Azt hiszem, lehetett látni, milyen szinten vágtam rendbe a motort, hogy a szezonnyitó túránkra gyönyörű legyen...
Ma kellett vinni karburálásra...
Dálben telefonáljak, mikorra menjek...
Gyere ki 3-ra.
fél 3-kor előtolom a motort, 2T olajjal feltöltöm, benzin bele,,,3/4 3-kor elkezd esni...
Hát,,,a mennyben lakozó amit kapott,,,az nem kevés.
3 kibaszott órára előre nem lehet tervezni ebben a genyó világvége elbaszott időben...
Hab a tortán,,, nem is lettünk kész vele,,,úgyh, ha meg is lesz tartva a szzonnyitónk,,, én biztosan nem leszek ott...
Szopik itt mindenki,,, csak ki ki a maga módján...
Srácok ma kimentem a garázshoz felöltöztem és leszakadt az ég baszod... a pics be... na nem baj tegnap nyomtam egy 200 km ert most egy darabig kusba vagyok :) a csuklóm és a vállam érezte azért. kuplungot meg kell kennem szerintem..
Rá se b@ssz,,, januárban vitte el a szerelő a motoromat, és még mindig ott tart, ahol utána egy héttel...Blokk kiszedve, és ennyi...
Elküldték a dugószettet heng.fejtömítés nélkül,,,most meg arra kell várni...
Ma kiforgattam egy párszor jó hangja van, sokkal jobban adja neki. Adeenak szép érces hangja van:) Majd jövőre egy Akra rövid dobra befizetek lehet :P..
Na, alakul a molekula. Nem muszáj mérned semmit, úgy néz ki meg van a gubanc. Nem a töltés a kevés, hanem valamiért melegszik a generátor. Hétvégén tuti nem lesz kész. A szelephézagom jó, a vezérműláncom már nyúlott, kicseréltetem. Kapok majd adatokat, diagramokat a mérésekről, majd megmutatom.
Tudnál nekem segíteni olyat, hogy megméred a töltésed? Érdekelne alapjáraton és úgy, hogy 5000 fölé pörgeted a gépet. Valamint mindezt úgy, hogy rajta a világítás. Szerintem az enyémnek alsó határos a töltése, a szerelő szerint meg jó. Van, hogy melegen lassan teker az önindító. Örök hála.
Múlt héten szombaton azt mondta, szerinte igen. Most szerdán már nem biztos. Mondtam, hogy lenne programom. Ennyi idő alatt én is megnéztem volna a szelephézagot basszus. Kezdek bekészülni. Hívogatom állandóan, de basznak haladni. Ráadásul ha kell vezérműláncot cserélni akkor azt még meg kell rendelnem, +1 nap. Az tény, hogy az egyik, hanem a legjobb szerviz erre, de ez a sebesség....
A mocisruhám itt van bekészítve, startra várva. A földön pihen, mert anyuéknál hagytam a vállfáját, teszkósból meg összetörtem már párat...
tiszteletem az uraknak.
kérdésem lenne:
a 750-es imazuma az mitől megy "csak"190-et?
mivel boci blokkos ezért kérdezném,hogy tudja-e valaki hogy miért butább mint a 750-es boci.....
köszi előre is.
Ma kellett vinni karburálásra...
Dálben telefonáljak, mikorra menjek...
Gyere ki 3-ra.
fél 3-kor előtolom a motort, 2T olajjal feltöltöm, benzin bele,,,3/4 3-kor elkezd esni...
Hát,,,a mennyben lakozó amit kapott,,,az nem kevés.
3 kibaszott órára előre nem lehet tervezni ebben a genyó világvége elbaszott időben...
Hab a tortán,,, nem is lettünk kész vele,,,úgyh, ha meg is lesz tartva a szzonnyitónk,,, én biztosan nem leszek ott...
Szopik itt mindenki,,, csak ki ki a maga módján...
http://www.facebook.com/photo....
http://youtu.be/YjKgR54XKsc
Elküldték a dugószettet heng.fejtömítés nélkül,,,most meg arra kell várni...
Minden nap a héten estig nyomom, hétvégén meg a házat újítjuk!
Én Ádámét irigylem.....
http://youtu.be/z57lhiltQFA
A mocisruhám itt van bekészítve, startra várva. A földön pihen, mert anyuéknál hagytam a vállfáját, teszkósból meg összetörtem már párat...
elnéztem a topcot.
de ha valaki esetleg mégis tudná......
kérdésem lenne:
a 750-es imazuma az mitől megy "csak"190-et?
mivel boci blokkos ezért kérdezném,hogy tudja-e valaki hogy miért butább mint a 750-es boci.....
köszi előre is.