Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv keresnék injektoros srados kollégát aki megnézne a gépén nekem 1-2 dolgot. Ha valaki tud segíteni dobjon egy email. keszthelyi.endre@hotmail.com

Előre is köszönöm
Sziasztok!
Ha valakit érdekel esetleg van egy eladó kormánylengés csillapítóm hibátlan K5,K6 600és 750-hez. 8000 ft az ára.
20-596-8172
Nekem is sima van fent. Addig nem is cserélem le amíg nincs újra fújva a felnim.
Nekem natúr van. a foszforeszkálós csak este jó :) nekem volt olyan is :)
am meg BUÉK :D így utólag is :D :D
Srácok nektek milyen felnicsìk van fent? Vegyek foszforeszkálóst vagy ne? :D
Úgy legyen! Nekem mondjuk nem lesz nagy kihívás felülmúlni az előző szezonban lenyomott km-eket.
2014 nagyon jó lesz. Sok km-t cimbik! BUEK
Buék 750-esek!
BUÉK cimbik!
rendben

azért még BUÉK!
Majd ha talalkozunk elmondom
hogy-hogy...?
Nem lesz kovetkezo (egy jo darabig biztos)
Meg van már a következő?
Sziasztok,

K8 750 palyamotorom alkatreszei eladok (van meg nehany utcai cucc is, de nem sok, inkabb a hatuljabol + tank)

-vaz (adasvetelivel, forgalomba nem helyezheto)
-blokk (forgalomba helyezheto)
-kerekek
-fekek
-stb... (meg ami egy motoron ugy altalaban van...)

adatlapon elertek...
Hi!

Nem tudtok olyan helyet ahol használt snowboardot tudnék venni? 160 körüli hossz kellene, kötéssel. Nem találok normális helyet, ahonnan tudnék rendelni.
Eladó a képeken látható ép és sérült idomok Suzuki GSXR600-750 SRAD-hoz,lámpákkal indexekkel együtt(csak egyben!),69e.ft-os fix áron.Érd:20 462 8237. pestmegye
Nekem is D212 medium-hard van fent, és tényleg kva jó!
Ez a hátsó nem vágott... Elsőre úgy tűnik, de igazából csak egy újonnan pályára felrakott gumi, aminek nem igazán koszolódtak be a mintái.
Én rengeteg gumit vágtam már motortól teherautóig mindenfélét, de így ilyen asszimmetrikusan nem lehet befejezni egy vágást, ahogy a gyári minta van 70 fokban kihegyezve...
Valamint 20 mm-es háromszöget sem fog senki vágni, az is tuti.
Dunlopból a medium-hard meg a hard keverékeket szerintem megéri. 5 pályanap után felraktam idén az endurance-ra majd eladtam 25e forintért olyan jó állapotban volt. 50 körül vettem.
de softot csak akkor vennék újonnan ha nagyon olcsó lenne vagy ha nem számítana a pénz.
Meg kevésbé sajnálod plusz jobban fog is ;)
Nem éri meg új gumit venni. A pályázott szlikkek megvágva majdnem annyit elmennek mint egy új szintén szupersport utcai gumi csak sokkal olcsóbbak.
Megmondom neked 6 ezret ment el az új Matzeller a keményebb keverékkel. De soha többet.. az 35 fokban durván fog de 20 fokban nem birsz előre menni.
nem tudom, hogy egy új mennyit megy el, eddig csak használtak voltak hátul. Most párban akarok majd újat venni, aztán majd meglátjuk.