Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kössz...... XD :D Am pénteken dolgozol? Mármint este.. Megyek be a nagyvárosba :D :D
Ott a pont!
Te meg pláne nem motorozod ki xd ;)
Mi valószìnüleg költözünk idén... Majd lesznek jó utak..
Ezekre a magyar utakra szerintem teljesen felesleges az 1000-es. A 750-es is sok... nemhogy egy 1000-es :) Ezt se lehet nagyon kimotorozni... :)
Ilyet is ritkán hall az ember. Visszafelé fejleszteni... Szokatlan.
Ha nem igazán van választék, nem hogy maradnál a 750-nél. Jó az.
Szerintem marha felesleges az ezres. Gondolkodtam én is a cserén, de mivel az összes kopóalkatrész új, patika a gép, nem akarok most megvàlni tőle. Következőleg sztem 600at veszek,nagyobb a kínàlat, meg elég is.
Nem biztos az. Fölbaszódok oszt veszek egy k7 et, igaz kiganézok magam alól de leszarom. Alig van valami választék a piacon.
Tavaszra feléled ez, csak akkorra sajna az árak is kissé éberebbek lesznek már.
Nekem a honda cbr 1000rr jön be meg a yamaha yzf r1
Nincs más jelenleg, a gixerben ami jó 1,6 milla. Kawa nem kell Yamaha még úgy sem. Ezres géposztály elég karcsú.
Hát neked, Kovax, ha netán mégis sikerülne elhalászni előled ezt a CBR-t... Van más jelölt?
Gixerben nem gondolkoztál?
még van alternatíva az abaújszántói moci
Mire gondolsz konkrétan?
rendben már képben vagyok
Van más alternatívád ezen felül?
Lenyeg: neztem a cbr-t amit te... na már most én árulom a a gixert. Mivel felhivtam a cbr es srácot hogy be számitja e a gixert és ráfizetek mondta hogy oké... erre délután hivtak hogy péntek reggel jönnek megnézni... és a cbr es gyereknek mondtam hogy pénteken tudok leghamarabb menni a vasat kiprobalni.. ha viszik a gixert kp ban fizetnek ha nem viszik beszamolja... ennyi a tema.
Azért mindenkinek köszönöm h próbál segíteni a pályamotorok árulkodó jeleire minden ki fog derülni holnap
A szamárlétra.
Értem! köszi
Némi + nyomatékkal azért rendelkezik., ismerem, próbáltam,elég haladós járgány.
600 rr is elég volna de nem akarlak lebeszélni. Vedd és vidd ha teszeretnéd. Én 50 es Thomos, 125 TDM, 400 drz, 500 Ktm. Igy vettem a 750 et most az ezrest akarom... Hozzá teszem 750 nek még mindig a határai közelében se vagyok...
Kovax most mit cseréltél el ? most nem értem ! a mociról van szó mert itt beszélünk h nem szeretnénk potyázni