Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos még a mai napon sem érkezett meg... Qurva magyar posta....
Sajna nekem a mocid nem kellene, viszont eladnám ha érdekelne.
Joci
Meg amit tudok, hogy jobban gyorsul a gixi meg jobban is felszerelt... pl az RR-en a mai napig nincs fokozatkijelző..
cső!
megérkezett a légszűrő?
adnám a motort meg ráfizetek kp-t.
Szia,
Csak beszámításos lenne neked jó?KP, hitel?
Joci
az nem jóó sajna, rendes rendszámos kellene meg nem pályázott.
550ért van szalonban egy 04es. Viszont az a biiibi hogy pályaidomos olasz vas
osztom a véleményt na ha tudtok akkor szóljatok már lécci
04től állítható az Ecu míg úgy tudom hogy az RR-nél, nem. RR-ben nem vagyok biztos.
Mindkettő nagyon jó igazából szerintem az a lényeg h melyik tetszik kívülről mert technikailag mindkettő ott van a szeren.

Mielőtt köveznétek a GSXR a legjobb amúgy
okok ha kell kereslek. kössz
érdekelne 2004 es 600 RR is de inkább gsxr k4-k5
vannak a labancoknál is rossz utak meg itt is jók.Bár az aránnyal némileg gondok vannak.
Lehet, hogy egy osztrák minőségű úton jó , de igen kevés van olyan.
GSX-R a menő! Nem tudtad?
Venni akarsz ? honda nem jött be ? :S
Hello!

Aki tudnak Gsxr 600-at 2004-2005 évjáratút ami szalonba van vagy motorbeszámítás lehetőség van akkor írjon már nekem egy mailt. phoneman@naracom.hu köszike
Az a fura, hogy mindegyik évjáratnál el vannak vékonyítva a villahidak, mármint 2005-ön felüliekre gondolok.....az alatti évjáratoknál nem tudom....

És ezt a kinézett villahidat pedig postával együtt 10-11ezerből megveszem....és ez azért elég strapabírónak tűnik.....
Már csak azt kellene tudnom, hogy egy RMZ-450 05-07-nek mekkorák a villa furatméretei.......
Nincs valamelyikőtöknek RMZ-s ismerőse...?
Osamu.
Osao bácsi műhelyéből származik.Fullos.
Bár én a gyári N-es hídnál meglepődtem hogy nem volt vastagabb a simánál.Ugyanígy ki volt vékonyítva.
Szia Dominő123!
Ukrajnára gondoltál, vagy Szenegálra?
Szia Doki ! Az egyest véletlenűl nem kínában csinálták.Nagyon vékonykának tünik, még akkor is ha acél!
Hát ja.Nem hinném hogy eltörik de az utángyártott egy tankot is megtart.