ma se érkezett meg doki? nem értem, ha a cím jó volt amit ide írtál akkor mennie kellett volna direkt ellenőriztem is, pontosan írtam le a címed. nem értem, h miért nem vitte még a postás:S de már kezdek ideges lenni, magyar állami cégek, ha még a posta állami nem tudom, hát elég megbízhatatlanok! jó lenne tudni, hol lehet most az a csomag. vagy valahogy megnézni a posta rendszerében!
Csááááá!
Olyan kéne, ami csont ugyanolyan, mint a gyári, csak királykék színű!
Mert versenyplexit, másképp mondva duplabubist találtam, de nekem olyan nem kell...
Legalábbis az ára érdekelne engem
Szeva Speed! Ha akarsz plexit tudok aján lani.. Enyém is most jött meg. Holnap,de lehet még ma rakok róle fel képet ide fórumra, s akkor leirom honnan, mennyiért, ha érdekel.
Jo akkor vedd meg, és örülj h beletaláltál n nem találok egyetlen free shippest sem
Tutis ménem válaszolsz
Kell rá olaj ha kiszedem a dobozból vagy olajozva van gyárilag?
Mert ha nem akkor el kell mennem venni még tisztítószettet mert be akarom rakni a hétvégén a cuccost
Dupla kávé, hogy tutti ébren legyél: (csak kotyogósnál )
Tömd meg kávéval úgy, ahogy csak lehet, hogy qurva erős legyen.....majd ami lejön kávé azt önts ki és kezdődjék újra........
Megtömöd megint újból, mint egy kacsát, de már nem vizet öntessz az aljába, hanem a már előző atom főzetet, és újból lefőzöd így.....
Olyan kéne, ami csont ugyanolyan, mint a gyári, csak királykék színű!
Mert versenyplexit, másképp mondva duplabubist találtam, de nekem olyan nem kell...
Legalábbis az ára érdekelne engem
Várom még a továbbiakat is...
Légyszives mondjatok nekem Motu olajból olyant ami K4-be belemegy és kiváló olaj!
Olvastam h jópáran a Motura esküsznek.
Köszi
ui.: Kicsit photshopoztam, nem teljessen jó mert siettem...
Szép napot!
Tutis ménem válaszolsz
Kell rá olaj ha kiszedem a dobozból vagy olajozva van gyárilag?
Mert ha nem akkor el kell mennem venni még tisztítószettet mert be akarom rakni a hétvégén a cuccost
Tömd meg kávéval úgy, ahogy csak lehet, hogy qurva erős legyen.....majd ami lejön kávé azt önts ki és kezdődjék újra........
Megtömöd megint újból, mint egy kacsát, de már nem vizet öntessz az aljába, hanem a már előző atom főzetet, és újból lefőzöd így.....
Majd ízlés szerint RUMMAL-EŐSPISTÁVAL ÍZESÍTJÜK!
Jó reggelt Mindenkinek!