Hát, ez már elég erős kör volna,,, arrafelé van pár kanyar,bár mi haverral tegnap pont Rimaszombaton voltunk,,, inen felőlünk nem egy nagy durranás,,, de utána már következnek a hegyek...
A hegyek, amik még fehérlenek mindenfelé...
Ott is, a Bükk felsőbb részei is, meg gondolom, a Mátra még jobban...
Ott viszont mára életveszélyes útviszonyok alakultak ki a kurva kátyúk miatt, sajnos...
Erre kell venni az irányt, és simán lenyomok veletek annyit.
Természetesen (pár összekötő szakaszt leszámítva, amik sajnos, még itt is egyenesek) garantáltan 500 métertől hosszabb egyenes nem nagyon lesz...
Pl,,,asszem, Miskolc-Eger,,,354 kanyar.
Az a baj azzal a sok egyenessel,,, hogy az ember mihamarabb túl akar rajta jutni,,, de, ha így beleugrik egy trafiba,,, az könnyen 300-zal kezdődhet, és sajna nem km/h a mértékegysége, hanem 1000huf...
még csak 1x mentem a vassal nem tudom hol fogom használni, de valószínű MINDENHOL! országúton + refi is!
Adee amúgy milyen a xenon? elég lefele áll! látszódik azért?
Én nem engednék az árból 1 forintot sem, nagyon királyul összeraktad!
Lehet visszateszem a xenont! Amit vettél ledes helyzetjelzőt, annak nagyobb a fénye mint a simának. Mert akkor azt használnám városban, xenont meg kint.
A hegyek, amik még fehérlenek mindenfelé...
Ott is, a Bükk felsőbb részei is, meg gondolom, a Mátra még jobban...
Ott viszont mára életveszélyes útviszonyok alakultak ki a kurva kátyúk miatt, sajnos...
Természetesen (pár összekötő szakaszt leszámítva, amik sajnos, még itt is egyenesek) garantáltan 500 métertől hosszabb egyenes nem nagyon lesz...
Pl,,,asszem, Miskolc-Eger,,,354 kanyar.
Adee amúgy milyen a xenon? elég lefele áll! látszódik azért?
Ez még durvább lehet! de elég a 42-es is! olyan fénye van mint egy tompítottnak!
palaimreKUKACfreemail.hu
tel: harmincas huszonkettő11068
1000ft-ér árulja, plusz posta! 42LED T10 helyzetjelző a neve!
Lehet visszateszem a xenont! Amit vettél ledes helyzetjelzőt, annak nagyobb a fénye mint a simának. Mert akkor azt használnám városban, xenont meg kint.