Vááááááááá nem mondod? Nem vagy ma poénos hangulatban? Írta a srác, hogy hogy alakul a posta, amikor odaírtam, hogy FREE SHIPPING..........
A válaszomat poénnak szántam, de úgy látszik én jöttem ki faszul belőle.......
Vááááá az nem azt jelenti hogy hajón gyön.Ingyé szállítást jelent.Hajóval szenet vasércet meg banánt hoznak nem kiput.Az postán gyön.jellemzően repcsivel.
Most lebuktam
Régen léptem már be ide a sportmotor oldalra és elfelejtetem a jelszót és bátyám nevén vagyok bent
Mert az övé elvan mentve csak egy gombnyomás volt
azta az nagyon jó ár de erre még menyi posta költség jöne rá ?
Hú itt még pont nem néztem
Köszi szépen ez tetszik nagyon csak hogy bírnám magamnak megszerezni mert az e-bay-on nem vagyok jártas
De egy dob elég gyenge szerintem mert ezekre véleményem szerint úgy van értelme legaláb ha nem is rendszer ha egy elődob + összekötő + középdob úgy lesz igazán szép hang ha a katalizátór ott marad az nem olyan jó
Írd le milyen az a dob, amiért 250 ezret kell fizetni?
Nem lehet, hogy egy kompett rendszert néztél?
mIND1, írd le a dob márkáját és szétnézek neked.....
Egyébként egy TwoBrodit most dobtam fel ide pár hsz-el ezelőtt.....lapozz vissza.... 60 guba postával 1ütt.....
A válaszomat poénnak szántam, de úgy látszik én jöttem ki faszul belőle.......
Szerintetek ez nem csak egy elődob ebben benne van a középdob is ?
Régen léptem már be ide a sportmotor oldalra és elfelejtetem a jelszót és bátyám nevén vagyok bent
Mert az övé elvan mentve csak egy gombnyomás volt
azta az nagyon jó ár de erre még menyi posta költség jöne rá ?
Hú itt még pont nem néztem
Köszi szépen ez tetszik nagyon csak hogy bírnám magamnak megszerezni mert az e-bay-on nem vagyok jártas
Na jó amit küldtem Laser kipuff?
www.ebay.com és keresőbe ezt: Laser X-treme Exhaust for Suzuki GSX-R 750 06-07
Ár: 93.000Ft és FREE SHIPPING!
De még a Bódis is bejönne de az is 150 ezer a legolcsób is
Úgy meg nagyon combos
Péter
Nem lehet, hogy egy kompett rendszert néztél?
mIND1, írd le a dob márkáját és szétnézek neked.....
Egyébként egy TwoBrodit most dobtam fel ide pár hsz-el ezelőtt.....lapozz vissza.... 60 guba postával 1ütt.....
Igen én is találtam egy kicsit ami jobban tetszik csak sajna az 200-250 ezer