Amire nekem kell, arra elég ez a végsebesség bőven. Nekem az a lényeg, hogy ha cibálom, akkor tegye amit kell. Nem járok 200 fölött. Hisz amúgyis az országban nincs is közút ahol lehetne
Hát nem tudom mennyit kéne hogy egyen, de nekem most a 10 litert bevágja, bár elég agresszíven használom még. Kicsit egyébként sokallom, fzr 600asom hasonlóan vezetve 6 liter körül beérte.
Sziasztok lenne egy-két kérdésem Van egy 1995-ös 750 es gsxr-em nem rég vettem viszont nekem előtte sokkal kisebb motorom volt . A kérdés az lenne hogy a kuplungkar szinte ahogy behúzom ki is emel, kifele tekertem az állító csavaron próba képen és gáz adásra megcsúszott a kuplung, egyik kérdés az hogy vissza tekertem ugyan de melyik sebessége próbálgassam a kuplungot hogy csúszik e amiben biztos hogy jelentkeznie kell a csúszásnak? és hogy normális e hogy a vége fele fog a kuplung? Előre is köszönöm a válaszokat
Hali. Álló helyben amikor húzok egy nagyobb gázfröccsöt akkor szembetűnő akkor lehet igazán hallani, egyenletes gázt ha húzok nagy fordulaton tartva akkor is hallom ahogy pörög a motor süvítő hang hallatszik a blokkból... városon kívül ha megyek vele akkor annyira nem hallom, menetszél meg a motorhang elnyomja ... A szezon végén már felfigyeltem erre a hangra csak akkor valahogy hozzászokott a fülem de most hogy elővettem kicsit idegesít nem e ver szét vmi vmit....
Hello! Keresek K4-es gyári bontott 600 vagy 750-es hátsó lámpát (nem után gyártottat). Ajánlatokat képpel és árral szeretném kérni. Itt fórumon vagy e-mailban asdf31121@gmai.com vagy 06 30 839 79 73. Köszönöm
Szia,
Gyanítom, h a km nem annyi mint amennyi.
Jellegzetes süvítő hang több mindentől lehet, de pl a túlfeszített vezérműlánctól pont olyan hang jön belőle. Állóhelyben is ha odahúzod neki, akkor szól?
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
EK chain catalog
Draga lanc = hosszu elettartam
olcso lanc = surun allitas es hamar tonkremegy
Minden lanc gyarto kinal ugyanabban a meretben legalabb 5-6 fele lancot.
Adj már egy ímél címet, lehet pár dolog érdekelne!
Gyanítom, h a km nem annyi mint amennyi.
Jellegzetes süvítő hang több mindentől lehet, de pl a túlfeszített vezérműlánctól pont olyan hang jön belőle. Állóhelyben is ha odahúzod neki, akkor szól?