Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Am bele lehet tenni... csak sokat kell faragni rajta... :( Meg kell hozzá k4-k5 undertail :)
Mindenki azt mondta bazzeg, hogy jó. Erre tessék.
nekem castrol van benne. :) Semmi gondom vele :D Most viszont én is a Repsolon vagy a FUCHS olajon agyalok. Milyet használsz bele?
nem belevalót vettél? :O :(
Szevasztok!

Nem lett jó a gépbe a lámpa, így eladó: GSX-R K4-K5
Nekem ugyan ez 750 k1, Castrollal olyan volt a váltó mintha szét akarna esni, Repsollal viszont vajpuha lett, (gixeres mértéken belül) és szebben is ketyeg tőle. Pedig original hologramos meg minden okosság volt a castrol, de mégse szerette.
Motul az tuti, nekem a Castrollal sem volt gond, idén Repsol megy bele.
Csáó
Ti milyen olajat ajánlotok K1 750 Gsx-R be?
Mik a tapasztalatok stb: Milyen lenne bele a legjobb?
Igen, így van. A màsik tényező meg az, hogy most nem tudok nagyobb összeget beleinvesztàlni a projektbe. Most cseréltem kocsit, lakàst akarunk, szóval nincs kizàrva az sem, hogy ezzel megyek nyugdíjba. Hitel meg kizàrva, nem fogok a bankoktól függni. Persze erősen törekszek mindig a jobbra. Na de hàt a mostanival sincs semmi baj, szerelmes vagyok belé. XD
Annak már legalább megszoktad a hangját, nem tereli el a figyelmedet az útról.
jaja egyenlőre még a mivv fog muzsikálni!
Piszkosul jól szolhat a two brothers... legjobb dobok. A dual yoshival párban.
Én valami hasonlót képzelek el a 2015-ös szezontól: GSXR
Persze a palyagép spekuláció volt, ezért mondtam hogy meg kell nézni. Nah megyek egy hónapig nem nézek semmilyen motort az bizto. Na jó csak ilyet. link
Nem semmi.
egyedül... még nem állnak velem szóba XD ::D
:) :D Szalagavatóra megyek be de mivel este meccsem lesz így csak olyan 10 körül jutok be...
XD Az kemény :D :D :D 1 a lényeg hogy meg lett a motor
Én megmondtam, h nem pàlyagép! Mondjuk tegnap egy K7 renszàmos pàlyagéppel szemezgettem.
Amúgy,,, mivel fogadtak minket ma délután Csabán?
Végigolvasták az egész tegnapi beszélgetést, valahogy ide keveredtek, és lejött, hogy miről is beszélünk...
Szóval,,, azzal fogadtak, hogy menjünk,nézzük meg azt a pályamotort.
Meg elég pipák voltak, hogy megy itt az okoskodás látatlanba, dehát az üzlet megköttetett, ők is, mi is megnyugodhatunk, árból sokat nem engedtek, de ezt leszámítva korrektek voltak, a motor pedig jó.
Mondjuk, az első gumi kissé puha volt, de legalább hamarabb melegszik.
Király! De csajszival nyomulsz vagy spannal? Öszefuthatnánk de keresztlányoméknak névnapja lesz. Elhúzódhat. De csörögjé.
jhaaa. értem. csak mert péntek este benézünk városba mi a helyzet arra... kocsikázom egyet :) :D
Na megvan a Honda?
Ha megmarad a gixer egy rövid dobot kéne rátenni. Nem tud valaki?
Pénteken szabad vagyok. Lehet délelőtt motornézésben leszek..
Én is megyek én is :D :D