Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jó az aksid, akkor csináld azt amit Menyus ír! Ő jobban vágja a témát!
pontosabban mikor (a hol nem kellett oda)
Nem auto töltövel töltöttem haverom töltötte és csepptöltővel és közbe mértük mikor hol mennyi van benne!
Vettem Menyus! De azért annál nagyobb!
Szia Gyurika! A bratyóm busája akkor csinálta ezt, amikor kezdett behalni az aksija. Ha tudsz valakitől 1 aksit kölcsönözni, akkor próbáld meg, hogy úgy is csinálja-e! Ugye nem autó aksi töltővel küldted meg az aksidat? Ha igen, akkor sajna az kuka!
hova jönnek a kábelek hol keressem a csatlakozót?
beszéltem egy szerelővel azt mondta töltsem fel az akksit 14.0 re mert a gondozásmentes (zselés) akksit nem szabad 14.4 re tölteni mint a savast!feltöltöttem 14.0 re és semmi változás!generetor vahy feszszebályzó a szar vagy mi?
csá!14.2 alatt nincs töltés A generátorbol fel jön 3 sárga 1 piros meg barna/fehér Keresd meg a csatilát,és pucold meg mert gyakran el oxidálodik
Sziasztok! A csütörtöki bográcsolás talija a következő! Budaörs AGIP kúton balcsi felé fél 11-kor! Onnan 11-kor el indulunk egy kis gurigára, de NEM A TÖMEGGEL! Vagy esetleg egyből le gurulunk dodo-hoz. Ezt majd ott meg dumcsizzuk
Részt vevők:
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Busacsabi
-Gabica
-B
usati
-Busatiné
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Lacxy
-Geri

-Milka
-Mr.H.-né,de csak 10fok felett...
-Szép milkáné
-Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
-mosó masa a három betűssel :)
-BV6
-Roli(még nem tudja)
-Arthur
Sziasztok!
Én még vacillálok az Agip-kút és gurulás együtt Dodóhoz, vagy egyből Dodo közt.
Azthiszem időjárás függő lesz a választásom.
hellósztok!

busati

tudnál nekem segíteni?csak alapjáraton van töltés a busámon!alapból 12.7 van az aksiba inditás közbe lemegy 7 re és alapjáraton 13.2 ahogy huzom a gázt ugy megy lefelé 11.2 ig is és valamikor még lejebb is!
Hellósztok!

busati!

tudnál nekem segiteni?az a helyzet hogy a busámon nincs töltés fordulaton csak alapjáraton van töltés!mi lehet a baj?12.7 van alapból az akksiba ha elinditom indítás közbe lemegy 7 re és alapjáraton 13.2 ahogy huzom a gáz ugy megy lefelé 11.2
Az utóbbi jobban tetszik!
Kedvaes Mr!
Megkaptam az e-mail ed, a választ elküldtem.
Sziasztok! A csütörtöki bográcsolás talija a következő! Budaörs AGIP kúton balcsi felé fél 11-kor! Onnan 11-kor elindulunk egy kis gurigára, de NEM A TÖMEGGEL! Vagy esetleg egyből legurulunk dodohoz. Ezt majd ott megdumcsizzuk!
Hali mindenkinek!
papp.lajos8@chello.hu
Mr kéne email cím! Szeretnék értekezni veled!
Volna itt egy kis gumi lehetőség! 2004 novemberi megfelelően tárolt, hibátlan, komoly helyről, 190/50ZR17 TL W Diablo Corsa H-s gumi van jó áron! Az adataimnál lévő telszámra dobtok egy sms-t és megírom a válaszban az árat! Van 8 db.
akkor elnéztem..:)
Nem dolgoztam mint állat!
sziszatok,

Cool tegnap nem voltatok fehérváron?
Zmenyus és Zoohayabusa Urak! A csomagokat postára adtam végre valahára!
Más! Nagyon közeleg a 15.-e. Mi legyen az útvonal, mikorra tervezitek leérni, stb. Kinek mi a véleménye, ötlete?
Nem tudni milyen motoros Gószt, de talán a 600-as Honda és ő megbírkóznak a feladattal szerintem!