Én tudok egyet. Ami nekem volt az most eladó. A srác aki megvette pár hónapja tőlem, most tovább akarja adni. Mindig ad-vesz, nem nagyon marad meg nála semmi hosszú távon. Ha kell az elérhetősége megadom.
Azt tudtam hogy ellenallasok vannak es azokat kapcsolja de a konyv csak 0.6V-ot ir es ennyi. Igy mar a rajz alapjan vilagos mit is kell merjek. A motor meg nincs itt csak elotanulmanyoztam ha itt lesz akkor gyorsan tudjak merni. Valoszinu szakadas lehet a szenzor es a CPU kozott mert mar egyesben is 6-ikat mutat es 6-ik fokozatban a legnagyobb az ellenallas a szenzorban. Meglatom. Koszi.
Szia,
Miért nem kérdezel?
Nem feszültséget mérünk hanem ellenállást.
Itt megtalálod a fokozatok ellenállását: http://www.bugmanweb.com/gsxr/...
A képen meg vázlatban...
Megtudna mondani nekem valaki hogy a sebesseg fokozat kijelzo szenzora hogyan is mukodik? A problema a kovetkezo: minden sebessegi fokozatban 6-ot mutat uresben 0-at.
Annyit a konyvbol sikerult kideritenem hogy 0.6V az elso fokozatban a feszultseg. A kerdes hogy felfele kapcsolva hogyan valtozik a feszultseg, mit kellene merjek a rozsaszin es fekete-feher vezetekek kozott.
Próbàlkozok. Elég sokat felemésztett most ez a motor projekt. Kölcsön, hitel nálam nem játszik, a spórolásnak mestere vagyok. Hátha erre is összejön. Kár, hogy nem tizedike után van a guriga, addigra már lenne fizu....nem ígérek semmit.
Ha már itt tartunk. Nem akar valaki pályaidomot szívlámpáshoz? Nekem már nincs rá szükségem.
Még nekem sem száz, hogy megyek. Átírás+bizti+műszaki=100e :/ A május elseji motorozás is veszélyben. Nagyon össze kell húznom a gatyát, ha ott akarok lenni. Szombaton szólok azért ha mennék.
www.motorcycle-usa.com%252F864..." target="_blank">Ilyet vettem :) Szerintem sajnos kihagyom... kifizettem a súlyadót... autóm szerelőnél van... gumizni is kellene szal nem marad lovetta... addig még írj rám facen lehet benézek összefutunk. ha nem dolgozunk
Jól felkészültél rá!
Azt tudtam hogy ellenallasok vannak es azokat kapcsolja de a konyv csak 0.6V-ot ir es ennyi. Igy mar a rajz alapjan vilagos mit is kell merjek. A motor meg nincs itt csak elotanulmanyoztam ha itt lesz akkor gyorsan tudjak merni. Valoszinu szakadas lehet a szenzor es a CPU kozott mert mar egyesben is 6-ikat mutat es 6-ik fokozatban a legnagyobb az ellenallas a szenzorban. Meglatom. Koszi.
Miért nem kérdezel?
Nem feszültséget mérünk hanem ellenállást.
Itt megtalálod a fokozatok ellenállását:
http://www.bugmanweb.com/gsxr/...
A képen meg vázlatban...
Megtudna mondani nekem valaki hogy a sebesseg fokozat kijelzo szenzora hogyan is mukodik? A problema a kovetkezo: minden sebessegi fokozatban 6-ot mutat uresben 0-at.
Annyit a konyvbol sikerult kideritenem hogy 0.6V az elso fokozatban a feszultseg. A kerdes hogy felfele kapcsolva hogyan valtozik a feszultseg, mit kellene merjek a rozsaszin es fekete-feher vezetekek kozott.
Ha már itt tartunk. Nem akar valaki pályaidomot szívlámpáshoz? Nekem már nincs rá szükségem.
Húzzad össze a gatyát, ha elfogyott a szíjadon a lyuk, fúrj újakat rá, de májusban most már itt a helyetek!
Ma megjött az új kesztyűm :P
Szívesen látnánk ott a motoroddal együtt.
Remélem az idén Barcikai talira eljutunk haverokkal.
És élményekben gazdag ,szerencsés szezont mindenkinek!
Nekem is itt van pár kép márc 28-ról.:)