A ford. mérő alatt van 4db, a kijelző alatt meg 7db led, és annyi.
A mutató alatt nincsen külön led, a műanyag elem olyan kialakítású, h a mélyedésekben megvezeti és koncentrálja a fényt középre.
Átalakítottuk haver 08-as 600-as Hornetjét is, na az pont az ellentéte a gixxernek, ott van külön a mutató alatt is...
Jah, és nem zavaró a kék egyáltalán.
Én is attól féltem, hogy majd túl erős lesz a fénye, de nagyon el van találva, és nekem inkább pihentető jellegűen hat. (bár az sem kizárt, hogy pont az én szemeimmel nem stimmel valami... )
Én sem így terveztem, de kényszermegoldásként is felfogható a két szín.
Az LCD-t még1x nem merném levenni, a fordulatszámmérő meg csak pirosan az igazi a mutató miatt...
Ja lehet.Bár nekem olyan stíluskavarodás a kettő.Igaz én csak egy vén túrapondró vok.Nemértek az ilyen újmodi huncutságokhoz.A kéktűl guvad a szemem mint a farkasnak a piroskában.
Bár az is igaz hogy nem szokom nézni a műszerfalat csak ha a sárga jel villogni kezd.De akkó nagyon.
Egy haverral csináltuk.
Nekem így marad, vegyes színösszeállításban.
Amúgy a totál kék jobban tetszett, csak a mutató miatt kellett visszaalakítani pirosra a ford.szám mutatót.
Azt,h mennyire egyszerű cserélni, relatív. A fordulatszám mérő alatt 4db led van, ezeknek a cseréje viszonylag könnyen megoldható, ha van hozzá némi eszköz. A display már neccesebb téma, mivel kb. 40-50 lába van lyukgalvános furatba forrasztva. A led-ek alatt vannak, cseréhez mindenképp le kell szedni. Kifordítani, hajlítani nem lehet, mert kis pöckökkel rögzítve van a nyáklaphoz is. Viszont ónszippantó és fésűspáka segíthet, én speciel az enyémről a kijelzőt mégegyszer nem merném levenni.
Nekem bejön nagyon a gyári piros háttérvilágítás, de szép a kék is...
Mindenestere vagy piros, vagy kék........az az összekevert piros-kék változat elég gagyinak tűnik így képről....
Ezt te magad csináltad? Ilyen egyszerű kicserélni a led-eket?
Mikor legyek? Most akkor belépek, és írj rám, ha vagy te is....észre fogom venni. mert asszonnyal DVD-zünk....
Holnap meg már reggeltől leszek MSN-en.....
Szombat este +8 fokot mutatott nálunk a hőmérő.....
A mutató alatt nincsen külön led, a műanyag elem olyan kialakítású, h a mélyedésekben megvezeti és koncentrálja a fényt középre.
Átalakítottuk haver 08-as 600-as Hornetjét is, na az pont az ellentéte a gixxernek, ott van külön a mutató alatt is...
Én is attól féltem, hogy majd túl erős lesz a fénye, de nagyon el van találva, és nekem inkább pihentető jellegűen hat. (bár az sem kizárt, hogy pont az én szemeimmel nem stimmel valami...
Az LCD-t még1x nem merném levenni, a fordulatszámmérő meg csak pirosan az igazi a mutató miatt...
Bár az is igaz hogy nem szokom nézni a műszerfalat csak ha a sárga jel villogni kezd.De akkó nagyon.
A display viszont tuti marad kék...
Úgy lesz, köszi!
Pls. küldd el nekem az email-emre a tel.számodat, kipu ügyben szeretnék informálódni tőled. SOS lenne!
Köszi!
Grat hozzá és csak okosan!
Gratula hozzá!
Széles utat!
Ha kell segítség, akkor keress.
Nekem így marad, vegyes színösszeállításban.
Amúgy a totál kék jobban tetszett, csak a mutató miatt kellett visszaalakítani pirosra a ford.szám mutatót.
Azt,h mennyire egyszerű cserélni, relatív. A fordulatszám mérő alatt 4db led van, ezeknek a cseréje viszonylag könnyen megoldható, ha van hozzá némi eszköz. A display már neccesebb téma, mivel kb. 40-50 lába van lyukgalvános furatba forrasztva. A led-ek alatt vannak, cseréhez mindenképp le kell szedni. Kifordítani, hajlítani nem lehet, mert kis pöckökkel rögzítve van a nyáklaphoz is. Viszont ónszippantó és fésűspáka segíthet, én speciel az enyémről a kijelzőt mégegyszer nem merném levenni.
macerás megcsinálni igy a világitást?:D
köszii:D
Mindenestere vagy piros, vagy kék........az az összekevert piros-kék változat elég gagyinak tűnik így képről....
Ezt te magad csináltad? Ilyen egyszerű kicserélni a led-eket?
Holnap meg már reggeltől leszek MSN-en.....