Csako, az enyém napsütésben is látszik, de van nálunk még azon kívül amit én használok, vagy 5-6 fajta. Ha érdekel, írj az info@danger.hu-ra, vagy nézz le a bemutatóterembe (www.danger.hu)
Hali All!Hát gyerekek!Az a camponás motor!!!!!haverom felment pestre,hogy megnézze...7000km van benne,ez ok.1000-s szervízen,sőt 6000-s szervízen sem volt,rozsdás a lánca,stb.Amikor beindították,a srác majdnem hanyattesett.Az a motor teljesen meg van halva...Szegény srác,már tök beleélte magát,hogy lesz motorja
Szia
Van konkrét elképzelése milyen színűt szeretne?
Nekem van egy szürke fekete most 8600km van benne...de csak szezon után szeretném eladni..ha igy is érdekes.
üdv.CSaba
Hi mindenkinek!Szeretnèk LED-es irànyjelzöt a K5-ömre,de olyat ami ha ràsüt a nap is làtszik.
Egy-kèt haveromnak van,de nem az igazi ha csak szèp,de ha kanyarodsz fellöknek !
Tudna valaki segiteni?
én is szívesen leméretném hogy az enyém hány LE mert a hirdetésben 130 volt írva a gyári adat 120 de van rajta egy teljes akra redszer az 10-et sztem bőven felszabadít.
ma eddig jó időnek néz ki igaz DE esett de már süt a nap. délutánra már meg is van beszélve a reptér remélem kijutok. hallod rohadék eső?!!!
nehogy esni merjen nekem mert megőrülök
Az már jó régóta ott van. Meg akartam venni, aztán mikor felhívtam őket közölték, hogy a motor kint van a tulajnál. Megadták a számát, na mondom köszi. Ha magánszemélytől akartam volna motort venni akkor nem hozzátok megyek. Fasznak hirdetik meg.
Ki ugyan még nem akasztottam de 290 már volt rajta egy másfél percig. De mióta bekerült a sportlégszűrő, meg össze lett hangolva azóta még nem volt alkalmam kipróbálni. A Kalivoda Imre 142 Le mért a főtengelyre. Ugyebár a K4-K5-ök jóval gyengébbek a gyárilag megadott értékeknél. Általában olyan 130-135 Le mérik be őket. Már amit én láttam.
szép mocc grat hozzá
irigyellek titeket h tudtok mocizni nálam szakad ez a qrva eső már tegnap is esőben voltam muszály kimenni az elvonási tünetek miatt..
amúgy a 94-esnek kb mennyit kellene mennie? mert én még "csak" 240-et tudtam menni a forgalom miatt!!
Kicsit többet 14ooo-nèl,de pontosan nem tudom megmondani.
A villanofènyt 14000-re àllitottam be,de sajnos nem làttam,hogy villant vagy nem.
Jobban az uttal voltam elfoglalva!!
hi,tulèltem!! 296-ot tudtam menni,hülye szèl fujt.egyèbkènt ez màr csak pszichopatàknak valo!
azt hiszem a motor tudna ora szerint 299-et,de kell neki idö.na mindenesetre ilyet nem probàlok
mègegyszer!olyan èrzèsem volt,hogy 280-tol az eleje nem is volt a földön .
Én mult héten hoztam el, az új gixxer 750emet. Most még ismerkedünk, de már most megszerettük egymást.