Az a gáz, hogy csak esztergályos ismerősöm van, és lehet nem is éri meg genyózni vel..... ....majd +látjuk! Azért észben tartom az ajánlatodat, köszi....
1.kép. a K5 1000 villahíd hátoldala.....vékonynak tartom a felső részt...
Hajrá akkó nehogy kifuss az accijóból.Amúgy meg kő keresni egy CNC-s ipsét és fusiban legyártatni villahidat.Vagy lehet tok a gépgyárból alutömböt kihozatni oszt csak reszelő kérdése.
Superzone jó hely.Vasárnap is nyitva van csak nincs méreten felüliekre ruhájuk.Neked és az átlagos testalkatúaknak viszont simán van cuccuk és nem is rosszak.
Szia Zoli!
Én is bontott K5 1000-es villahidat akartam eddig fúrásos megoldással, de ez az oldal amit találtam konkrétan ilyen villahidakat csinál 1 tömbből kimarva, tehát qurva merev és masszív..... bár gondolom a fúrt K5 villahíd sem lenne gyenge.
A saját idomok le lesznek kapva és utángyártott lesz felrakva valószínűleg, ha majd odajutok......mindent jóval előtte elkezdek tervezgetni mielőtt megvalósításba megy át a dolog.
Előbb azonban RUHAVÁSÁRLÁS LESZ!
Sima liba paypal a lényeg hogy az eladó megbízhatósági rátája 100%.ös vagy aközeli legyen.Ezek nem kockáztatják hogy kicsesszék őket egy rossz üzlet miatt így tuti fogják küldeni.Bár én inkább bontott villahidat megfúrva oldanám meg a dolgot.Idomot meg inkább leszedném mert ugyis darabokban lesz.De legalább pályaidomot raknék fel.
Na pont ezért van szükségem a segítségedre és a tapasztalataidra, hogy ne basszak rá....
Bár eddig én is neves cégektől néztem cuccokat....
pl: www.racing905.com és hasonló.... ,de nem mind ilyen ismert...
Ez nem a cseszneki vár? Amúgy mi van Peppével? Rég nem láttam itt a fórumon. Igért nekem pár dolgot, de nem vette fel a telóját azóta sem. Pedig most simán meg lehetne csinálni azokat a dolgokat amiket szeretnék.
Nekem eddig megjött minden, de én álltalában jól ismert kereskedőktől rendelek ( nem feltétlenül az ár a döntő tényező ). Van ismerős aki már járt pórul, ezért inkább óvatos vagyok.
Okés, ha oda kerül a sor megbeszéljük priviben...
De úgysem egyszerre lenne leadva a rendelés, hanem majd darabokban apránként, azért is gondoltam arra. hogy majd te segítesz.....
Egyébként mennyi a garancia rá, hogy az elküldött lóvédért meg is kapod az árut?
1.kép. a K5 1000 villahíd hátoldala.....vékonynak tartom a felső részt...
2. kép. Ez pedig, amit kinéztem....
Szerintem, ha jól közel rakod a fogaskerekeket egymáshoz, akkor a jóval több fogú lánckereket is átéri!
Pont náluk van a kiszemelt ruha, amit szeretnék....
Én is bontott K5 1000-es villahidat akartam eddig fúrásos megoldással, de ez az oldal amit találtam konkrétan ilyen villahidakat csinál 1 tömbből kimarva, tehát qurva merev és masszív.....
A saját idomok le lesznek kapva és utángyártott lesz felrakva valószínűleg, ha majd odajutok......mindent jóval előtte elkezdek tervezgetni mielőtt megvalósításba megy át a dolog.
Előbb azonban RUHAVÁSÁRLÁS LESZ!
Bár eddig én is neves cégektől néztem cuccokat....
pl: www.racing905.com és hasonló....
De úgysem egyszerre lenne leadva a rendelés, hanem majd darabokban apránként, azért is gondoltam arra. hogy majd te segítesz.....
Egyébként mennyi a garancia rá, hogy az elküldött lóvédért meg is kapod az árut?