Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó de segglyuktól kezdve mérd
Ahogy a jó közmondás is mondja: Ne verd meg az asszonyt addig, amég lábbal eléred......
Na bazzzzz....ezért kapok.... De én is csak hallottam valakitől.....
Mit beindul, elég ha csak bejelentkezel, már el is mentem! ,
Te ki akarsz velem baszni! Mennem kell megint idén vagy pártízezret, most már mese nincs! megszopattál! , ,
Eddig 92.000 a zsír d211gp garnitúra, de még dolgozom az ügyön, mert még mindíg drága...
Nem kell a mentegetőzős duma.....
Sok sikert a cseréhez.
Hát nekem az asszony évek óta mondja, hogy mennyire szeretné, ha 25 centis lenne a szerszámom, de én mindig mondogatom neki: hogy, "Ne haragudj Cica, de azért nem fogok 5 centit levágatni belőle"!
nem. van 4000- 5000 km környékiek 2-2,3körül..
ja persze mert én keresztbe értettem
28+kupak
Azt én is nézegettem de nekem sok lett volna. 0.km-es?
Hali!
Tud mást is szerintem! írj a melandri20@freemail.hu-ra és adom a számot
Ha elviszik a mocit,szerintem K7 1000-lesz! Gixi természetesen! De ha nem az sem baj.. Akkor megmarad a 600! Annyira nem vagyok rákattanva..
az hogy 5 centis-e a faszod vagy csak 4.
De most komolyan. Szobacicának csak azért fényeztem az ánuszát mert tudom hogy arra beindul. Azt meg tudjuk hogy ha egyszer beindul 50 000 lesz belőle.
Áruló!
Na várjál csak Domino.......el van mentve minden szobabringának írt ánuszfényezős hozzászólásod......Nyáron megyek hozzátok és megmutatom a feleségednek mindet....
Hali! Mi a vita tárgya?
Beszari papucs.
Jó duma....
Nyugi srácok.....nem vagyok papucs, csak az én asszonyom is olvassa a fórumot és azért kedveskedem..... ...de , mert meghallják a csajok.......És nem szeretném, ha nekem kellene a végén Tutis-éknál aludni.....
Így igaz..... Tündibündi Drágaságaink vagytok......akik nélkül elesettek vagyunk.....
akkor van benne vmi
Bár ez fordítva is igaz vagy mégsem?
te is? ? ? Az én párom is ezt mondja.....
én is erről beszélek évek óta
Hisz mi lenne velünk férfiakkal nélkületek?