Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hìvtam tegnap a szerelőt, de olyan gyorsan halad mint 1 reumás csiga. Most, hogy pár 7ig nincs kocsi legalább lenne mire fognom a motorozást.
Ma mentem egy karikát a városba! Xenon f@sza, éjszaka is! Alig várom a hétvégét! Lesz valami gyorsulás kunmadarason, nem-e ki kéne nézni!
Hát, ez már elég erős kör volna,,, arrafelé van pár kanyar,bár mi haverral tegnap pont Rimaszombaton voltunk,,, inen felőlünk nem egy nagy durranás,,, de utána már következnek a hegyek...
A hegyek, amik még fehérlenek mindenfelé...
Ott is, a Bükk felsőbb részei is, meg gondolom, a Mátra még jobban...
Ott viszont mára életveszélyes útviszonyok alakultak ki a kurva kátyúk miatt, sajnos...
Nem konkrétan én,,, de valaki unatkozhatott, míg átért, és megszámolta.
nah srácok kanyart akartok? akkor itt van nektek egy.. 5* os utakkal..... Ami mifelénk ugyebár nem mondható olyan jónak :) Tisztelet a kivételnek .
az szép. :D megszámoltad? :D
Erre kell venni az irányt, és simán lenyomok veletek annyit.
Természetesen (pár összekötő szakaszt leszámítva, amik sajnos, még itt is egyenesek) garantáltan 500 métertől hosszabb egyenes nem nagyon lesz...
Pl,,,asszem, Miskolc-Eger,,,354 kanyar.
épp ezért mondom hogy inkább mennék 300 km-t szerpentinen :)
Az a baj azzal a sok egyenessel,,, hogy az ember mihamarabb túl akar rajta jutni,,, de, ha így beleugrik egy trafiba,,, az könnyen 300-zal kezdődhet, és sajna nem km/h a mértékegysége, hanem 1000huf...
én inkább mennék 300-at olyan helyen.. mint a síkságon 800-t :) volt olyan túrám ahol 1 nap 800 km jutott. Még a Zéével :)
én benne vagyok :)
dánkesőőőőn
a cseréhez csak a fejidom alsó patentos burkolatát kell levenni! Elfordítod a foglalatot és ki is jön! az izzó meg csak beledugós!
még csak 1x mentem a vassal nem tudom hol fogom használni, de valószínű MINDENHOL! országúton + refi is!
Adee amúgy milyen a xenon? elég lefele áll! látszódik azért?
Köszi! Te használod a xenont városban? A helyzetjelző cseréjéhez ki kell venni a lámpát?
Itt a környékünkön hidd el,,, egy 300 km-es túra bőven elég,hisz állandóan döntögetni kell oda-vissza...
http://auto-motor.vatera.hu/sz...

Ez még durvább lehet! de elég a 42-es is! olyan fénye van mint egy tompítottnak!
Pala Imre
palaimreKUKACfreemail.hu
tel: harmincas huszonkettő11068
1000ft-ér árulja, plusz posta! 42LED T10 helyzetjelző a neve!
jah, meg adsz egy linket ahonnan rendelni tudok helyzetjelzőt?!
Én nem engednék az árból 1 forintot sem, nagyon királyul összeraktad!

Lehet visszateszem a xenont! Amit vettél ledes helyzetjelzőt, annak nagyobb a fénye mint a simának. Mert akkor azt használnám városban, xenont meg kint.
írtam megkaptad a mailt
Hirdetéseim közt megtalálod de ma csak este 7 után fogsz elérni.E-mailt is írhatsz a zoli_motor@freemail.hu-ra
Írj tel. számot engem érdekelne.
Tenyleg es ha Rieka fele tervezek egyet, mondjuk Horvat eleg draga, tavaj rament a gatyam is...