Sziasztok!
Busa99 III. ker.-ben lakom, és igen ismerjük egymást.
Laci75 örülök, h. jó lett a futómű, keményítsd be a hátulját a rugóval, és szedd vissza a gázcsillapítást 3 kattanással.
Okés!Már azt hittem lebuktam!:-))))Remélem majd egyszer én is vissza nézhetem!Majd jógdíjat!Tuodod a barátság az barátság,,,,,utánna csak Üzlet van!:-))
Ne haragudjatok, hogy nem mentünk bográcsozni, de eltévedtünk, nem kicsit..... :) Két csoportba indult a vonulás Tardosra és mi a "rosszat" választottuk. (de legalább megismertük a környéket körbe, körbe....) Ígérem legközelebb Veletek tartunk, feltéve ha még mehetünk! Jó éjt mindenknek!
Dodó
Nagyon szépen köszönöm a vendéglátást és örülök, hogy személyesen is találkozhattam mindenkivel!
Mr. kétszer szedtem de többet nem mertem hátha legközelebb nem hívtok, nagyyon finomat főztél! Csaba a futóműbeálítás jól sikerült, hazafelé a 200-as guma két széléből fél-fél cm maradt csak el. Egy kicsit keményebb lett de legalább nem alszom el örök hálám! LACI 75
nekem is zero graviti volt a motoron kék színű egész a mai napig mert 260 km/h nál fogtam egy galambot ami szana-szét törte a pleximet meg az én vállam is kapott de az nem vészes és hál istennek nem estem el!ilyen volt a plexi
Sziasztok!
Remélem,hogy mindenki egyben van! ...azt is,hogy tényleg ízlett....
Sajnos /öreg/volt a marha ,így ezért kellett ennyitt várnotok....
Külön köszönet a NAGYSZERŰ!mindenre gondoló házigazdáinknak:Dodonak,és Ancsának!
Nagyon köszönjük ezt a páratlan vendéglátást!
Köszönöm Gabi! /Levin/-engedjetek főzni,és megjavítom az emberiséget!
Következő gyors...gyorsabb bogrács tippem:-Chiligulyás,nemtúl erősen!/hamarabb kész/
Végezetül felrakok néhány képet:::
Mindenkinek köszönet,és jó pihenést!
Üdvözlettel:Mr.+Mr.-né ...tudjátok...Levin,és a Neje...
Busa99 III. ker.-ben lakom, és igen ismerjük egymást.
Laci75 örülök, h. jó lett a futómű, keményítsd be a hátulját a rugóval, és szedd vissza a gázcsillapítást 3 kattanással.