Mr.
A 15.-ei gurulással kapcsolatban eddig csak Fiveurban jelzett vissz, hogy neki jó a 11h. Dodóéknál a többiekkel nem tudod mi van? Neked bocs nektek megfelel? LACI 75
Bv6!Nyomj egy tel számot,oszt holnap tudok bővebbet,és hívlak!
Állítólag van az üllői úton/288,tel 061/297-4345.....
nem nagy lóvé...kb egy rugó! ,csak ne kelljen a rendelésre várni,mert az egy hét....
Figyelem az eseményeket, hogy mi lesz a szimering projekted vége, ugyanis az a gyanum, hogy nekem is cserére szorúl, csak egyenlőre azt kéne tudnom, hogy melyik a kuplungpálcika . Lényeg, hogy nekem is szivárog az olaj a kuplung és az első lánckerék felől valahonnan. Ha leszedem az idomot, majd többet látok, addig is ha van infód a szimeringről (ára, beszerzési helye, stb.) légyszi írd be ide.
Cool13! Hamvasat! írtam nektek mailt.
Fistván! A plexit holnap után kapom meg, addig is thx ........... és a cd-is!
Egy kérdésem lenne: Hova érdemes itt Pesten légszűrőért és gyertyáért menni? Úgy értem, hogy ahol jó árban raktárról adják.
Azt sajna nemtom...De az a szopás,hogy az egész blokkot szét kell cibálni,
mert csak belülről lehet betenni..../hülye japán/
A szerelőm megpróbálta kívűlről,mert mondták is neki,hogy megy az.....
azt szevasz.....
De ha megvan a szimering...... Akkor Busacsabi segít a blokkban
"Tötti Csabi"
Ne ítéljetek elsőre...jó a szerelőm....egy profi szerelő mondta neki,hogy kívülről....
Azt közösen jöttünk rá,hogy nem....
Most kaptam egy címet az üllői úton a Májerektől....hátha van nekik,nem akarnék egy hetet
sólyom nélkül....
Hello Fiúk!
S.O.S.!
Tudnátok segíteni,hogy hol kapok nagyon gyorsan kuplungpálcika szimeringet?
Az első csere nem sikerült....Dől az olaj mint a pics.......Le kellett tenni a Sólymot,a szerelőm nem
engedett elmenni vele.....Viszont szárad lefelé a két lábam....buszoztam,villamosoztam...
...Nesze neked könnyelmű ígéretek.....
De megyek akkor tütüvel!
/Jó szar lesz!
A 15.-ei gurulással kapcsolatban eddig csak Fiveurban jelzett vissz, hogy neki jó a 11h. Dodóéknál a többiekkel nem tudod mi van? Neked bocs nektek megfelel? LACI 75
Örülök neki!
Te vagy Mo?/iwiw/
Holnap ha netán nem kapnál és megtudod a méretét küld el sms-ben és megpróbálom én is a kapcsolatomat. Laci 75
Állítólag van az üllői úton/288,tel 061/297-4345.....
nem nagy lóvé...kb egy rugó! ,csak ne kelljen a rendelésre várni,mert az egy hét....
Figyelem az eseményeket, hogy mi lesz a szimering projekted vége, ugyanis az a gyanum, hogy nekem is cserére szorúl, csak egyenlőre azt kéne tudnom, hogy melyik a kuplungpálcika . Lényeg, hogy nekem is szivárog az olaj a kuplung és az első lánckerék felől valahonnan. Ha leszedem az idomot, majd többet látok, addig is ha van infód a szimeringről (ára, beszerzési helye, stb.) légyszi írd be ide.
Cool13! Hamvasat! írtam nektek mailt.
Fistván! A plexit holnap után kapom meg, addig is thx ........... és a cd-is!
Egy kérdésem lenne: Hova érdemes itt Pesten légszűrőért és gyertyáért menni? Úgy értem, hogy ahol jó árban raktárról adják.
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv, sziasztok!
mert csak belülről lehet betenni..../hülye japán/
A szerelőm megpróbálta kívűlről,mert mondták is neki,hogy megy az.....
azt szevasz.....
De ha megvan a szimering...... Akkor Busacsabi segít a blokkban
"Tötti Csabi"
Ne ítéljetek elsőre...jó a szerelőm....egy profi szerelő mondta neki,hogy kívülről....
Azt közösen jöttünk rá,hogy nem....
Most kaptam egy címet az üllői úton a Májerektől....hátha van nekik,nem akarnék egy hetet
sólyom nélkül....
Mennyibe fájna +csinálni a Km órámat úgy, hogy a képen bekeretezett lcd kijelzők pirosan világítsanak?
Passzolom a kérdést, viszont a szerelőt nemigen csókolnám homlokon, hogy ilyen ügyesen ki tudta cserélni a szimeringet.
Más. Itt egy ötlet festéshez:
S.O.S.!
Tudnátok segíteni,hogy hol kapok nagyon gyorsan kuplungpálcika szimeringet?
Az első csere nem sikerült....Dől az olaj mint a pics.......Le kellett tenni a Sólymot,a szerelőm nem
engedett elmenni vele.....Viszont szárad lefelé a két lábam....buszoztam,villamosoztam...
...Nesze neked könnyelmű ígéretek.....