Nekem is ilyen a ZX, szét van kopva a karbiban a pillangószeleptengely, falsot szív. El is van sokalltatva, talán azért dadog be. Próbáltuk elvenni mi is az anyagot, de összeomlott. Frissebb karbisor kell. Az összesnek ez a betegsége.
Szasztzok abban kérném a segítségeteket hogy a haverom Gsx-r 750 91évjárat lég olajos, Korbija Milyen más motor karijába cserélhető ki?
Bandit 1200 , vagy a Gsxf 750 F ére?
A hibája a motornak az hogy bizonyos fordulaton 2000-3000 között egyszerűen nem akar menni ledadog. Vagy eseteleg mi lehet még a hiba oka ?
Válasz előre is köszi
Biztos hogy kell majd egy kis szellemi támogatás mert hát én vagyok. De ha majd megyek a lámpáért megbeszéljük hogy hogy meg smint. Az idom meg úgy is a cimbimnél lesz felrakva mert nem tudom felhozni pestre mivel. A gyári kipum is nála van. Egyszer majd besokal oszt eladja az összes cuccom tuti.
1. humor herold hozzád képest macskajancsi
2. az idom heves megyében tartózkodik, mert az egyik cimbim ment el érte
3. utóbbi két hétbe 13 napot melóztam, meg a héten is hatot fogok
4. az anyukám azt mondta az a ratyi aki mondja
1. Gyere el és felrakjuk.
2. Csavarokat vegyél hozzá, hogy ne a gyári legyen.
3. Hétvége vagy du 4-után ráérek (azé egyeztessünk hogy rá érek-e) .
4. Esetleg a lápát is elbótolhatjuk.
5. Teeeee faszjjjááános......
1. Szerdán egész nap melózok.
2. Amíg nem aplikálom fel a pályaidomot addig sehova pálya.
3. Amúgy is olyan lassú vagyok hogy nem merek veletek kimenni mert mindig sírva jövök haza.
Azé kössz hogy szótá, szerintem jövőhéten fel tudom rakni az idomokat, de még lámpám senincs UGYE, meg egyfeszt melózok mastanában. Meg május 21 Hring KAWANAP
Nem tűnik nagyon sérültnek. Lerakták jobbra mint lehet rajta látni, meg a serédváza le van vágva, szóval kell rá másik, gázbowdenek, meg pár műanyagdarab kell hozzá. Most cseréltem kábelköteget benne, és pöcc röff lett...
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Bandit 1200 , vagy a Gsxf 750 F ére?
A hibája a motornak az hogy bizonyos fordulaton 2000-3000 között egyszerűen nem akar menni ledadog. Vagy eseteleg mi lehet még a hiba oka ?
Válasz előre is köszi
hogy neked semmi se jó
akkó majd szójjá ha kő segíccség ,
meee kinézem belőled
2. az idom heves megyében tartózkodik, mert az egyik cimbim ment el érte
3. utóbbi két hétbe 13 napot melóztam, meg a héten is hatot fogok
4. az anyukám azt mondta az a ratyi aki mondja
2. Csavarokat vegyél hozzá, hogy ne a gyári legyen.
3. Hétvége vagy du 4-után ráérek (azé egyeztessünk hogy rá érek-e) .
4. Esetleg a lápát is elbótolhatjuk.
5. Teeeee faszjjjááános......
2. Amíg nem aplikálom fel a pályaidomot addig sehova pálya.
3. Amúgy is olyan lassú vagyok hogy nem merek veletek kimenni mert mindig sírva jövök haza.
Azé kössz hogy szótá, szerintem jövőhéten fel tudom rakni az idomokat, de még lámpám senincs UGYE, meg egyfeszt melózok mastanában. Meg május 21 Hring KAWANAP
várom megkeresésed