Üdv skacok keresek Gsx-r 750hez tükröket.(k1)megvannak a sajátjaim is de formára ívesebbet szeretnék mint a k7-8 ha valaki tud és nem gyilkos áron küldjön nekem képet róla sv650é is érdekelne 2007évj.-é!nem ragaszkodom hogy indexes legyen!köszi előre is motoros banditák!(-:
Szia bocs nem jutottam nethez! Igen, a membrán rugókat kell cserélni. Amit észrevettem még az évek alatt az enyémen, hogy ne vegyétek el az uszószintet mert eléggé kényes rá. Illetve nekem a subertüt maxra fel kellett emelnem hogy végre legyen egy kis szine a gyertyáknak. Kiváncsian várom hogy beválik-e nálatok is a rugócsere. Feltétlen irjad meg! Hali.
A membrán rugókra gondolsz?
Megrendeltem 2 Hét és megjön, kicserélem és ha tényleg az a baja nem is tudom mit csinálok, el se tudod képzelni hányszor volt már szervizbe, kicseréltek mindet úszót,tű szelepet stb.de a rúgót azt nem, azt mondák típus hiba és cseréljük ki a valami fiatalabb karbira, köszike megér egy próbát. majd írok hogy milyen lett ha kész vagyunk.
Hali nonia. A rugókat cseréljétek le uj rugókra a suber fölött és megszünik a luk., dadogás. Az enyémen ez segitett,( másfél évig kinlódtam vele, mig rájöttem mi a baj). Ha nem akarsz kamura venni uj rugókat, nekem valahol még van 1 garnitura, kölcsönbe szivesen odaadom mig kiprobálod.
Nemjó rá. Azért mert a TLR-en 39 fogú 50-es lánchoz való van, az SRAD-on meg 44-fogú és 525-ös lánchoz való. Ha a régebbi SRAD-é lenne az jó lenne, mert azon 50-es lánc volt, de az is 43-as lánckerék.
Elnézést a reklámért, de hátha valamit érdekelhet közületek.
GSXR 750-re raktáron maradt láncszettek akcióban!
DID 525ZVM2 (legerősebb lánccal) + minőségi lánckerekek. Áttételmódosítás lehetséges.
2000-2003: 36.000Ft
2004-2005: 36.000Ft
2006-2010: 37.500Ft
Érdeklődés, megrendelés itt.