Na mi a helyzet uram? Lesz gumi vétel? :) vagy egyenlőre hagyjuk még? Telefonálni nem nagyon tudok mert megszüntettem a T-s előfizut mert kicsit elszálltak magukkal :) Szal majd írj hogy mi a helyzet :)
Tavaly szeptemberben adtam le a rendelést egy Suzuki GSXR 750 K4 vezérműlánc felszítőbe való rugóra plusz a hozzá tartozó golyóra, de azóta sem érkezett meg az alkatrész sajnos, a budapesti full-gasnál adta le a rendelésem. Havonta egy alkalommal írtam rájuk, vagy hívtam fel őket, hogy mikorra várható a cucc, de folyton arról tájékoztattak, hogy sajnos a suzukinál késnek a szállítással és legyek türelemmel! Nos a türelmem elfogyott, és az lenne a kérdésem, hogy tudtok e esetleg kereskedéseket, ahol gyorsan és megbízhatóan intázik az ilyen beszerzéseket?!
Nekem is voltak szar pillanatok az évből, de eddig nagyságrendekkel jobb, mint a tavalyi.
Szóval,,, nálam minden ok.
És, ahogy tavaly is terveztük, várlak titeket, megyünk egy két jó karikát a környéken.
Megesik sajnos. Fel lesz készítve a kis gixer. Meglátogatlak téged is majd, ha kell egyedül megyek, már Bükk elvonási tüneteim vannak. És a Dobsinai aszfalt is hívogat! Bár ez az év eddig nem jó alakul.
Vasárnap éjjel,,, vagyishogy hétfő hajnalra -12 volt,,, aztán kedd reggelre már csak -3 volt,,, ma reggel megint -4.
Nap közben +1 körül mozog, nem igazán olvad.
De én, konkrétan a Bükk alján lakom, te pedig a Mátra tetejére készülsz, ott tuti jó lesz a hó.
Ejh, no!
Mit hallok felőled te ürge!
Hát odafigyeljél vaze! Rávered a megtakarításokat a céges verdára, a motor meg csúfra tavalyi olajjal kezdje a szezont?
Komolyra fordítva a szót,,, örülök, hogy csak a lemez tört, ti nem.
Értelek, de am nekem azt mondták hogy ha nincsen pályázgatva vele meg normálisan van használva nem kopon megy mindig akkor bőven elég a 10W40 és még halkabb is lesz a "motor" (blokk) töle.
Zoli! Milyen az időjárás felétek? Hőmérséklet,hó, előrejelzés? Néztem, hogy már pár napja működik a mátraszentistváni sípark, holnaptól pedig nyit a kékesi is. Remélem jövő7 szerdától-vasárnapig térdig érő hó lesz, mínusz 10 fokkal :) akkor én leszek a snowboard király
Csak ilyedség, hála az égnek nem totalcar.. Valószinű a cégest ki kell fizetni a többit biztosítóra irtuk. Lámpa lökös motorháztető kalapálás, sárvédő,remélem a hűtő megmaradt . OMG. opel corsa...
Nem sérült meg senki hála Istennek, maximum megfagytam a helyszinelés alatt. Megcsúsztam és belerongyoltam a parkoló autókba. Hát most már ilyen is megtörtént velem... Azt hittem hogy vérprofi soffőr vagyok velem ez nem fordulhat elő, aztán bumm. Holtáig tanul az ember. Útálom a most már a telet is meg a közút kezelő zrt.t is.
Tavaly szeptemberben adtam le a rendelést egy Suzuki GSXR 750 K4 vezérműlánc felszítőbe való rugóra plusz a hozzá tartozó golyóra, de azóta sem érkezett meg az alkatrész sajnos, a budapesti full-gasnál adta le a rendelésem. Havonta egy alkalommal írtam rájuk, vagy hívtam fel őket, hogy mikorra várható a cucc, de folyton arról tájékoztattak, hogy sajnos a suzukinál késnek a szállítással és legyek türelemmel! Nos a türelmem elfogyott, és az lenne a kérdésem, hogy tudtok e esetleg kereskedéseket, ahol gyorsan és megbízhatóan intázik az ilyen beszerzéseket?!
Köszöntem!
Még mindig vázat keresek valami jó áron.
A múltkor is lemaradtam róla az angoloknál, pedig az jó vétel lett volna...
Szóval,,, nálam minden ok.
És, ahogy tavaly is terveztük, várlak titeket, megyünk egy két jó karikát a környéken.
Nap közben +1 körül mozog, nem igazán olvad.
De én, konkrétan a Bükk alján lakom, te pedig a Mátra tetejére készülsz, ott tuti jó lesz a hó.
Mit hallok felőled te ürge!
Hát odafigyeljél vaze! Rávered a megtakarításokat a céges verdára, a motor meg csúfra tavalyi olajjal kezdje a szezont?
Komolyra fordítva a szót,,, örülök, hogy csak a lemez tört, ti nem.