Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy komplett jó feszítőm ha kell 8000-ér.
Na mi a helyzet uram? Lesz gumi vétel? :) vagy egyenlőre hagyjuk még? Telefonálni nem nagyon tudok mert megszüntettem a T-s előfizut mert kicsit elszálltak magukkal :) Szal majd írj hogy mi a helyzet :)
Hasonlóan jártam én is tavaly a boglári full gassal. igaz nekem "csak" hetekről volt szó.
kawazsolti. steelhorse motor.
Sziasztok!

Tavaly szeptemberben adtam le a rendelést egy Suzuki GSXR 750 K4 vezérműlánc felszítőbe való rugóra plusz a hozzá tartozó golyóra, de azóta sem érkezett meg az alkatrész sajnos, a budapesti full-gasnál adta le a rendelésem. Havonta egy alkalommal írtam rájuk, vagy hívtam fel őket, hogy mikorra várható a cucc, de folyton arról tájékoztattak, hogy sajnos a suzukinál késnek a szállítással és legyek türelemmel! Nos a türelmem elfogyott, és az lenne a kérdésem, hogy tudtok e esetleg kereskedéseket, ahol gyorsan és megbízhatóan intázik az ilyen beszerzéseket?!

Köszöntem!
Haladok vele szép lassan.
Még mindig vázat keresek valami jó áron.
A múltkor is lemaradtam róla az angoloknál, pedig az jó vétel lett volna...
Nekem is voltak szar pillanatok az évből, de eddig nagyságrendekkel jobb, mint a tavalyi.
Szóval,,, nálam minden ok.
És, ahogy tavaly is terveztük, várlak titeket, megyünk egy két jó karikát a környéken.
Én is megyeeeeeek.....
Megesik sajnos. Fel lesz készítve a kis gixer. Meglátogatlak téged is majd, ha kell egyedül megyek, már Bükk elvonási tüneteim vannak. És a Dobsinai aszfalt is hívogat! Bár ez az év eddig nem jó alakul.
Vasárnap éjjel,,, vagyishogy hétfő hajnalra -12 volt,,, aztán kedd reggelre már csak -3 volt,,, ma reggel megint -4.
Nap közben +1 körül mozog, nem igazán olvad.
De én, konkrétan a Bükk alján lakom, te pedig a Mátra tetejére készülsz, ott tuti jó lesz a hó.
Ejh, no!
Mit hallok felőled te ürge!
Hát odafigyeljél vaze! Rávered a megtakarításokat a céges verdára, a motor meg csúfra tavalyi olajjal kezdje a szezont?
Komolyra fordítva a szót,,, örülök, hogy csak a lemez tört, ti nem.
Hàt nemtom. Pont az olaj az, amin nem éri meg spórolni.
Értelek, de am nekem azt mondták hogy ha nincsen pályázgatva vele meg normálisan van használva nem kopon megy mindig akkor bőven elég a 10W40 és még halkabb is lesz a "motor" (blokk) töle.
még szerencse, hogy csak egy corsát kell összerakni.
Zoli! Milyen az időjárás felétek? Hőmérséklet,hó, előrejelzés? Néztem, hogy már pár napja működik a mátraszentistváni sípark, holnaptól pedig nyit a kékesi is. Remélem jövő7 szerdától-vasárnapig térdig érő hó lesz, mínusz 10 fokkal :) akkor én leszek a snowboard király
bakker.... :( Még az a szerencse a szerencsétlenségben hogy nem történt személyi sérülés :(
Hogy áll a V2 projekt?
Láttam már olyat aki onnan akart olajat cserélni...
Persze hogy nem az a szimeringet tartja a helyen. A szivárgás utan szedtem ki az anyát, hogy lássam milyen szimering van benne.
Csak ilyedség, hála az égnek nem totalcar.. Valószinű a cégest ki kell fizetni a többit biztosítóra irtuk. Lámpa lökös motorháztető kalapálás, sárvédő,remélem a hűtő megmaradt . OMG. opel corsa...
Nem sérült meg senki hála Istennek, maximum megfagytam a helyszinelés alatt. Megcsúsztam és belerongyoltam a parkoló autókba. Hát most már ilyen is megtörtént velem... Azt hittem hogy vérprofi soffőr vagyok velem ez nem fordulhat elő, aztán bumm. Holtáig tanul az ember. Útálom a most már a telet is meg a közút kezelő zrt.t is.
Remélem nem sérültél meg. Fel a fejjel. Mi történt?
Jah, kérdés. Ugye nem tekergetted a végén a szimeringeknél a csavarokat? Mert ugye nem ott cserélünk benne olajat...
Úúú bazz. Remélem nemsérültetek, csak a vasak.
Nah mai nap zárás:::: Céges autót összetörtem meg még másik hármat! Ennyit a jó Évről! Kicsit kivagyok!