Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jól tudom egy ilyen pernél független szakértők vizsgálják meg a gépet és ők adnak diagnózist! Én egyszer autóval jártam majdnem úgy, hogy majdnem pereskedés lett belőle. Végül meggyőztem a kereskedőt, hogy jobb ha rendezi a sarát! Rendezte!
Ja,erről ennyit .MIt tudok bizonyítani.Megvettem aki meg ealdta nekem jót röhög vagy tényleg nem tudta,hogy milyen baja volt a mocinak,amit csak biznisznek vett meg széttörve és rendbe rakva kivülről gyors eladta!
Kezdjek el pereskedni ....hmmmm nem tudom van-e értelme?
Mit tudok bizonyítani lassan 2 hónap elteltével.Majd azt mondja én hajtottam szét hidegen.... Ajjaj van itt baj rendesen
Abban az esetben, ha bizonyítani tudja, hogy a hiba fenn állt már a vásárláskor, akkor van keresnivalója. A Ptk-ban benne van minden erre vonatkozóan. Hosszú ceremónia ès sok idő lesz ha belevág.
Nem akarok beleszólni, de, ha jól emlékszem a jelenlegi hatályos jogszabályok szerint, 6 hónap szavatossággal tartozik az eladó, bárki (cég, magánszemély stb.) legyen is az.
A legjobb, ha megkérdezel egy hozzáértő jogászt.
Azt pont nem kéne ennie...
Akkor baj van rendesen...a motorszerelés topikra válaszolva, így 1 hónap után nem tudsz sok mindent kezdeni vele...pontosabban semmit. Gyűrű szett 1 dugóra 18 körül...x4...200-ba benne lesz jó esetben.
Hi! Jelenleg Motul 4T 5100 10W40. A fehér füst az igen jelentkezik,ha elkezdem pörgetni a motort.Illetve a kipufogó végén több milis lerakódott olajréteg található.
Hi,
Milyen olaj van benne most?
Fehéres füst terhelésen van? Gyanús, h ez nem szelepszár szimering lesz...
még soha nem volt ilyen azért nyuzom már az 5-ik suzukim
Sziasztok! S.O.S segítség
GSXR 750 K1 kb. egy hónapja vettem.mikor hozzám került azonnal olajcserével kezdte. Azóta cca. 4-500 km-t mentem a géppel. Sajnos azt tapasztalom,hogy 100 km alatt 1 dl olajat elfogyaszt a drága
legutóbb mikor elindultam felöntöttem max és min szint közzé,mentem egy laza 50 km-t és megint min szint alatt vagyok..... ez elég szomorú és nagyon idegesítő.
Valakinek hasonló tapasztalata?
Nem hinném, elég jó átmérőjű kábelekkel van felvezetve. Inkább a csati szokott megégni. Én is szoktam 1kerekezgetni, de nem jött még elő ilyen hiba ez miatt. Ellenállásban mit mutatott a 3 fázis egymáshoz? És a 3 fázis egyenként a testhez?
Tudom te is nagy szaki vagy benne, mondták keresselek meg téged. De megódjuk mi itt falun heee. :) Viszont szted lehet a kábelköteg a ludas? Úgy be van bújtatva a blokba hogy le kell vennem a tankot szinte.. Szét éghet e az.. Mert ez a hiba akkor jött elő mikor felvettem kerékre azzán egy kicsit lekoppintottam az orrát.. vagy megszakadt a réz szál benne...
Nyugi az sem jó, ha értesz hozzá.
Mindenki téged keres minden hülyeségével...
Így igaz. Lemértük a generátorról jövő vezetéket.. 3 sárga 70,80,80 értéket mutatott. Ebböl gondolttuk a feszabot. Na de majd szépen szétbelezem az egészet vezetéket is nehogy az legyen a ludas aztán majd látom..
ugy kezdi hogy világitások nincs töltés (K1-2-3)
A csatinál ahol lehúztad a fesszabot, meg lehet mérni, hogy mennyi áram jön fel a generátorból. A következő amit mérni lehet az a tekercsek ellenállása. A könyvében benne vannak a jó értékek. Nekem meg volt égve 2 tekercs, akkor baszakodott a gixer.
azzal kellett volna kezdeni hogy kiméred a multiméter van vagy 500Ft a tescoba tekercselni én Dóka Sanyibácsihoz kültem Ózdra......de Goller annó nyiregyen csináltatta a kis sárgát,kérdezdmeg őket
Na úgy néz ki a fesz szabom jó. Át dugtuk egy másik gépre azon jó a töltés.... Szóval a generátor felöl van a baki... Fasz ki van... Bírtam volna ma is menni erre szét van belezve a tank tele.... Csak ne lennék ennyire hülye az elektronikához...
én is elvágtam a raptort 30 centire
nekem is az van....igaz, még nem mertek megállítani..
szerintem környéktől függ,nálunk szabolcsba le se szarják,tegnap jött egy hajdubihari cimbora,aszonta ott a motorosrendőr cseszegeti őket a legjobban
ráérsz télen........amugy az enyim is nemrég lapkázták és hidegen inditáskor kereken 6 másodpercig ciripel......aztán elhalgat és góóóóó
sziasztok!
a jardok mennyire harapnak az ilyen rövid GP dobokra?
Jaja,az lesz,az idénynek már úgy is annyi,majd jövőre nekiesünk..
nézesd át a lapkákat........