Maci fasza a plexid. Anno "ismertem" Gábort de még nem rendeltem tőle. Viszont én is ilyen stílusú plexit képzeltem el. Megtudnád mondani ennek a nevét ? Mert vennék egy ugyanilyet én is :) egyébként beszerelésnél nem volt vele gond? minden passzolt lyukra ? mert nem akarok fúrni faragni ....
Egyébként beszéltem Ago-val és nekem is lesz jövő hónapban egy olyan fok.kijelzőm mint neked. Azt te szerelted be ? felfogatási részét körbe fényképeznéd nekem ? köszönöm
Én is most szereztem be egy jobb sisakot is még a bubis plexi elött, elvileg szélcsatornában tesztelt bukó...Remélem ami eddig menet közben jelentkezett kisebb fejrázások elmúlnak....
Néha kellemetlen volt a plexi és közém bekerülő "légáramlat", főleg úgy, hogy a már igencsak cserés sisakom igen mozgott a búrámon.
Sisak áll-részét behelyezed a tank végén erre a célra kialakított mélyedésbe két comboddal szorítod a motort könyök behúz a térdeid fölé és kb. az egész idom mögül a sisakod búbja látszik ki
Úgy mint a nagyok a gp-ben
Hali, Setup Vision 44e csizma eladó, 5ször volt rajtam, szinte új, cross csere érdekel.. 18e Ft. email/msn: bojtorbalint@freemail.hu teló: 0630/385-5381
Nemtudom, én sovány kölyök vagyok, probléma nélkül elbújok minden nyűg nélkül a gyári mögött... Nem dobál, meg semmit sem, egész jól elvagyok. Kényelmesen érzem magam
nekem is most készül a virtuális bankkártyám és regelni fogok e-bay-re, szóval akinek majd kell onnan valami akkor fordulhat hozzám bizalommal. Szerintem olyan 2 hét és éles lesz minden..
szerinted ez érhet annyit, mint pl. egy valtermotos bukógomba?
Egyébként beszéltem Ago-val és nekem is lesz jövő hónapban egy olyan fok.kijelzőm mint neked. Azt te szerelted be ? felfogatási részét körbe fényképeznéd nekem ? köszönöm
Néha kellemetlen volt a plexi és közém bekerülő "légáramlat", főleg úgy, hogy a már igencsak cserés sisakom igen mozgott a búrámon.
Sisak áll-részét behelyezed a tank végén erre a célra kialakított mélyedésbe két comboddal szorítod a motort könyök behúz a térdeid fölé és kb. az egész idom mögül a sisakod búbja látszik ki
Úgy mint a nagyok a gp-ben
Kösz
+ van nálam némi hirdetés is...
Ebay-en 6-10 ezer forintért már lehet kapni hátsó lámpát a gixerre!