Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
azt szeretnéd hogy azt higgye a paraszt hogy nagyobb géped van?
csákány.
srácok tudja valaki hogyha 750 re felteszek egy dupla kipufft hátra ugy hogy a katalizátor ugrik és lesz egy összekötő cső ami kettőbe ágazik akkor az mit számit teljesitménybe meg ilyenekbe?
kösszi. egy ilyet akarok rá felszerkeszteni:D
Lehet már fater megtörte mint a diót.
Nincs is fent a hirdetés az oldalon

Erről ennyit
háttérben amcsi ház ....
De a motorkát 2 kiloval az aktuális piaci ár alatt vettem még tavalyelőtt télen.
Életem legdrágább dinnyéjét egy országúton vettem +30 fokban előtte is meg utána is negyedével olcsóbban adták csak ott volt drága.
Üzletelni tudni kell
Ja!

Nyáron dinnyét télen gixert vegyenek!
Biztos h szar....
Nyáron tuti drágábbak a motorok.Ha kell téli áron vedd meg.Nyáron a zöldség/gyümölcs az olcsóbb.
Örülök mindenki véleményének,így a tiednek is.K5-öst keresek,abból is 2006-os gyártásút.Nem akarom elkapkodni,nyárig még van idő,mert jogsi is arra lesz,ezért még pofátlanabb tudok lenni,ha esetleg valakinek nagyon kéne a lóvé.A képet azért raktam fel,mert kíváncsi voltam a véleményetekre,nem azért mert,már úton voltam megvenni.És köszönet érte nektek,jött is rá komment.Ezeket majd összegyúrom és hasznosítom.
Vártam,hogy valaki lehülyéz,de nekem tényleg túl modernnak tűnik.Ez nekem is hülyén hangzik,de nem tudok rá más szavat.Persze jobb lenne,ha fiatalabb lenne,de eddig gyártották.
Meg nem is baj,ha nem olyan fiatalocska legalább nem fog nyikogni,ha első este meghúzom a fülét a garázsba,ahogy illik.
Az rendben van ,jelzi, hogy csatlakoztattad. Hibás ez a készülék.
kipróbálom másik akksival
Magyarul: Cseréltesd ki. Majd írj mire jutottál.
kontakt tuti oké, mert még be sem dugom a konnektorba, már világít a lámpa a töltőn
Amikor a csipeszt ráteszed az akkura ,mozgasd meg , hogy kontakt legyen. Majd a tetején levő gombbal beállítod az üzemmódot. Ha nem hajlandó működni, garanciát érvényesítsd.
próbáltam a csipesszel, a saruval, fejjel lefelé, pincében, konyhába, repülőn.... de semmi
próbáltam, motoroson, autóson, télin, de semmi.
a töltés jelző pirosan, a karbantartás jelző zölden villog, felváltva, és mindegyik üzemmódban
Van a tetején a bal oldalon az a gomb . Azzal lehet üzemmódot váltani.
persze. számla meg minden ami kell
a szubtrópusit hol lhet kapni mennyiért és áfával vagy nélküle?
Valami garancia van erre?