor kell hadj sétáljon oda fel