Zoo!
Ez az Ő választása......Ha Ő így....akkor próbálja ki....hátha bejön neki!
Én drukkolok Gósztnak!Nekem elöl Bridston....,hátul Metzeller kombi van....
Működik!
pl:kocsimmal defektet kaptam hátul de mind 2 ö vel meg már kopotak is voltak szóval le dobták a michelin egyen ruhámat és helyette kaptam valamiket amiket itt használnak,gördülök esöben és kicsúszik a kocsi eleje nah ez nem igy szokott lenni normális esetben hanem a bömbi hátulja szokott csúszkálni,de motoron sosem cserélem külömbözökre...nem adok esélyt a bajnak hogy támadjon
de ha normális körülények között mocizol akkor nem lesz gond meg sem érzed a külömbségeket -de ki az aki nem dönti le a gépet amig csak lehet
na ilyenkere nagyon vigyázz mert az ilyen mixelt dolgoknak csúnya vége szokott lenni mert az 1 meg a másik külömbözöen viselkedik és nagy "korcsolya" a vége .....szóval vigyázz vele nem tudom többieknek mi a véleménye az ilyen dolgokról?
hopp néztem a honlap nyelvezete nem angol,de it már az lesz BRIDGESTONE BATTLAX BT-014 BRINGS MOTOGP PERFORMANCE TO ROAD-GOING REPLICAS,,,,http://www.biker247.com/news/2...
azért ez már elég jó feedback róla és ez tényleg igy van alapjában a kissebb motorokra ajánlják 600 okra,,,,
goszt,nekem most ez van fent bt 014 http://www.servigomasrl.com.ar... ,,,,,ez a bt 20 as tesvére tovább fejlesztett változat,
itt álltalános a 15 fokos aszfalt az idö is max 20 fok ra melegszik is fel ,kb 7000 km lehet vele el menni vizes gumi inkább,nagyon jól alkalmazkodik a hirtelen idöjáráshoz száraz-viz,ha melegebb idöjárásban akarod hazsnálni nem ajánlom mert pik pak el kopik pár km után egész jól fel melegszik,és nagyon tapad de ennek ára van hamar csere,ha nagyon melegre fordul az idö akkor már nem ajánlom,,,de érdkes hogy az uj kawa 14 r is ezzel jön ki kiváncsi vagyok menynit megy el ezekkel a gumikkal szerintem 5000 alatt le nyalja
egyéni tapasztalat ha megyek spanyolba vissza rakatom bt 56r -t itt meg maradok a bt 014 nál....
de adnék esélyt az uj dunlopnak is.....
zmenyus 2006 os,egyébként rá nyomtam az aksira jó nagyon a sztend báj funkcuó is rögtön ki lövi magát de ha ilyen fídbek-ek vannak akkor valószinü hogy hagyom az aksin,ja és "MORGÓSABB LETT" és úgy éreztem hogy a 6 ik néha 5 -140 kilóméter per há nál a morgást még a csajom is észre vette pedig aztán neki tök mind egy milyen kütyüket rakok rá a vég eredményt azért érzi ö is!
sajna vég sebességet még nem tudtam tesztelni mert ha odahúzom neki át röppenek az irország másik oldaláraés nincs egyenes se hozzá...még kell pár hónapot várni mig spanyolba át megyek tt majd a pályán meg mutatkozik,,,,köszi mindenkinek a vissza irásokat igy nyugodtabb vagyok
Mr haya jó a zöld mocid látom mellé készitetted az autópálya matrica árát is
Köszke.... rendes Tőled!
De van egy kis motorom is!Mamitól kaptam!
....Mindjárt teszek fel róla képet....
Mami gondoskodott az elvonási tünet megoldásáról!
Esküszöm Mr. járt az agyamban, hogy felszaladok zuglóba és odaadom egy körre, nehogy elvonási tüneteid legyenek, de elég nagy szél volt ma errefele, csak Kecskemétig jutottam!
szasztok skacok VAtera.hu-n láttam eladó hayabusa kormánytelót aki esetleg tudja hogy kié az irjon már nekem a reeeman@freemail.hu ra mert megvenném csak bonyolult már onnan venni mer van uj jogszabály
Egy kicsit irigykedek....
Menyus is hívott mocizni...sajna még gyalogos vagyok...de talán szerdára meglesz,készlesz...
Én úgyis mocizok szinte minden nap...
Örülök,hogy gurigáztál egy jót!
Ez az Ő választása......Ha Ő így....akkor próbálja ki....hátha bejön neki!
Én drukkolok Gósztnak!Nekem elöl Bridston....,hátul Metzeller kombi van....
Működik!