Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, így lényegesen könnyebb lesz megtalálni a helyét !
Üdv nem tudom mennyire látszik. Az egyik fele a fejidom konzolon van(ha fém) a másik fele a villa hídon. Nem biztos, hogy van benne lyuk meg menet. Üdv
Holnap de. lefényképezem, ha addig más nem.
Szép lett
Valaki tudna dobni egy képet hogy 99es SRAD-on a gyári kormánylengéscsillapítónak hol a helye?
ne mond hogy unatkoztam
Duplán rendeltem kuplung bowdent SRAD-hoz. Ha kell valakinek, egyik átadó árában, 3500ft.
Köszi, utánvétes vagy utalós?
Szívesen Jó hozzá?
Megkaptam, fel is adtam, Motobogyeszével együtt, ő már megkapta. Szerintem holnap meg jön a tiéd is.
meg gyütt,köszönöm
Eladó 1000-es vas: GIXE 1000 Ismerem, igaz, hogy 4 éve egy garázsban áll!
Ha már ki fogyott a kulcs készlet akkor itt van az utánpótlás, kb. 800Ft-ba jön ki:

[url=http://www.ebay.co.uk/itm/1PCS-Red-Un]www.ebay.co.uk/itm/1PCS-Red-Un...[/url]
Kalibra@freemail.hu címre küldtem, gondolom elírtad, mert amit küldtél, onnan visszajött hogy nem létezik. Megkaptad?
A lamella szett csak 750!
K6-K9 600/750 kuplung lamella szett gyári bontatlan 30 pénz.
-----I I----------- Gyári főfékhenger tartállyal. (javitott verzio) Origi, bontatlan, 20 pénz.
Fesszab (javitott verzió) gyári bontatlan doboz, hozzávaló csavarok, kötegelő blabla 25 pénz
70/6321-829
Kakibra@freemail.hu
Sima levél, 1-200ft.
Adj egy ímél címet és megy a cím. Mennyi a posta rá?
Az volt a baja, hogy hosszú ideig állt a motor, és a benzinből kicsapódott trutymó miatt szorult. Át lett takarítva, megáztattam egy kis oldószerben, mostmár hibátlanul működik.
Csak aztán nehogy megint beálljon valahol...
Köszi, közben haver is őt ajánlotta, már tudtam is vele beszélni. De ha szerencsém lesz, mégis életre tudom kelteni a sajátját.
Heló!
Valakinek 99es-hez üzemanyag pumpája nincsen? Kb mennyi lehet az ára bontóban?
Szia, írj egy címet, küldöm.
Jövö7en meg mondom mijen