Szia Gyurika! A bratyóm busája akkor csinálta ezt, amikor kezdett behalni az aksija. Ha tudsz valakitől 1 aksit kölcsönözni, akkor próbáld meg, hogy úgy is csinálja-e! Ugye nem autó aksi töltővel küldted meg az aksidat? Ha igen, akkor sajna az kuka!
beszéltem egy szerelővel azt mondta töltsem fel az akksit 14.0 re mert a gondozásmentes (zselés) akksit nem szabad 14.4 re tölteni mint a savast!feltöltöttem 14.0 re és semmi változás!generetor vahy feszszebályzó a szar vagy mi?
Sziasztok! A csütörtöki bográcsolás talija a következő! Budaörs AGIP kúton balcsi felé fél 11-kor! Onnan 11-kor el indulunk egy kis gurigára, de NEM A TÖMEGGEL! Vagy esetleg egyből le gurulunk dodo-hoz. Ezt majd ott meg dumcsizzuk
Részt vevők:
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Busacsabi
-Gabica
-B
usati
-Busatiné
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Lacxy
-Geri
-Milka
-Mr.H.-né,de csak 10fok felett...
-Szép milkáné
-Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
-mosó masa a három betűssel :)
-BV6
-Roli(még nem tudja)
-Arthur
tudnál nekem segíteni?csak alapjáraton van töltés a busámon!alapból 12.7 van az aksiba inditás közbe lemegy 7 re és alapjáraton 13.2 ahogy huzom a gázt ugy megy lefelé 11.2 ig is és valamikor még lejebb is!
tudnál nekem segiteni?az a helyzet hogy a busámon nincs töltés fordulaton csak alapjáraton van töltés!mi lehet a baj?12.7 van alapból az akksiba ha elinditom indítás közbe lemegy 7 re és alapjáraton 13.2 ahogy huzom a gáz ugy megy lefelé 11.2
Sziasztok! A csütörtöki bográcsolás talija a következő! Budaörs AGIP kúton balcsi felé fél 11-kor! Onnan 11-kor elindulunk egy kis gurigára, de NEM A TÖMEGGEL! Vagy esetleg egyből legurulunk dodohoz. Ezt majd ott megdumcsizzuk!
Volna itt egy kis gumi lehetőség! 2004 novemberi megfelelően tárolt, hibátlan, komoly helyről, 190/50ZR17 TL W Diablo Corsa H-s gumi van jó áron! Az adataimnál lévő telszámra dobtok egy sms-t és megírom a válaszban az árat! Van 8 db.
Részt vevők:
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Busacsabi
-Gabica
-B
usati
-Busatiné
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Lacxy
-Geri
-Milka
-Mr.H.-né,de csak 10fok felett...
-Szép milkáné
-Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
-mosó masa a három betűssel :)
-BV6
-Roli(még nem tudja)
-Arthur
Én még vacillálok az Agip-kút és gurulás együtt Dodóhoz, vagy egyből Dodo közt.
Azthiszem időjárás függő lesz a választásom.
busati
tudnál nekem segíteni?csak alapjáraton van töltés a busámon!alapból 12.7 van az aksiba inditás közbe lemegy 7 re és alapjáraton 13.2 ahogy huzom a gázt ugy megy lefelé 11.2 ig is és valamikor még lejebb is!
busati!
tudnál nekem segiteni?az a helyzet hogy a busámon nincs töltés fordulaton csak alapjáraton van töltés!mi lehet a baj?12.7 van alapból az akksiba ha elinditom indítás közbe lemegy 7 re és alapjáraton 13.2 ahogy huzom a gáz ugy megy lefelé 11.2
Megkaptam az e-mail ed, a választ elküldtem.
Cool tegnap nem voltatok fehérváron?