Bográcsolás!Március 15.én
A helyszín Dodo-nál Kunszentmiklóson
Ott legalább van bogrács És minden motor el fér a kertben
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Busacsabi
-Gabica
-
Busati
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Lacxy
-Geri
-Milka
-
Mr.H.-né,de csak 10fok felett...
-Szépmilkáné
-Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
-moso masa a hárombetűssel :)
-BV6
-Roli(még nem tudja)
Mivel senki sem akar évadnyitó gurulni,szerintem guruljunk együtt egy jót aztán tűz Dodo-hoz
Jelentkezéseket még el fogadunk!
Hello! Nem vitatom a dolgot, de azért az biztos, hogy gyárilag már 10000-nél 300-at mutat az óra. Azt azért senki se gondolja, hogy egy kereskedelmi forgalomban kapható sebességmérő műszer 0%-os tűrésü. 300-nál meg már 3-4 % is jelentős. De könnyen le lehet ellenőrizni: ráállsz 120-ra, és megnézed, hogy 1 km-t(az útjelző táblákon mérve) mennyi idő alatt tesz meg. Az én órám be van kalibrálva egy Speedohealer-rel és még 307-nél többet nem mutatott. Ezt a 10500-as dolgot meg a Totalbike Hayabusa tesztjében olvastam. Az is tény, hogy a Busa, legalábbis a fordulatszámmérő szerint nem 10900-nál szabályoz(csak a szabályozott modellek 1-2 sebességben), hanem olyan 11300-11500 körül. Bár az sem biztos, hogy pontos(ld. Y-R6r)
Fistvan!
Nem szeretnék vitatkozni veled de a busa gyári specifikációja szerint 3300-as fordulaton megy 6.-ban 60 mérfölddel ami azt jelenti hogy 10255-ön van a fordulatszámmérő mutatója 300 km/órán.
Semmi gond, megoldottam. Kiderült, hogy Debrecenben ugyan nincs Lidl, viszont innen 15 km-re Hajdúhadházon van. : ) Szóval tegnap odaértem még sötétedés előtt.
Amúgy nem rossz kis szerkentyű, igaz ez a vezetékes megoldás tényleg elég ratyi de két kis rádiós "blútúsz" szettel megoldható a kontraktus!
Azért köszönöm!
Ja meg majd behaltam: motoros zokni! Akkora poén, hogy azonnal vettem egy párat. : ) Külön meg van jelölve a jobb ill. a bal lábadra való!
nekem 33540/év
ez van ........... jó bevétel .............hiszen tudjátok üres az ÁLLAMKASSZA majd mi megtömjük