Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Kowax bácsi!
Dolgoztál ma? :)
Egy olyan becsapós kanyar, ami előtt van egy szintén jobbos hosszabb ív...
Régebben rendre befékeztem az első kanyart a második helyett,,, ezzel jelentős fékezésre késztetve a mögöttem lévő,
spec,,, ott lakó kollégát...
Máig teljesen betanultam,,, hogy kell ezt a részt magam mögött hagyni,,, viszont 110-nél az első kanyar egyszerűen kimaradt az itinerből, mivel nem 150 körül közelítettem meg,,, nem kellett fékezni benne,,, csak átgurulni rajta,,, mintha ott se lenne...
Én a jobb 2-be 3.-kal mentem be,,, 60 helyett 80-90 körül...
Szembesáv szélén elfordultam,,, de a legszélső 10 centijén már inkább nem borítottam tovább, (még kívánta volna) mert a sáv széle mindig poros,,, főleg ilyenkor tavasszal...
Fel egyenesbe,,, leugrattam egy jó méteres padkán egy nagy szarrá ázott szántóföldre...
Visszapakoltam 1-esbe,,,nagy gáz, mentem vagy negyven métert a mocsaras szaron, aztán vissza felugrattam az útra a következő kanyar elején...
Szegény csaj megijedt eléggé,,,de a többiek az első rémület után nagyon jót mulattak rajtam az Aggteleki büfében.
mi volt, nem lett baj?
motoroztam ma, végre. Haya K8
Én meg a több százszor végigmotorozott Aggtelek Jósvafő szakaszon ma benéztem egy kanyart,,, csajszival a hátam mögött...
Hát, érdekes volt...
Ma vásárhelyen voltunk fagyizni anyuval, utána menten egy eszement karikát Ma 150 km volt! Az idén már benne van a gépbe 850km! A slick gumival meg vagyok elégedve! tapad mint a fos! sose veszek mást!
Nemrég értünk haza egy érdekes Csajos motorozásból.
Sehol senki.... Elvesztetek sràcok :) Ki van.ket kereken?
Hat ez nagyon nagy.... De nem az az elvezet kanyarba megdonteni nem ugy birod :) szerintem.
Néztem én is, nagyon cool.
Ehez mit szóltok?
2T-nek a lelke a jó karburálás! A kis TZR-em anno 170et mutatott jó beállítás után.
13:30-tól Talma az Eurosport2-n!

Kezdem utálni a hétvégéket, pénteken megrendeltem a vezláncot, hétfőre lesz itt, addig meg malmozok....
Akkor csak jól zárult a napod!
Hááát, urak,,, a mai napom verőfényes napsütéssel kezdődött,,,mindezek ellenére a szívem szakadt meg, hogy a nagy brigád megy a rég beharangozott túrára, az én motorom meg romjaiban a szerlőnél...
Ráadásul fél 11-kor szólt,,, hogy mehetek ki hozzá,,,állítsuk be azt a karburátorokat...
Aztán du 2-re kész is lett, és a túra harmadik részére már a Bükk túloldalán csatlakozhattam egy olyan RGV-vel,,, amilyen még ez a motor sose volt.:)
Azóta folyamatosan fülig ér a szám.
Okes. Lehet jobb is.. Csutortokon vittem en is de meg nem az igazi a kozos motorozgatas :) meg az elejen kell a.szabadsag. Pont az a lenyege hogy kikapcsolodj aztan a nok meg hozzak a gondokat is altalaban :) ;) de igy szeretjuk oket .... :D
most szentesen vagyok ezen a motoros napon, utánna benézek! Anyu nem jött :/ bár lehet jobb is!
Nem mint ha olyan messze lennetek hogy ramenyen az egesz nap. :) Gyertek be legalab esztek egy jo. :D
Még nem biztos, mert itthon is akad munka! Nameg az aszonypajtást rá kell venni!
Még a kék RGV Wolffal történt,,, hogy Sajószentpéterből kifelé, már hazafelé jövetben,,, sötétben,(elég szar lámpája volt) kisebbik fiammal a hátam mögött elkezdtem előzni egy régebbi (E36 előtti) BMW-t...
Nem tudom, mi volt benne, mentem ott utána a sötétben, vagy 170-ig, aztán hagytam,,, ott már rohadtul nem látni egy tompítottal, ami még szar is ráadásul...
Erre ő is visszalassult vagy 90-re, és kirakta a vészvillogót...
Hááát,,,mondom,,, anyád versenyezzen veled ebben a nagy Magyar éjszakában a fiával a hátad mögött.
Az,,, lenyomott.
Persze nem Gixxerrel voltam,,, az azért másképp alakulhatott volna,,, de csak, ha egyedül vagyok...
Latom mostmar neked is tele a hocipod.... Igy igaz. Ilyen szar idot ami mostanaban van... Csutortokonn birtam menni de akkor is brutalissan fujt a szel, nem igazan elveztem... Elment egy kamion melettem majdnem felboritott.... Na meg egy vagany bmw s csavo erolkodott de elengedtem had legyen tejfolos a szaja ugyanis az asszony vittem es megfogadtam hogy vele csak utazo tempo.... Es ehez tartom is magam... Azert visszadobtam masodikba hogy errezze a srac hogy kis fika a bmw-je. :) sose ertettem ezert mert vaganykodnak, nem sok eselye van egy gsxr szemben hacsak nem.egy rs.audi vagy m6, esetleg amg.. mert azok mar tudjak a 3 kilot majdnem....
Gyere baratom igen melozok sajnos :p. Fordultok egyet?