Nekem ugyan ez 750 k1, Castrollal olyan volt a váltó mintha szét akarna esni, Repsollal viszont vajpuha lett, (gixeres mértéken belül) és szebben is ketyeg tőle. Pedig original hologramos meg minden okosság volt a castrol, de mégse szerette.
Igen, így van. A màsik tényező meg az, hogy most nem tudok nagyobb összeget beleinvesztàlni a projektbe. Most cseréltem kocsit, lakàst akarunk, szóval nincs kizàrva az sem, hogy ezzel megyek nyugdíjba. Hitel meg kizàrva, nem fogok a bankoktól függni. Persze erősen törekszek mindig a jobbra. Na de hàt a mostanival sincs semmi baj, szerelmes vagyok belé. XD
Persze a palyagép spekuláció volt, ezért mondtam hogy meg kell nézni. Nah megyek egy hónapig nem nézek semmilyen motort az bizto. Na jó csak ilyet. link
Amúgy,,, mivel fogadtak minket ma délután Csabán?
Végigolvasták az egész tegnapi beszélgetést, valahogy ide keveredtek, és lejött, hogy miről is beszélünk...
Szóval,,, azzal fogadtak, hogy menjünk,nézzük meg azt a pályamotort.
Meg elég pipák voltak, hogy megy itt az okoskodás látatlanba, dehát az üzlet megköttetett, ők is, mi is megnyugodhatunk, árból sokat nem engedtek, de ezt leszámítva korrektek voltak, a motor pedig jó.
Mondjuk, az első gumi kissé puha volt, de legalább hamarabb melegszik.
Nem lett jó a gépbe a lámpa, így eladó: GSX-R K4-K5
Ti milyen olajat ajánlotok K1 750 Gsx-R be?
Mik a tapasztalatok stb: Milyen lenne bele a legjobb?
:) :D Szalagavatóra megyek be de mivel este meccsem lesz így csak olyan 10 körül jutok be...
Végigolvasták az egész tegnapi beszélgetést, valahogy ide keveredtek, és lejött, hogy miről is beszélünk...
Szóval,,, azzal fogadtak, hogy menjünk,nézzük meg azt a pályamotort.
Meg elég pipák voltak, hogy megy itt az okoskodás látatlanba, dehát az üzlet megköttetett, ők is, mi is megnyugodhatunk, árból sokat nem engedtek, de ezt leszámítva korrektek voltak, a motor pedig jó.
Mondjuk, az első gumi kissé puha volt, de legalább hamarabb melegszik.