Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szivesen.És kérésre csinálok hamburgert meg hot-dogot is.
Ez a link érdekesre sikeredett... de már látom vannak kedvezőbb ajánlatok
Azért, ha gondolod iwiw-en nem kerül semmibe megnézni a referenciamunkáit
Na itt van pár kép az enyémről... Támogatom domino123 javaslatát, én is a szélvédelem miatt választottam a bubis plexit, e mögé már be lehet feküdni, Ha kell , a füst szín miatt meg azért döntöttem, mert csak-csak át kell látni rajta, na meg jól is mutat...
Szóval ez nekem 14000 ből volt itthon (13+1 postaköltség)
Itt megtalálod: Gulyás Gábor
www.motorosvagyok.hu/kiegeszit..." title="http://209.85.135.132/search?q=cache:PnPB-U9tMLoJ:www.motorosvagyok.hu/kiegeszit..." target="_blank">http://209.85.135.132/search?q...

Gábort iwiw-en is megtalálod, én ott néztem meg milyen plexiket árul, széles a paletta amit kínál.

Köszönöm Lali!
Hello!Nekem hátsólámpa kellene egy 600as k6os gixerre olcson...Köszi
Neked olcsón megszámítom.
Büféskocsi mennyié van?
folyamatosan van
Egyértelmő.Ilyen lenne?Jó kis nyár.
Pont erre gondoltam!
És izé, ezek a hirdetések meddig szoktak fent lenni? Csak mert akkor úgy gyűjtöm rája a lét
nekem van bubiskanalam, szóval vehetsz bubist és majd kikeverjük belőle
Ezt most találtam neked Ebay-en..... 6748 Ft postával
De az én véleményem is az, hogy jobban jársz a bubissal és sokkal jobban is néz ki....
Ez olyan üvegtigrisesre sikeredett. Meg is nézem gyors.
1 bubis 2 bubis vagy 5 bubis?És vajon spec bubikiszedő kanállal állítjuk be a bubiszintet vagy jó a snassz mezei mokkás?
Te tudod mit szeretnél, de a bubis praktikussabb ( jobb szélvédelem ).
Én értem, csak én maradi vagyok
Úgyhogy nekem sima kell, de kékbe
Ha ilyet tudnál, megérdeklődném az árát
oks..
szupi, majd csörgök ha megérkeztünk
Ez jóóó....
Persze, hogy elérhető vagyok.....felmegyunk a Palace kv-zóba és megihatunk egy kv-t, vagy bármit.
Szia Tutis!

Jó akkor ugye a 17 ?
fél 5 után érkezünk, legalább tudunk kicsit dumálni is, elérhető leszel?
Nem ma sem érkezett meg a csomag, úgyhogy szerintem rákérdezhetnél, hogy mi van vele.....
Több mint valószínű, hogy ideért volna a csomag akkor is, hogy ha elírtad volna a címet, mivel nem sok Duna Plaza van pesten...
Mármint erre gondóltál?
alkatrész lett a csomagra ráírva, lehet kellett volna vmi extra szolgáltatást kérni, pl csomagbiztosítás dehát eddig sose volt ilyen gondom pedig küldtem már párszor úgyanígy postán csomagot
mit írtál rá? vagy már kérdeztem?