Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja akkor a túlélés a legfontosabb, nem az airbox.....
Na igen... De én egy igen érdekes állatfajta vagyok... Robogóm légszűrőjét képes voltam benzinnel kimosni. Ment is mint a rakéta, semmi problémája nem volt.
szerintem ne vegyél használt légszűrőt, de ha azt akarsz venni nekem van 1 eladó
De én a moshatót ajánlom, mégis jobb az a tudat hogy Te magadnak kimosod, letisztítod, befújod, mint az hogy beleteszik a szervízbe a gépedbe és következő cseréig max csak ki tudod fújni a koszt belőle, ami nem nagy tisztítás..
Dobtam mailt.
Dominóóóóóó!

Jó az idő, eljössz az emelőszemekét?
Mivel bedöglött a számítógépem, ezért csak mobilon tudsz elérni: 06-20/455-14-93
Non-stop elérhető vagyok, reggel 08-tól, este 22-ig!
Nem tudom, hogy mikor leszek gépközelben...
És remélem, motorral jössz
Vigyé magaddal esernyőtartó cicákat. Duplán jók.
Engem kapott már el olyan eső nyáron , hogy nem láttam kb úgy szakadt de meg sem fordult a fejemben h bement a víz az airboxon keresztül a légszűrőbe
Ingyenjegyért meg pályanapért Kubában simán belépek a Thrümerékhez.
Az esőt szard le, az kell! Ami segíthet, hogy időnként kimész az autópályára és stopizol egy 500-800 métert holtponton, olyankor kifolyik a víz az airboxból és addig sem kopik a háccsógumid!
Nyugodtan kérdezz, tudod kész válaszaim vannak!
Szia!
Kuba az jó, ott egész évben motoros szezon van, meg szieszta!
Castro bácsi tiszteletére rendezhetne ott a suzuki egy lájtos gsxr kupát, valami frissen épült pályán, csakis a kommunizmus alapjainak fokozott megerősítése céljából! ,
Nekünk, mint exbarát országnak pedig ingyéjegyet ól inklúzívba! , , ,
Szia Szobacica!
12 000-nél tuti a csere. Az ónerszmanyuál is valami hasonlót írt. Majd remélem tudok venni ugyanúgy occsóé' alighasznált légszűrőt mint Doki. Csak most még várom a szezonkezdést. Úgyis most lesz a 12 000-es szerviz majd. Akkor meg majd kicserélem.

Az a baj, hogy olyan a szerencsém, hogy elindulok Fehérvárról, aztán valahol fix, hogy útközben elkap egy kibaszott nagy eső, a szembejövő kamionok meg úgy beterítenek, mint állat. Faszér kell esőnek lennie mikor motorozok?
Nemnem. Speciál Kubára gondoltam. Ahol olyan rohadt drága szivarokat szívnak rossz világ nem lehet.
SziaThompi! Meg mindenki!
Szerintem azt csinálsz a légszűrőddel amit akarsz, a tiéd megvetted, senkinek semmi köze hozzá!
Tapsztalatom szerint cseréld ki 12.000 -nél akármi történik, mert addigra már olyan mértékű a szennyeződés, hogy azt korrekt módon sem levegővel, sem vízzel, sem autómosóban, sem mosógéppel, sem tisztítóban nem tudod használhatóvá varázsolni úgy, hogy azt nyugodt lelkiismerettel visszatedd a légszűrőházba.
Neked érdemes ezt a káendennes légszűrőt venned, és mosnod meg fújnod olajjal, ahogy leírták itt nagyon jól. Szeintem ne rágd tovább ezt a témát, mert innentől úgyis rajtad múlik.....
Szia Pöcsös!
Doki b*meg! Te sem értű hozzája! Maj' jön valaki oszt megszakérti a témát... Amúgy jóreggeleset mindenkibe!
Én sem állok meg eső közben szűrőt tisztítani. De utána azért megnézem, hogy mi került a légszűrőházba. Találtam már benne fél elefántot, repülőgéphátsórészt, tankhajómaradványt, sőt, még egy nasa műholdat is.
Na igen. Miért is 1eznének... Nehogy már jóljárjál...
Na igen, valahogy én is így csinálom...
Most írt vissza egy RMZ tulaj és nem egyeznek a gixerével a méretek....
Pedig milyen fasza erős villahíd és 10pénzért ajándék lett volna......
Személy szerint nem igazán szeretek nagyon szabályok szerint csinálni mindent.....van, amit be kell tartani és úgy kell csinálni, ahogy a könyv írja, de legtöbbször azt teszem a géppel, amit úgy gondolok, hogy jó neki....
Szia Doki!
Igen, úgy csinálok, mintha dolgoznék...

Na igen. Tudod milyenek ezek a fordítások. Láttam már eléggé vicceseket is. Még jó, h az enyémhez külföldiül vagy a kézikönyv, aztán ha nem akarom akkor nem értem meg...
Szeva Oszi!
Mi vagyunk este is talpon a vidéken....

Jó...jó...persze hülyeség, mert nem állsz le tisztogatni, de ha azt nézed, hogy ezt olvassa egy "kezdő, vagy kevésbé tapasztalt" motoros, akkor azt hiheti, hogy így kell.....
Az nem szervízkönyv, hanem felhasználói kézikönyv...
Ez akkor is marhaság...

Te pl megállsz esőben és nekiállsz hajszárítózni a légszűrőházadat? Mert én marhára nem...