nagyon szép a plexi nem csúnyitja el meg marad a forma ,,,,ez engem is érdekel de szinezetlen vagy csak enyhe szürke kivitelben----------mint a gyári szin
igen én is csatlakozom a jókivánságokhoz élvezetes bulizást úgy eggyütt ,,,
nagyon ott lennék én is veletek-de ezt dobta a gép
már élmény itt veletek diskurálni is a fórumon ,lassan ha nem nézek fel reggel és este súlyos következményei vannak már néha kezdek aggódni magam miatt
jut eszembe fékek oké a betét de van valami speckó olaj is ami nagyon birja láttam 1 dvd-t amiben az 1 kerekezéshez ajánlják mert hogy mindig fékezgetni kell a gépet ahogy 12 órázik a srác és valami iszonyatos höfokot képes el viselni az olaj ha érdekel valaikt meg lesem mi a neve és be irom ide
üdv zo
zmenyus köszi szépen a tippeket ma megpucoltam a csatlakozókat befujtam kontaktspray vel de sajnos nem lett semmi változás!hétfőn viszem be szervízbe remélem ott hamar megoldják a hibát!
Sziasztok! A csütörtöki bográcsolás talija a következő!Én fél10töl 10ig M0 annahegyi pihenönél várok,innét Budaörs AGIP kúton balcsi felé fél 11-kor! Onnan 11-kor el indulunk egy kis gurigára, de NEM A TÖMEGGEL! Vagy esetleg egyből le gurulunk dodo-hoz. Ezt majd ott meg dumcsizzuk
Részt vevők:
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Busacsabi
-Gabica
-Busati
-Busatiné
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Lacxy
-Ger
i
-Milka
-Mr.H.-né,de csak 10fok felett...
-Szép milkáné
-Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
-mosó masa a három betűssel :)
-BV6
-Roli(még nem tudja)
-Arthur
-Szilvi
-Czwaker
-Bigdady
,-Attila,
-Gyu
la
-Zsozy
-Tündi
-Izso
-Niki
Hali mindenkinek!
Csak jó mulatást akarok kívánni nektek a holnapi talihoz és tudom,hogy a fórumlakók nagy többsége megy de azért gondoljatok azokra is akik sajna nem lehetnek veletek szóval majd egy rövid beszámolót légyszi.............ja és jó étvágyat mindenkinek.
Ragadós gumikat, széles utat.
És még valami Mr feltétlenül elvinni egy körre.......megérdemli
Sziasztok! A csütörtöki bográcsolás talija a következő!Én fél10töl 10ig M0 annahegyi pihenönél várok,innét Budaörs AGIP kúton balcsi felé fél 11-kor! Onnan 11-kor el indulunk egy kis gurigára, de NEM A TÖMEGGEL! Vagy esetleg egyből le gurulunk dodo-hoz. Ezt majd ott meg dumcsizzuk
-Milka
-Szép milkáné
-Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
-BV6
-Roli(még nem tudja)
-Arthur
-Czwaker
Bigdady
,Attila,
Gyula
Zsozy
T
ündi
Sziasztok!
Én sajna autóval megyek..e mán biztos...
10-11körül leszek Dodónál,és elkezdek főznyi!
A husi már elővéve...olvad!
Csodálatos időt Nektek a gurigához!
Lent talizunk!
Üdv!
Felszereltem már. Jobb mint a gyári plekó, kb 170 után kell bebújni. Az idomommal viszont nem stimmel a jobb oldali tükörnél, van egy kis hézag..... így marad.
zmenyus!köszönöm szépen a segítséget holnap megnézem a csatit remélem ott van a baj és nem a generátornál!én azt a csatit néztem ma meg ami az ülés alatt van ahol a két biztosíték is az előtt is van 1 csati amihez sárga piros és barna-fehér kébelek mennek!
igen én is csatlakozom a jókivánságokhoz élvezetes bulizást úgy eggyütt ,,,
nagyon ott lennék én is veletek-de ezt dobta a gép
már élmény itt veletek diskurálni is a fórumon ,lassan ha nem nézek fel reggel és este súlyos következményei vannak már néha kezdek aggódni magam miatt
jut eszembe fékek oké a betét de van valami speckó olaj is ami nagyon birja láttam 1 dvd-t amiben az 1 kerekezéshez ajánlják mert hogy mindig fékezgetni kell a gépet ahogy 12 órázik a srác és valami iszonyatos höfokot képes el viselni az olaj ha érdekel valaikt meg lesem mi a neve és be irom ide
üdv zo
zmenyus köszi szépen a tippeket ma megpucoltam a csatlakozókat befujtam kontaktspray vel de sajnos nem lett semmi változás!hétfőn viszem be szervízbe remélem ott hamar megoldják a hibát!
Részt vevők:
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Busacsabi
-Gabica
-Busati
-Busatiné
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Lacxy
-Ger
i
-Milka
-Szép milkáné
-Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
-BV6
-Roli(még nem tudja)
-Arthur
-Szilvi
-Czwaker
-Bigdady
,-Attila,
-Gyu
la
-Zsozy
-Tündi
-Izso
-Niki
Csak jó mulatást akarok kívánni nektek a holnapi talihoz és tudom,hogy a fórumlakók nagy többsége megy de azért gondoljatok azokra is akik sajna nem lehetnek veletek szóval majd egy rövid beszámolót légyszi.............ja és jó étvágyat mindenkinek.
Ragadós gumikat, széles utat.
És még valami Mr feltétlenül elvinni egy körre.......megérdemli
Részt vevők:
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Busacsabi
-Gabica
-Busati
-Busatiné
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Lacxy
-Ger
i
-Milka
-Szép milkáné
-Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
-BV6
-Roli(még nem tudja)
-Arthur
-Czwaker
Bigdady
,Attila,
Gyula
Zsozy
T
ündi
Én sajna autóval megyek..e mán biztos...
10-11körül leszek Dodónál,és elkezdek főznyi!
A husi már elővéve...olvad!
Csodálatos időt Nektek a gurigához!
Lent talizunk!
Üdv!
Jó lenne eldönteni, hogy lesz holnap!
Aki tudja írja meg!
Felszereltem már. Jobb mint a gyári plekó, kb 170 után kell bebújni. Az idomommal viszont nem stimmel a jobb oldali tükörnél, van egy kis hézag..... így marad.
üdv.
zmenyus!köszönöm szépen a segítséget holnap megnézem a csatit remélem ott van a baj és nem a generátornál!én azt a csatit néztem ma meg ami az ülés alatt van ahol a két biztosíték is az előtt is van 1 csati amihez sárga piros és barna-fehér kébelek mennek!
Akkor beruházok..:))