Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Busa99 III. ker.-ben lakom, és igen ismerjük egymást.
Laci75 örülök, h. jó lett a futómű, keményítsd be a hátulját a rugóval, és szedd vissza a gázcsillapítást 3 kattanással.
Biztos megegyezünk!
Na pá!Mentem.....
Megbeszélem a menecseremmel!:-))))))))))))))))Nem vagyok túl drága..........keresehetsz egy ksi benzin pénzt!:-))
Ockay Redmary!
Megdumáltuk!hány százalék?
Okés!Már azt hittem lebuktam!:-))))Remélem majd egyszer én is vissza nézhetem!Majd jógdíjat!Tuodod a barátság az barátság,,,,,utánna csak Üzlet van!:-))
Redmary!
Mr.-nél!Vhs kamerával vettelek le!azt mondtad:-Benne leszek a tv-ben...
Én erre válaszoltam is,hogy igen...de csak nálunk...
Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem mentünk bográcsozni, de eltévedtünk, nem kicsit..... :) Két csoportba indult a vonulás Tardosra és mi a "rosszat" választottuk. (de legalább megismertük a környéket körbe, körbe....) Ígérem legközelebb Veletek tartunk, feltéve ha még mehetünk! Jó éjt mindenknek!
Bogrács buli képekFELTÖLTVE
Szia!
?Redmary!Megvagy vhs-en?Hol?Kinek?mi?.........tudhatnék és is róla?Köcike!:-)
Dodó
Nagyon szépen köszönöm a vendéglátást és örülök, hogy személyesen is találkozhattam mindenkivel!
Mr. kétszer szedtem de többet nem mertem hátha legközelebb nem hívtok, nagyyon finomat főztél! Csaba a futóműbeálítás jól sikerült, hazafelé a 200-as guma két széléből fél-fél cm maradt csak el. Egy kicsit keményebb lett de legalább nem alszom el örök hálám! LACI 75
Szia!
Szívesen,bár a vetkőztesébben nagyobb a gyakorlatom! Remélem máskor is tudok segiteni!:-)
Holnap 10 óra Lurdi ház Útvonal:2/A-2 Vác környéki kanyar show
A pocak nem lógott ki Laci?
Redmary!Megvagy vhs-en
Akinek még van képe...kérem nyomja fel,hogy lelophassuk!
Töttike!
Szia Redmary.
Köszönöm, hogy gatyába ráztál így nem fáztam hazafelé! LACI 75
Hellósztok!

nekem is zero graviti volt a motoron kék színű egész a mai napig mert 260 km/h nál fogtam egy galambot ami szana-szét törte a pleximet meg az én vállam is kapott de az nem vészes és hál istennek nem estem el!ilyen volt a plexi
Zmenyus! IGEN IGEN IGEN
Gyó vót?
Nekem,nekem,nekem!
Igen 104 km Bp-Esztegom-Vidsegrád-aztán a Duba mentén haza- Szentendre-Bp-Parkoló
Csak itt a környéken
Hy Kawabéééb!
Vóttá gurunyi?
Milka Uram!
Kérhetnénk a képeket?
Jaaaa...és miért vagy Milka?
Örvendek,hogy megismertelek,de valahonnan ismerlek...
Kinek lenne kedve holnap gurulni!?
Ez igen Ennyi busát sosem láttam egyszerre, egy helyen
Sziasztok!
Remélem,hogy mindenki egyben van! ...azt is,hogy tényleg ízlett....
Sajnos /öreg/volt a marha ,így ezért kellett ennyitt várnotok....
Külön köszönet a NAGYSZERŰ!mindenre gondoló házigazdáinknak:Dodonak,és Ancsának!
Nagyon köszönjük ezt a páratlan vendéglátást!
Köszönöm Gabi! /Levin/-engedjetek főzni,és megjavítom az emberiséget!
Következő gyors...gyorsabb bogrács tippem:-Chiligulyás,nemtúl erősen!/hamarabb kész/
Végezetül felrakok néhány képet:::
Mindenkinek köszönet,és jó pihenést!
Üdvözlettel:Mr.+Mr.-né ...tudjátok...Levin,és a Neje...