Nem búsulok csak bepróbálkoztam! Remélem nincs harag Menyus? Amúgy a Ferrodo-ból két féle van nem? Mindkettő szinter az egyik verseny a másik utcai használatra. Ezt mondták a boltban. De most kint voltam, megnéztem hogy van beállítva a kijelző, és átállítottam. Meg ránéztem a betétekre, de ezek még szinte újnak tűnnek, ezért a betétcsere ejtve!
Üdvözlet!
Nem jár ma valaki egy Lidl áruház felé? Itt nálunk nincs.
Van most ott akcióban egy ilyen sisakbeszélő szett (is), potom 1500 pézért.
Tudna valaki hozni egyet?
Zmenyus! Boldog névnapot kívánok én is. Majd küldök neked néhány alig használt fékbetétet, mert én már nem tudom használni a radiális fék miatt. Van 2 pár Ferrodo, meg 2 pár Braking is, ha másra nem jó, akkor legalább arra, hogy kipróbáld őket, és legközelebb ilyet (nem) veszel...
Csak lenne már itthon a motor... Dehát még mindíg a hengerfejet csinálják, mert a srác ott volt Talmáék standján a kiállításon.
Cool! Itt vannak a beállítási lehetőségek:
A fényérzékenység: A metódus a köv.:gyújtás ki, a fok. kij. alján levő gomb benyom, gyújtás be, megjelenik egy "A" betü, gomb elenged,majd villog az aktuális érték. a gomb nyomogatásával beállítható a fényerő. Ha megvan a szükséges érték, 3 sec mulva eltárolja
Hogy melyik fokozatot lássa a motorvezérlés: bekapcsolod a gyújtást, a leállítógombot is, majd az alján röviden megnyomod a gombot, ekkor vagy egy "-" (kikapcsolt állapot) vagy "5" vagy "6" -ost fog mutatni. a gomb nyomkodásával választhatod ki, hogy melyik sebességet lássa a motor ECU-ja. itt nyomkodd addig, míg az 5-öst nem mutatja, ekkor kiiktatódik a végsebesség tiltás, 6-osban nem. Ha a "-" választod, akkor 1. és 2. sebességben nem adja le a max teljesítményt a motor, hasonlóan a gyári állapothoz, míg a másik két állásban kiforog 11200-ig.
István emlékszem arra hogy leírtad, azt hogy mit tud, és hogyan kell programozni a fokozatjelzőt, de leírnád ide is még egyszer, mert többen vesznek, és hátha nekik is hasznukra válna! De főleg nekem, mert elfelejtettem! Tegnap nagyon megöregedtem, és mindent elfelejtek! Nem mintha eddig jó lettem volna ebből a képességekből.
Van nekem egy rakattal.