Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Számát sajnos nem tudom, az apródon írtam neki üzenetet.
Minek kell a km jeladó és a fordulatszám vezeték ehhez? Veszel egy fokozatkijelzőt pl ago-nál, bekötöd a leírás alapján és csókolom.
Sziasztok!
Motorszerelési kérdés. Van egy sradom 750-es injektoros.
Hidegen elég rosszul indul. Kb 5-6-7 indítózás kell. Először csak kicsit jár aztán kicsit többet majd életre kel. Ha már járt utána egyből indul. Sőt ha kint kb 20 fok van akkor sincs ez a probléma. A nehezen indulás össze függ azzal is, hogy menyit áll. Kb egy hét után nehezebben indul. Esetleg valami ötlet,hogy mit nézzek meg. Előre is köszönöm.
Köszönöm,számát esetleg meg tudnád adni?
http://aprod.hu/hirdetes/suzuk... itt érdeklődj, nem tudom miért nem aktív a hirdetés én pár napja beszéltem vele
Sziasztok!
1988-as géphez féktárcsákat keresek előre.
Aki tud segitsen please!
Szevasztok! Tudnátok segíteni nekem, hogy gsxr750 2004-esbe szeretnénk fokozatjelzőt bekötni, de a sevice manualba nem találtuk hogy melyik színű kábel a km jeladó és a fordulatszám jeladó vezetéke!
Valaki esetleg megtudná mondani? Köszi köszi
Hát igen, ha nem is újat de 2-3 éveset egy tulajossat. Csak ritka...
Nem semmi. Ezért szabad csak újat venni. Kàr, hogy nincs rà elég lé, egyenlőre.
2008-ban adtam el. Akkor 30 000km felett volt a számláló. Haverom asszem két szezont ment vele majd ő is eladta.
Van egy miskolci gumis, nála 40-től a csillagos égig lehet kapni gumit. Amiket én néztem 45ből megvan, de pl. gumis webshopokban több mint a duplája.
oké. Hát szólj és ha nem dolgozok megyek én is :)
mi pénzért vesztegetnek egy garnitúrát? :)
Én jövő7en akarom lecserélni a gumikat. Pirellit próbálok ki, Supercorsat vagy Rosso Corsat, újat.
ok. nekem már a 8 fok jó idő. Ha száraz ;)
Hát ha jó idő lesz szólj.... én is elmegyek :) Nekem is kell úgyis :)
Majd valami faszát, még nem tudom, Dunlopot kéne . Térdkoptatót is vennem kéne..
Milyen gumit vesztek?
Én igen avval szernék! Most elhozom kocsival meg aztán elviszem felrakni aztán megint össze rakni. egyszerübb így. Elsőt hátsót cserélem úgy is.
motorral akarsz menni? :D :D
Ok, ahogy gondolod.
Azt hogy egybe egy komplett láncfeszítő, ami jó állapotú. Amúgy 21e km volt a motorban.
Köszi, de bontottra nem szeretném cserélni, inkább megpróbálom cserélni benne a rugót és a golyót.
Mit takar az a komplett jó?
megyünk Gumiért ahogy elolvad ez a vacak hó!