Sziasztok!
Csatlakoznék az előttem szólókhoz és én is köszönetet mondanék a házigadák türelméért és vendégszeretetéért! És köszönet Mr.Főszakácsunknak a finom kajáért! KÖSZÖNET !
Nagyon jól éreztük mi is magunkat köszi, hogy itt voltatok, külön köszönet a mi kinevezett MR föszakácsunknak a remek kajáért,és remélem lesz folytatás,jó pihenést mindenkinek.
Nagyonj ó volt a mai találkozó mi is sikeresen hazaértűnk Mihail és barátja yamabusa
köszönjűk aszives vendéglátást a mosogatónőt lekűldtűk remélem időben érkezik.
Sziasztok!
Mindenkinek mindent,én mint 47 éves "benzintyúkanyó""igazán jó érzés ennyi fiatal közt lenni!:-))Fiveurban.:élmény volt ez a mai nap!Köszönöm!Mindenkinek csók özön!:-)))
Szia Mindenkinek! Mi is hazaértünk már legalább negyed órája, csak most lettünk gépközelben! A kajcsi tényleg fini volt, köszönjük szépen! A vendéglátást is köszönjük, minden tök jó volt! Reméljük ebben az évben még sokat fogunk gurulni együtt! Mindenkinek kellemes pihenést, szép estét!
Mi sikeresen,rendben haza értünk.Remélem mindenki ugyanigy.Az étel nagyon finom volt,köszönet érte Misternek,és nem utolso sorban a házigazdának a lehetöségért.Mi nagyon jol éreztük magunkat,remélem lessz folytatás.
Köszönöm mindenkinek a lehetőséget, és a gurulást! Dodó bocs a felfordulásért, és köszönet a családodnak az vendéglátásért! Mr jó volt a kaja, én személy szerint kinevezlek a Busások főszakácsának!
Aki képeket készített az légyszi ossza meg az elérhetőségét ha kérhetem! Még egyszer kösz a mai napot, minden kedves résztvevőnek!
köszi fistván már nézegetem öket honnan a legközelebb be szerezni ki küldi nekem ki jobb árban...
wazze a cimedet itthon hagytam most megyek megint gyorsan fel dobom a dvd-t ,mondjuk jó takaróm van havernak rohangáltunk robogót nézni kicsit hosszúra sikeredett de van 1-2 jónak tünö,plusz rá bukkantam egy eldugott helyen shop Laser,scorpion dörgöket árulnak és kb 800 eu ki jön a 2 db most érdeklödik helybeli tuningos hátha csinál nekem hozzá 1 rendszert,és mennyiért de most megyekjövö hét kedden magyar földre is be nézek Vlado ék hoz is mert nagyon alszanak az ár ajánlatomon! azért ök bennük jobban biznék hogy kemény rendszert kreálnak rá!
busacsabi már rájöttem ismerlek miután megnéztem a fényképedet! te dolgozol a bécsi utnál a suzukinál. nekem van a 99-es arany szinü hayabusam ,folyt a kuplung olajam.voltam nálad párszor.
Zoo! Ha nézed a www.zerogravity-racing.com oldalt, előbb a "sportbikes" opciót válaszd, majd ott a "windscreens" linket és ott a SUZUKI-t, mert ha a "photo gallery" -t választod, akkor nem jön be az összes fajta plekó.
Zoohayabusa! A plexi Puig gyártmány, én a POLO áruházból hozattam 60 euroért Németországból, de biztos nálatok is forgalmazzák. Lehet kapni többféle színben is. Van kék, enyhe füstszínü, víztiszta is. Nézd meg a www.puig.tv oldalt! De nekem formára a Zero Gravity jött be, most ezt láthatod a motoromon. Viszont itt ez a legdrágább is, 27 e Ft volt. Ebből Hayabusára 2 fajta van, az enyém a low profile, a másik az majdnem úgy néz ki, mint a Puig. Ez is van vagy 10 féle színben. www.zerogravity-racing.com
Zmenyus! Én is mennék. Megbeszéltem Kalivoda Imrével, hogy ha jó lesz az idő, akkor elmegyek hozzá, beállíttatom a motort, és akkor Téged is útba ejtelek.
Csatlakoznék az előttem szólókhoz és én is köszönetet mondanék a házigadák türelméért és vendégszeretetéért! És köszönet Mr.Főszakácsunknak a finom kajáért! KÖSZÖNET !