Ja ja.....ezt vágom....csak nálunk szar az emberek fizetése!
Viszont rengeteg Stuntos alkatrészt Ebay-en rendelek majd, a te segítségeddel, természetesen ha még áll a dolog.
Mivel kint lényegesen olcsóbbak az efféle cuccok, mivel ha itthon sikerül is valakitől rendelni az még ráqúrja a 30-40%-át simán.
Pl: Itthon 45-60 Ft között van egy villahíd, amire lehet cross kormányt szerelni......kint asszem postával együtt 7000Ft egy egyedi krómozott villahíd....
Valakinek nincs véletlenül olyan képe, amin oldalról van fotózva egy Gixer 600 K6-K7, aminek nincs fent az oldalidomja és a fejidomja? Még az is jó, ha csak a fejidom van fent....
THX
Kell a fa..omnak ilyen kis sz@r valami....nekem megmarad a fejidomom majd, csak kicsi le lesz belőle csapva, hogy elférjen a Stunt kormány..... 42 dolcsi egy ilyen kis bisz-basz-ért RABLÁS!
Csak 1 vezetéket kell kikötni a computerben..... asszem balról az 5.-et... El kell nyisszantani és leszigetelni a végeket és kész is!
Te melyik másik vezetékről hallottál még? Valamit nem vettem észre...
Tudom, hogy a farok idom alatt van, a multkor volt szerencsém otthon hozzá....
Többet basztattam az FI hiba miatt, mint a pöcsömet kamasz koromban....
Viszont rengeteg Stuntos alkatrészt Ebay-en rendelek majd, a te segítségeddel, természetesen ha még áll a dolog.
Mivel kint lényegesen olcsóbbak az efféle cuccok, mivel ha itthon sikerül is valakitől rendelni az még ráqúrja a 30-40%-át simán.
Pl: Itthon 45-60 Ft között van egy villahíd, amire lehet cross kormányt szerelni......kint asszem postával együtt 7000Ft egy egyedi krómozott villahíd....
THX
Na akkor itt a link...másold be, mert szar a gépen már minden. :
http://images.google.hu/imgres...
Google-ba üsd be, hogy streetfighter gsxr......
ezütán menj a 3.oldalra és föntről a 4 kép....
Te melyik másik vezetékről hallottál még?
Tudom, hogy a farok idom alatt van, a multkor volt szerencsém otthon hozzá....
Többet basztattam az FI hiba miatt, mint a pöcsömet kamasz koromban....