Szó volt régebben a műszerfal háttérvilágításának átalakításáról, hát gyorsan megnéztem, hogy mit lehet kihozni belőle.
1. Eredeti háttérvilágítás
2. Full kékre módosított (nem jó, mivel a mutató felső része pirosra van festve, a kék fény pedig nem világítja meg rendesen --- alig lehetett látni a mutatót. Külön nincs LED, ami csak a mutatót világítja, így maga a háttérvilágítás vezetődik meg, majd koncentrálódik középen)
3. Ford.szám vissza eredetibe, LCD marad kéken (18-asnál kicsit átvilágít a kék, de így azt lehet hinni, hogy azért olyan, mert az a max. Legalábbis ezzel nyugtatom magam, mivel nem volt kedvem egyenlőre mégegyszer szétszedni leárnyékolni... )
itt vagyok én be be nézegetek esténként csak nem szolok hozzá csak figyelek mert nem sokat vagyok ithon fürdök és megyek a csajomhoz aludni.......
de azért be lesek mert nem birom ki néha :)
Nekem is nagyon bejön az arany-fekete színkombináció, ezért is próbálkoztam meg a festéssel. De így utólagosan igaza lett Zoli fórumtársnak abban, hogy le fog kopni.....
Sajnos a lábtartó bordázott részei picit megkoptak, de a többi rész az makulátlanul szép és bírja a strapát.......
Ennek ellenére mindenkinek azt ajánlom, hogy porfestőhöz vigye a cuccokat......., mert igaz, hogy nagy élmény, ha az ember a saját maga keze munkáját láthatja a gépén, de a porfestés mégis strapabíróbb.
Igen...a kesztyűmet is már régóta vadásztam, igaz GP-PRO típust akartam, de az dupla annyiba került volna és ebben nekem nagyobb a csuklóm mozgástere, ami majd STUNT-ozni kiválló lesz.
DE MINDEZEK ELŐTT, MOST AZ ELSŐ EGY BŐRRUHA VÁSÁRLÁS LESZ, MERT AZ ELENGEDHETETLEN.....
Nekem megengedné párom, ha földszinti lakásunk lenne....de így a 3.-ra azért csak nem tolom fel....
Pedig de szép is lenne a hálószobában az ablak alatt a Gixer....
De tényleg nem akarom elkiabálni! Ismerem a vevői filozófiát! Ha viszik viszik,ha nem megmarad! Tudom hogy nagyon cool gép hiszen az én kezem alatt volt végig így nem érhet meglepetés!
Basszátok meg.....ennek az lesz a vége, hogy kibasznak minket az asszonyaink és mehetük közösen egy albérletbe! ami egyenlő azzal, HOGY BEVIHETJÜK A Gixereket a SZOBÁBA! Mint egy nagy család......
Szó volt régebben a műszerfal háttérvilágításának átalakításáról, hát gyorsan megnéztem, hogy mit lehet kihozni belőle.
1. Eredeti háttérvilágítás
2. Full kékre módosított (nem jó, mivel a mutató felső része pirosra van festve, a kék fény pedig nem világítja meg rendesen --- alig lehetett látni a mutatót. Külön nincs LED, ami csak a mutatót világítja, így maga a háttérvilágítás vezetődik meg, majd koncentrálódik középen)
3. Ford.szám vissza eredetibe, LCD marad kéken (18-asnál kicsit átvilágít a kék, de így azt lehet hinni, hogy azért olyan, mert az a max. Legalábbis ezzel nyugtatom magam, mivel nem volt kedvem egyenlőre mégegyszer szétszedni leárnyékolni... )
Vélemény?
Van egy eladó sportdobom Gsx-R 600-hoz. Ha valakit érdekel itt a linkje. Az árba minimális alku belefér!
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Szép napot!
de azért be lesek mert nem birom ki néha :)
Nekem is nagyon bejön az arany-fekete színkombináció, ezért is próbálkoztam meg a festéssel. De így utólagosan igaza lett Zoli fórumtársnak abban, hogy le fog kopni.....
Sajnos a lábtartó bordázott részei picit megkoptak, de a többi rész az makulátlanul szép és bírja a strapát.......
Ennek ellenére mindenkinek azt ajánlom, hogy porfestőhöz vigye a cuccokat......., mert igaz, hogy nagy élmény, ha az ember a saját maga keze munkáját láthatja a gépén, de a porfestés mégis strapabíróbb.
Igen...a kesztyűmet is már régóta vadásztam, igaz GP-PRO típust akartam, de az dupla annyiba került volna és ebben nekem nagyobb a csuklóm mozgástere, ami majd STUNT-ozni kiválló lesz.
DE MINDEZEK ELŐTT, MOST AZ ELSŐ EGY BŐRRUHA VÁSÁRLÁS LESZ, MERT AZ ELENGEDHETETLEN.....
És te hogy, hogy ilyen ritkán vagy fórumon?
Ugyanilyen gúnyám van nekem is, vortice csimmával. Kíváncsi vok, ha egyszer összefutunk kié lesz a koszosabb...
fasza a kesztyűd is
Pedig de szép is lenne a hálószobában az ablak alatt a Gixer....
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_
gsx-r_1000-3461451
http://www.hasznaltauto.hu/motor/s
uzuki/suzuki_gsxr_gsx-r_1000_k7-3467030
http://www.ke
pesmotor.hu/suzuki-sportmotor/p224874
Én már csak tudom (11) ,