Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem találtam csak 14 ért plusz még 30 dollár posta...
A legjobb free shippingel is 15 lett volna..
Nekem jó, legalább nem valami amcsi srácot gazdagítok
Nem-nem! Jég a dupla whisky-vel
Ebay-en néztem tegnap.....10ezerből megvan postával együtt....
Vagy nem jól néztem?
Dupla kávé lesz a megoldás.
jaja télleg .... húúú f*szom még nagyon nem akarnak a fejembe dolgozni a fogaskerekek
Biztos nagyon izgultál.
Szerintem a Tutis kolléga is Kutyát fogja ajánlani!
14500 pénzé
Nem tehetek mást, erre van igény.
Szabad megkérdezni, hogy mennyiért vetted a K&N levegőszűrőt?
jó reggelt

Tutis:Fuchs silkone pro Race 15w-50 motorolajat hol érdemes venni és milyen árban van ? Ha jól tudom te is ilyet használsz.
Szóval terjeszkedsz és szélesíted a kínálatot.....
Kitalálhatnál valamit motorosoknak is......nem csak ilyen sz@rós nyögdécselőst, mint amit szegény Tutis hallott.....
Pedig nehéz eltévesztenem a számokat a billenytűzeten, de lehet nem figyeltem tárcsázáskor..
Az lehet akkor inkáb ne foglalkozzon vele

Na de nem válaszoltál! Bekenem az olajjal és lehet berakni nem? (Szobacica nem félreérteni ) Vagy be van olajozva gyárilag?
Ez azért történhetett meg mert a 00-ás csatornát választottad. Az a nagyon perverzeknek van fenttartva.
Valami csaj vette fel és elkezdett nyögni benne erotikusan és azt modta:
- aaahhh, ahhhh, ahhhhhhhhh
Kérdezem tőle: mi van simogatod magad meztelen?
erre a csaj: nem, wc-n ülök és szarok
az lesz az. Hívj most, és válaszd a 4-es csatornát!
nem tudom figyelted-e hogy K1-ről van szó aminek tudtommal nem írható az elektronikája még, de javíts ki ha tévedek.
Nemnem ez honap lesz, ha van kedved gyere te is, a gumisnál találkozunk. Mázolok egy rózsaszín szegfűt a plexire hogy megismerj.
15000-ért Belövi neki a Csabi padon a Prop-Technél nemtudom milyen 100ezerről beszélsz

Hallod megjön 2 nap múlva a K&N szűrőm. Csak beolajozom azzal ami van hozzá (gondolom szárazon jön gyárilag) és mehet bele a gépbe ugye?
Asszem 06-90 -el kezdődik, de tovább én sem tudom fejből.....
Domino mi a számod? (tel)
ez így nem nagyon fedi a valóságot..
Minden motort érdemes lenne utánaállítani, mivel korántsem tökéletesen jön le a gyártósorról. Aztán ha még meg is változtatunk dolgokat, akkor meg főleg. Persze valamilyen szinten a gyári beállítás utána tud menni a dolgoknak, de csak korlátozott mértékben. Szerintem a kérdésre a válasz nem így a helyes, hanem én a kérdésre kérdéssel felelnék.. Ki mennyire akar tökéletesen beállított motort...95%-ban a motorosok nem állítanak utána a motorjuknak...Vagy azért mert nincs rá lehetőség, vagy mert egyszerűen nem költenek rá. Aki jól beállított motort akar, arra költeni kell. Ha nem akarsz költeni, kár az utánállítással foglalkozni.
Ha számít a tökéletesség, akkor 60-100 ezer plussz-al számolj Gondold át megéri-e neked.. Van akinek igen, van akinek nem...
Én karbonból szerettem volna dobot készíttetni, de aztán itt pár ember elvette a kedvem az egésztől.
Én meg csak egyszer. Mert nagyon brutálisan nézett ki a motor. Akkor csinálták a 81-est, én a hülye fejemmel meg pont arra mentem. Közben iszonyatosan elkezdett esni az eső, a kamionok meg beterítettek. Felmart út miatt meg az összes mocskot a pofámba verték a kamionok. A sisakomat törölgetnem kellett, mert nem lehetett kilátni rendesen. Akkor úgy gondolom, hogy érdemes volt megpucerálni. Telis - televolt mocsadékkal.