Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá fistvan!Mi van az ora projektel?
Jó reggelt Urak! Cool a kérdésedre a válasz röviden: 6. fokozatban 10500-as fordulat felett az egyik injektort kikapcsolják, így nem megy tovább 295-nél. az óra persze már jóval 300 felett járna, ha a kis pöcök nem akadályozná meg. A GI Pro-val ezt a tiltást lehet kivenni. De azért csodát nem kell várni, mert 300 fölé szériában csak nagyon könnyű pilótával, nagyon bebújva a gyári plexi mögé tudja felküzdeni magát. A neten még nem nagyon láttam olyan videot-, hogy a fordulatszám 11000 fölé ment volna 6. sebességben, vagy ami ilyen, az meg láthatóan le van áttételezve (ld. Best of Dobogókő, stb). Ez az igazság, még ha fáj is...
Pontosan, mit, vagy miket alakítottak át a folytás miatt, és hogy lehet visszaállítani? Csak kiváncsi vagyok.
Nézd meg a videókat és megtudod
hopp a K7 es "gsxr 1000" le maradt
látom már valaki fel löte a K7 es videóját érdemes meg lesni ,de azért irogatják a Revün is hogy bökdösi a szél rendesen a súly hiány meg mutatkozik...http://www.motorrevu.hu/szamok...
de bitang jó lett az tény
rolii ,,,,,,,,gratula ennek a "dög"nek minden szin jól áll
Holnap? Tudom dolgozol, ezért mondtam a holnapot!
zmenyus neked melyik busád van a folytatlan amibe még 340 van karcolva, vagy a foyltott amibe csak 280?
Sziasztok,ma meglett a marhahús 15 kg vettem.
Csö, jó volt a verseny?mikor megyünk megint?Tudod jön a verseny(gyorsulási)!
RoLiii!
Én is csatlakozom a gratulálókhoz, tartsd be a használati utasítást: MINDIG A GUMIS FELE LEGYEN ALUL!
Szia Cool13!

Küldtem mailt.

RoLiii!
Gratula, nagyon szép!
Gratula! Vigyázzatok egymásra!
Reggelt

Tegnap elhoztam a vasat...
Egyenlore kostolgatjuk egymast roppant ovatosan de iszonyatosan jooooooo
Szia Busati!

Köszi az infót!
Odáig van,pont a feléig,úgyhogy lehet bepróbálom a gumát!Majd 200 után jobban figyuzok(ha sikerül)!

További szép napot mindenkinek!
Szia Bubesz! Elfér, csak arra figyelj, hogy ne legyen új a láncod mert akkor beleérhet elől a lengővillába! És arra is figyelj, hogy az ilyen gumik 200 km/ó felett kb 2cm-t tágulnak! Úgyhogy kb a feléig legyen hátul a kereked! 220 után egy kicsit sétálni fog a hátulja. Tapasztalat!

Szép álmokat Hölgyeményem!
Én is,és itt kívánok jóéjt,mert nem látok már a fáradtságtól!
Íttam!
Akkó belehúzok!
Az üzenet készen áll arra,hogy elolvassák!
Galamb!
Jó estét mindenkinek!

Lenne egy olyan kérdésem h a 190/60-as hátsó gumi elfér hátul a vason?Gondolom a menetdinamika ugyan az mint a /50-el!
Most lenne olcsón olyan gumi!
Köszi az infókat előre is!