Én fent hagytam a gyári csatlakozókat, és az újak meg ilyen rádugósak voltak, és kis összenyomással rá tudtam dugni a csatlakozó szálára! 5 perc alatt felraktam a 2 indexet! csak össze kellett dugni!
LADA?!?!?! na neee nekem is volt egy rallyzni!
annyiból jó volt hogy a szántóföldön gömbcsuklót simán lehetett cserélni, szervízhez elég 1 kalapács és kulcskészlet + 2 csavarhúzó!
HUHUHU néztem a GP t Rossi uhh orditottam a végém go Vale go... Azért ha az elején nem csüszik meg akkor szerintem lenyomja Lorenzot de fasza ez a 2 hely, megint a Dooktoree csinálta a show műsort! 46
Hogy érted? van egy itthon, munkás autó + én használom! kapja az ívet rendesen, bírja is! olcsó hozzá az alkatrész, nem nagyon megy tönkre! ajánlom persze!
No, ez is megvolt,,,nagyon kellett már a GP,,, és jó is volt,,,szuper, így elsőre.
Rossi nagyon szépen jött fel 7.-ről egészen a 2. helyre,,,jó lesz az...
Fasza idénynek nézünk elébe.
Láttam, voltatok motorozni, örülök neki.
Nekem ma egy kuplung, váltócsere tette ki a napomat a Vento-n...
Haver volt kinn R1-gyel, de olyan hideg volt a keze, mikor kezet fogtunk,,, nem is igazán vágytam ki motorozni én is...
LADA?!?!?! na neee nekem is volt egy rallyzni!
annyiból jó volt hogy a szántóföldön gömbcsuklót simán lehetett cserélni, szervízhez elég 1 kalapács és kulcskészlet + 2 csavarhúzó!
nelkul_102ekm-el-6673843
Ez kell nekem, olvassátok el besz@rtok...
Nagyon kellett már ez,,,egy kis élet ebbe a szar sivár tavasznak csúfolt undormányba
Rossi nagyon szépen jött fel 7.-ről egészen a 2. helyre,,,jó lesz az...
Fasza idénynek nézünk elébe.
Láttam, voltatok motorozni, örülök neki.
Nekem ma egy kuplung, váltócsere tette ki a napomat a Vento-n...
Haver volt kinn R1-gyel, de olyan hideg volt a keze, mikor kezet fogtunk,,, nem is igazán vágytam ki motorozni én is...