csákány.
srácok tudja valaki hogyha 750 re felteszek egy dupla kipufft hátra ugy hogy a katalizátor ugrik és lesz egy összekötő cső ami kettőbe ágazik akkor az mit számit teljesitménybe meg ilyenekbe?
kösszi. egy ilyet akarok rá felszerkeszteni:D
Örülök mindenki véleményének,így a tiednek is.K5-öst keresek,abból is 2006-os gyártásút.Nem akarom elkapkodni,nyárig még van idő,mert jogsi is arra lesz,ezért még pofátlanabb tudok lenni,ha esetleg valakinek nagyon kéne a lóvé.A képet azért raktam fel,mert kíváncsi voltam a véleményetekre,nem azért mert,már úton voltam megvenni.És köszönet érte nektek,jött is rá komment.Ezeket majd összegyúrom és hasznosítom.
Vártam,hogy valaki lehülyéz,de nekem tényleg túl modernnak tűnik.Ez nekem is hülyén hangzik,de nem tudok rá más szavat.Persze jobb lenne,ha fiatalabb lenne,de eddig gyártották.
Meg nem is baj,ha nem olyan fiatalocska legalább nem fog nyikogni,ha első este meghúzom a fülét a garázsba,ahogy illik.
Amikor a csipeszt ráteszed az akkura ,mozgasd meg , hogy kontakt legyen. Majd a tetején levő gombbal beállítod az üzemmódot. Ha nem hajlandó működni, garanciát érvényesítsd.
azt szeretnéd hogy azt higgye a paraszt hogy nagyobb géped van?