Tudtommal 292-294 körül tud, én 290-nél többet még nem hoztam ki belőle. Nagyon sok múlik az időjárási (szélviszonyokon) . De majd írd meg, hogy mennyi volt!
hy
na megvan a műszakim minden gond nélkül
azt mondták h szedjem szét a dobot és tömjem ki h ne legyen ilyen hangos... nesze neked gyári nem gyári kipuff
hali okt
na az a pálya hogy haveromnak van ismerőse és majd a kpm-hez lesz beviszve
gumit már vettem szinte zsír újat 14000-ért (azért nem 43!!!)
remélem ott nem fognak gecizni a nem gyári kipuffal
mitho most látom csak, hogy jártál a műszakiztatással , Remélem valamit, tudtál tenni ezen a téren már.
A gumákat én nem vágom még egyelőre (de tanulok nagyon)
És a végére én már elkészültem a műszakival
üdv mindenkinek!! ha valakit érdekel, van eladóm gsxr 750 2002-eshez; fejidom,lámpa, plexi,tükrök, indexek, oldalidomok,ekeidom, faridom,első és hátsó sárvédő, hátsólámpa, váznyúlván, hátsólábtartók, gyári dob, láncvédő , ülések, ezeken kívül más nincs, kizárólag egyben eladóak, az idomok még gyári festésüek. a felsoroltak ára 250 ezer ft. fix. érdeklődni; 0620/992-4528 vagy 0670/50 88 737
Még a thunderen volt road attack, de sajna nem sokat tudtam tesztelni. Talán 2-3 ezer km-ert. Addig marha jó volt. Egyébként a Continentál elég nagy cég. Pl. a michlen pilot sport egy nagy szar közúton. Nehezen melegszik.
nnna hogy jártam
vittem műszakira és ott azt mondták h szerezzek gyári dobot
a Continental márkájú gumi az milyen minőségű? van olyan mint a michelin? mert bent a gumisnál nagyon mondták h ez fasza meg ilyenek de én nem tom mert sose volt még olyanom...
azt mondta a csávó h egykategóriájú a michelinnel tud rosszabbat is mondani de feljebbi kategóriát nem.
Hát én először a kicsikémet vetem meg de utána jött a ruha egyből.
Hát műszakira nekem is cipelnem kel 1 vizsgám hiányzik sajna még (forgalom)
Az én gyári kibelezet puffom nem, lángol (de annál hangosabb)
"akkor még jó is"
nekem ruhám sincs csak egy csizmám. próbáltam de nem tudtam benne behajlítani a lábam annyira amennyire kellett volna (térd leett elszorított)
a nagyobb méret meg bő rám úgyhogy protektormellény lesz a dologból
nekem is csak annyi lenne a műszaki h be kéne vinni de csak fateromnak van rá papírja még
neked lángol amúgy a kipuffod?
Igen elkelt dobnom sajna . Nem volt vészes a tempó.
Egy kuplung kar, egy index és egy oldal fény. Ruha volt rajtam semmi bajom nem lett így.
A műszaki meg lesz pikk pakk
eldobtad?
hűha...
mennyinél? lett vmi komoly baja v neked vmi sérülésed? remélem nem
hát jó lenne ha már a héten le lenne tudva az a car mert lassan 1 egész hónapja le van járva
de lehet trükköztek vele.
meg tudnà valaki mondani mennyit megy egy k5-ös vègre??
Gratulálok a matricákhoz.
na megvan a műszakim minden gond nélkül
azt mondták h szedjem szét a dobot és tömjem ki h ne legyen ilyen hangos... nesze neked gyári nem gyári kipuff
na az a pálya hogy haveromnak van ismerőse és majd a kpm-hez lesz beviszve
gumit már vettem szinte zsír újat 14000-ért (azért nem 43!!!)
remélem ott nem fognak gecizni a nem gyári kipuffal
mitho most látom csak, hogy jártál a műszakiztatással , Remélem valamit, tudtál tenni ezen a téren már.
A gumákat én nem vágom még egyelőre (de tanulok nagyon)
És a végére én már elkészültem a műszakival
vittem műszakira és ott azt mondták h szerezzek gyári dobot
a Continental márkájú gumi az milyen minőségű? van olyan mint a michelin? mert bent a gumisnál nagyon mondták h ez fasza meg ilyenek de én nem tom mert sose volt még olyanom...
azt mondta a csávó h egykategóriájú a michelinnel tud rosszabbat is mondani de feljebbi kategóriát nem.
Hát műszakira nekem is cipelnem kel 1 vizsgám hiányzik sajna még (forgalom)
Az én gyári kibelezet puffom nem, lángol (de annál hangosabb)
nekem ruhám sincs csak egy csizmám. próbáltam de nem tudtam benne behajlítani a lábam annyira amennyire kellett volna (térd leett elszorított)
a nagyobb méret meg bő rám úgyhogy protektormellény lesz a dologból
nekem is csak annyi lenne a műszaki h be kéne vinni de csak fateromnak van rá papírja még
neked lángol amúgy a kipuffod?
Egy kuplung kar, egy index és egy oldal fény. Ruha volt rajtam semmi bajom nem lett így.
A műszaki meg lesz pikk pakk
hűha...
mennyinél? lett vmi komoly baja v neked vmi sérülésed? remélem nem
hát jó lenne ha már a héten le lenne tudva az a car mert lassan 1 egész hónapja le van járva
Már megy a kicsikém . Olyan szinten hogy már sikerült eldobnom.
Az ennyimé hétfőn megy műszakira, remélem a tied is halad már efelé?
megy már a paripa? az enyém még mindig a műszakira vár sajnos
végre te próbálgattad? vagy kerekgettél vele?