Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi temészetesen a jókívánság minden névnaposnak.. nőnaposnak...szül.naposnak szól
csak tegnap lefagytam nem tudtam folytatni mégegyszer... éljen!
Ok
akkor remélem ettől kijön a szemem
Hayajoci!
Természetesen különben nem ajálanám!
köszönöm ,hayajoci
és én is minden druszámnak csak jókivánságokat osztani!
fiveurban!
akkor a Busádon is ilyen van vagy neem
..........................
Hayajoci!
Ferrodo utcai szinter betétje tökéletes:
srácok kellene egy kis segítség fékbetét csere előtt állok ajánlani kellene nekem valami jól beváltat, ha van tapasztalat akkor várom ...............
sziasztok!
Menyus boldog névnapot
Sziasztok! Gószt nem jött össze! Bocs.
Sziasztok

Mielött bárki is megvenné a sisakbeszélö szetett,nekem van vadiuj.Tavaj vettem pont ilyen leértékelés alkalmábol,pont ilyet,pont a Lidl-be.Ugy szar,ahogy van(elnézést hogy ilyen vulgáris vagyok),de ez az igzság.Utánna jártam,ami valamire valo,kb.18.000 Ft.-nál kezdödik.Ráadásul nagyon macerás,hogy vezetékkel össze vagy kötve az utassal.Tuti legalább egyszer elfelejti széthuzni,és azonnal szakad(nem egy példa volt rá).Szoval ha lehet ne vegyétek.
Hali mindenkinek!
Sok-sok jókívánság a Zoltánoknak!
Csajoknak Nőnapra szintén!
Köszönöm szépen a jókívánságokat!
Most indulok!
Mi van te se dolgozol?
Ne merészelj kimenni gurulni.
Szeva Csabi!
Sziasztok!
Menyus!
Boldog névnapot!
És valamennyi Zoltánnak!
Szevasz törpe!
Jónapot Fiúk!
Most voltam a KPM-nél vizsgáztatni és az össz kérdésük az volt, hogy hol van az alváz és motorszám azt ennyi. Nőnap alkalmából megleptem a vasat friss műszakival. Összesen 3170 Ft ot fizettem.
Befelé menet egy kereszteződésben valami barom gázolajat vihetett és sikeresen kilocsolt egy rendes foltot. Én meg pont bele és montha jégre mentem volna balláb letámaszt és szupermotósan kanyar bevesz. Kurvára megijedtem de hál istennek nem doblam el. A moci hátuljának MTZ szaga van így most elmegyek és lemosom. További jónapot és napsütést nektek! LACI 75
No-no!Na mehettttt
Szia Menyus! Boldog nőnapot! ÖÖÖÖÖ Akarom mondani névnapot!
1500.-

Nem próbált. Nem tudom milyen.
És mennyi péz?
Vaó! Ugyanez vagy hasonló?