Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudja fene.Fenn van íbéjyen úgy hogy andnak pénzt i hozzá hogy hordjam?
Nomeg az íbéjen nem húzom a fejemre.
És íííí-béyen?
annyit simán megér
100 ojro most a lajosnál.Úgy nekem monnyuk szimpi csak a zajra lennék kivácsi.

link
Nem női az, aki hordja olyan nálam a rózsaszín a női:D:D
Lehet hogy jó bukó, élményhiány, meg nyulla viszonyítási alap nélkül nem mondok véleményt... Csak baszogatni akartam a srácot
A nolanoknál az a baj hogy a jó sisakjaik túl vannak árazva..Vagy csak mi keresünk keveset Mondjuk én nem nagyon ismerem a nolan szériát, csak a felsőbb kategóriásokat figyeltem eddig..
Ha már sisak.Nolan N84?Sehol sem találtam tesztet róla.
Szép sisak, kár hogy női
Na jó az már a pinceszint nálam...Ilyeneket nem szabad megvenni...
Az embernek 1 feje van, arra nem kell sajnálni a zsét...
Nekem pl az egyik suomy sisakom 3x védte meg a fejem, egyik elég szép bukás volt a hringen. Kis agyrázkódás az volt, de semmi komoly..100-nál levettem fejjel a bukóteret
HJC-FG15 van nekem az király tudom hogy nem a legjobb de ez jött ki 60 ból
130nál lobog az egész fejed, mint a lufi!

Römer a csúcs!
Azért dícséred mert még nem volt komoly sisakod
Az Fg14 egy alsó kategóriás sisak..
nekem fg14es hjc van ősz óta. csak dícsérni tudom jah és újonnan akcióba 22 körül volt.
hibája: mínuszba párásodik kicsit
viszont 250nél stabil
Sziasztok ! Én első sárvédőt és üléspúpot keresek k4 750 hez . Ha valakinek lenne írjon egy elérhetőséget . Előre is köszi a segítséget üdv CSIPESZ
elírtam ,750es motorT 600as vázba
Sziasztok.Sülyesztett valaki k4es 750 motor k4es 600asba?lehetséges módosítás nélkül?előre is köszi
üdv. eladó gsxr 600-750 k4 hátsófelni kompletten sérülésmentes, 35eft,u.itt: komplett zárszett 2 gyári kulcscsal, 25 eft, u.itt: jubileumi féktárcsaszett, ár 38 eft. valamint jubileumi lila elsőülés ár 8 eft. ugyanitt blokkalkatrészek 600-hoz. 0620/992-4528
de jó is lenne ha megtehetném...
Vedd mindkettőt meg.
amúhy köszi a segítséget
hjc-t már próbáltam tavaly a motorkiállításon,ott nagyon bejött
kurvára nem tudok dönteni
HJC-ből nekem alsóbb kategóriás volt, szóval ez így rossz összehasonlítási alap..
A HQ1-et sokan dícsérik, biztos jó sisak.
megpróbálom a vandalról a negatívumokat összeszedni:
A felső szellőzője nagy sebeségnél nyitott állapotban sípol, ezért én nem nyitom ki csak nyáron melegben. De amúgy sose főtt bele a fejem.
Pleximechanika: Sikerült 1x kipattintani a záróhechanikát a helyéről, ami nem lett volna baj, mert ez előfordul bármelyik sisaknál. Viszont én barom nem szedtem szét teljesen és úgy akartam visszapattintani, aminek az lett az eredménye hogy kicsit elbasztam. Így már többször kipattan a helyéről, de mondom ez az én hibám. Ha megfelelően rakom össze akkor nincs vele gond. Öröm az ürömben hogy ilyen mechanikát vlami 6500ft-ért lehet venni a parillánál..

Pozitívumok: 250-nél is stabil, nem rázza a fejet, minőségi kidolgozás, jó szellőzés, arcpárna 1 év után is tartós, jól tart..
Én csak ajánlani tudom..
Viszont elsőként ne Te dönts hanem a próba. Mert lehet egyik tetszik de a másik lesz jó a fejedre...
Csááá Robesz!

Szoktam lenni, csak vírust kaptam, ezért nem voltam fent. De már megyek is
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szüksége,olvastam az írásodat a suomy vandal sisakról és,hogy volt hjc-d is.Na én pont ez a két sisak között vacilálok
Hjc HQ 1 vagy SUOMY VANDAL és a véleményedre lennék kíváncsi.
persze ha valaki más is tudd segíteni a témában azt is szívesen veszem
előre köszi