Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

link
Időben kell jelentkezni, nehogy lemaradj. Nagyrészt 2:30 körüliek mennek mersz-en. Direkt nekik van kitalálva.
Mr.Szakács!:-)))
Köszike!Remélem nem csak ötlet marad!
Szervezkedjetek.........húsvét varásnap,vagy szombat?
Hétfőn ugye mindenki családos!
Pusza!
Sziasztok, ez a MERSZ pálynap mit takar pontosan? Bárki mehet?
Igen!Március 31-szombat MERSZ pálya nap 18-20 óráig !Találkozzunk 17:15 kor Fót-i Shel kúton!Pályára lépés csak teljes motoros felszerelésben!Részvételi dij:10000Ft Utas motoroztatás 1X15 perc!
Milka1!
Pécsre én is vevő vagyok!

Zmenyus!
31.-én Hungaroring?

MrHayabusa!

Hogy áll Rosinante?
Redmary!
Nagyszerű ötlet!
Sziasztok!
Sajna nekem csak most sikerült a belépés,tegnap egész nap ledobott!
Nagyon szép lett a GÉP!

Részemről a szerencse!
Köszönet a dicséretekért. Az az igazság, hogy ezek a telefonnal készített képek nem adják vissza, hogy milyen arányai vannak a gépnek. Élőben még durvább.
Szia Fistvan.
Nagyon szép lett a géped, most már én irígykedem rád! LACI 75
csatlakozom az előttem szólókhoz egyszerűen nagyon szép lett
COOL a verda
Sziasztok!

Győrből is lehetne majd csatlakozni gurulásokhoz?

Üdv mindenkinek!
gyönyörű madárka!szép lett a váz
Mondhatjuk...
Ugy látom "széria" a gép rendesen.
Igazándiból ezt a képet akartam elküldeni, mert itt már legalább meg is van mosva. Meg a fénykép se olyan béna.
Hello mindenki! Délután 2 óta most sikerült belépni az oldalra. Ha normálisan nem sikerülne, jelöljétek be a "belépés mentése" menüpontot, nekem legalább is így sikerült. DE NEM EZ A LÉNYEG:
Itthon van a madárka!
Szia

Természetes hogy jelzem.Én mindig,és mindenki felé nyitott vagyok.Amint pontosat tudok feldobom a forumra.
Szia Mister

Megjelöltél,etz köszönöm.
De a képek láttán leesett az állam.Ezentul csak kezicsokolomot köszönök neked.Gondolom tudod mért.
Milka
A pécsi gurulásban én is benne volnék, ha mentek szólj vagy üzenj a fórumon. LACI 75
Helyes!:-)))))))))))
További szép vasárnapot,élvezd a családoddal! Szervezzétek.........Húsvét vasárnap?Csak egy ötlet!
Én az elmult három napban,csak mentem,csak mentem,csak mentem.És a munkám is az hogy csak megyek,csak megyek,.....Ugyhogy ugy döntöttem(tünk),a mai nap a csalédé,a gyereké,meg a pihié.
Szasztok

Bár már régebben volt,de a 2007.01.13.-ai gurulás képeit feltettem
http://www.kep.tar.hu/milkamu
Szia!
Mért nem motorzozól?
Nagyon szívesen a meghívást,remélem megszervezitek és le jöttök Szögedre!:-)))