Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Link? Mail címem gondolom látható...
Én tudok egyet. Ami nekem volt az most eladó. A srác aki megvette pár hónapja tőlem, most tovább akarja adni. Mindig ad-vesz, nem nagyon marad meg nála semmi hosszú távon. Ha kell az elérhetősége megadom.
Tiszteletem! Nincs valakinek,vagy valakijének eladó 750-es 2000-től?

Jól felkészültél rá!
Koszonom fonok!

Azt tudtam hogy ellenallasok vannak es azokat kapcsolja de a konyv csak 0.6V-ot ir es ennyi. Igy mar a rajz alapjan vilagos mit is kell merjek. A motor meg nincs itt csak elotanulmanyoztam ha itt lesz akkor gyorsan tudjak merni. Valoszinu szakadas lehet a szenzor es a CPU kozott mert mar egyesben is 6-ikat mutat es 6-ik fokozatban a legnagyobb az ellenallas a szenzorban. Meglatom. Koszi.
Szia,
Miért nem kérdezel?
Nem feszültséget mérünk hanem ellenállást.
Itt megtalálod a fokozatok ellenállását:
http://www.bugmanweb.com/gsxr/...
A képen meg vázlatban...
Jo reggelt.

Megtudna mondani nekem valaki hogy a sebesseg fokozat kijelzo szenzora hogyan is mukodik? A problema a kovetkezo: minden sebessegi fokozatban 6-ot mutat uresben 0-at.
Annyit a konyvbol sikerult kideritenem hogy 0.6V az elso fokozatban a feszultseg. A kerdes hogy felfele kapcsolva hogyan valtozik a feszultseg, mit kellene merjek a rozsaszin es fekete-feher vezetekek kozott.
Próbàlkozok. Elég sokat felemésztett most ez a motor projekt. Kölcsön, hitel nálam nem játszik, a spórolásnak mestere vagyok. Hátha erre is összejön. Kár, hogy nem tizedike után van a guriga, addigra már lenne fizu....nem ígérek semmit.

Ha már itt tartunk. Nem akar valaki pályaidomot szívlámpáshoz? Nekem már nincs rá szükségem.
No ezt most tessék ám abbahagyni!
Húzzad össze a gatyát, ha elfogyott a szíjadon a lyuk, fúrj újakat rá, de májusban most már itt a helyetek!
okéééé :) Akkor húzd össze a gatyát és menjünk :) 1 évet vártunk rá :D
Még nekem sem száz, hogy megyek. Átírás+bizti+műszaki=100e :/ A május elseji motorozás is veszélyben. Nagyon össze kell húznom a gatyát, ha ott akarok lenni. Szombaton szólok azért ha mennék.
www.motorcycle-usa.com%252F864..." target="_blank">Ilyet vettem :) Szerintem sajnos kihagyom... kifizettem a súlyadót... autóm szerelőnél van... gumizni is kellene szal nem marad lovetta... addig még írj rám facen lehet benézek összefutunk. ha nem dolgozunk
Suzukinap lesz szombaton kecson. Milyen kesztyűt vettél?
Hááát. Szerintem maradra :D :)
Ma megjött az új kesztyűm :P
7végén mentek valamerre?
Kösz a meghívást! Ha jó idő lesz biztos megyünk!
A Barcikai tali már törzshelyünk, hisz itt zajlik a kertek alatt.:)
Szívesen látnánk ott a motoroddal együtt.
Zoli isten éltessen! Szép torták .
Remélem az idén Barcikai talira eljutunk haverokkal.
És élményekben gazdag ,szerencsés szezont mindenkinek!
Kösz a moci nevében is !
Neeem. Már csak a hátsó fertályából van egy kevés, de senki nem panaszkodott felbukkanó alkatrészekre.
Király! Biztos finom is lehetett.. ;) Azért fogaskerekeket meg dugattyúkat nem rejtettek bele ugye? ;)
Hoppá! Egyik, duplázódta magát.
Van Baja kolléga! Szép a vasad.
Nekem is itt van pár kép márc 28-ról.:)