Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Kb 20-as....
jooo.nagyot urak!
szeretnék venni a busmanra egy tura plexit..valaki esetleg tudja hogy hol tudék venni,és menyibe fájna?
Hali!

Nekem is Gi-Pro fokozatkijelzőm van az akksira kötve. Nincs vele gond, csak télen kellett havonta rárakni töltőre az akksit. Jobb időben úgysem lesz annyi ideje lemerülni, télen meg amúgy is illik havonta feltölteni az akksit.
Hello! Nekem is csak télen voltak gondok. Nyáron nem volt ideje lemeríteni az akksit.
5 mv-ot fogyaszt, szerintem nem kell aggódni hogy lemeríti. Nekem két hónap állás után is gond nélkül indult a mocim. Pedig az akksira van kötve a kijelző.
Sziasztok!

A busánál ha a bal oldalán eltávolitjuk a fekete műanyag burkeszt akkor ott csalingáznak vezetékek,meg mivel ott a biztosítékház is...ezért ott lehet egy gyujtást keresni,szerintem... .
Zoo! Én az első helyzetjelző izzóra kőtöttem rá a GIPro-t.
Milyen évjárat a mocid?
zmenyus vagy aki olvassa az is válaszolhat rá a Gipro-t honnan lopjak áramot tudjátok ami kapcsolja a gyujtás hogy amúgy ne lopkodjon hiába szerintem hogy stand by ide vagy oda akkor is zaba áram szóval ha le szedem a pilóta üllést ott találok valami helyet a kompjuternél ahova mellé csavarozhatom valami másik szállal? várom válaszotokat köszi elöre is üdv zo
holnap is ha olyan idö lesz mint ma kint koptatom még a maradék gumimat hátulról mert elég kevés van már rajta,gondolok rátok hogy jó lenne eggyütt villantani egy laza gurulást a 10 fokos aszfalton .......
milyen gépjármü adó? mert nekem is magyarban van be jegyezve a motorom...
és kinél kell kérni önkorányzat vagy hol?-ha nem küldték automatikusan...
Csak kész lesz remélem.....Köszönöm...Jó pihit Nektek,holnapra szép ídőt,és jó gurigát!
Oszt vigyi!
Még mindig?Sajnálom
Sajna gyalogos vagyok Menyus....Moci a szervízben
Bográcsolás!Március 15.én
A helyszín Dodo-nál Kunszentmiklóson
Ott legalább van bogrács És minden motor el fér a kertben
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Busacsabi
-Gabica
-
Busati
-Busatiné
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Lacxy
-Geri

-Milka
-Mr.H.-né,de csak 10fok felett...
-Szép milkáné
-Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
-mosó masa a három betűssel :)
-BV6
-Roli(még nem tudja)
-Arthur
Mivel senki sem akar évadnyitó gurulni,szerintem guruljunk együtt egy jót aztán tűz Dodo-hoz
Jelentkezéseket még el fogadunk!
Gurulunk hát Jön csabi is!Mr? Még valaki?
Sajna még nincs,ezért nemtudok még semmi konkrétat írni,remélem,hogy hétfőn megjön,és akkor kész lesz...ha nem...akkor marad az autó...
Belefőzzük a burgonyát,vagy külön főzzük?
Ha külön,ha nem..5kg elég...savanyú 2-2.5kg bőséges...
Bocsi! Busatiné!
Sziasztok! Most vóltam a bratyómmal 1 jót gurulni! Király vólt! Csak ez a tetü eső elkezdet esni, és haza kellett jönni. Valószinű, hogy jön busáné is a bulira. Menyus! Holnap gurulunk?
Sziasztok.
Dodó előre is köszönjük a vendéglátást én 11h.-ra megyek hozzátok, nemtudom a többiekkel miben maradtatok. Mr. szimeringed van már? LACI 75
Minden be lesz szerezve nem kell hozni semmit, kutyánk nincs csak egy aranyhal van.Burgonyát is akarunk főzni, valami savanyuság üdítő mennyi, milyen?
Én sem adom Gabi!Csak legyen kész szerdáig!
Dodo!
Kellene még Vöröshagyma..kb 3kg
fokhagyma 2fej,lecso 2-3liter,vagy paprika,paradicsom,só,örölt bors 3-5dkg,ugyanennyi őrölt kömény,
és kb 8-10dkg fűszerpaprika,1db hegyes,erős paprika,és végül 1üveg száraz vörösbor...
Betudod szerezni,vagy hozzuk mi?
Ha ennyien maradunk akkor csak a husi felét,vagy kétharmadát javasolnám főzni,mert baromi sok lesz!
Eddig 18-20-an vagyunk,az 30-35dkg-val 7kg....Mit gondoltok?
Legfeljebb marad még egy kanyarra....
Mr.Hayabusáné/Gabi/kérdezi,hogy van-e kutyusod?
Van GPS
Az enyém 38700-. 15-én ha jöttök kimegyek elétek így nem kell keresgélni, telefonszám a nevemnél.