A nolanoknál az a baj hogy a jó sisakjaik túl vannak árazva..Vagy csak mi keresünk keveset Mondjuk én nem nagyon ismerem a nolan szériát, csak a felsőbb kategóriásokat figyeltem eddig..
Na jó az már a pinceszint nálam...Ilyeneket nem szabad megvenni...
Az embernek 1 feje van, arra nem kell sajnálni a zsét...
Nekem pl az egyik suomy sisakom 3x védte meg a fejem, egyik elég szép bukás volt a hringen. Kis agyrázkódás az volt, de semmi komoly..100-nál levettem fejjel a bukóteret
HJC-ből nekem alsóbb kategóriás volt, szóval ez így rossz összehasonlítási alap..
A HQ1-et sokan dícsérik, biztos jó sisak.
megpróbálom a vandalról a negatívumokat összeszedni:
A felső szellőzője nagy sebeségnél nyitott állapotban sípol, ezért én nem nyitom ki csak nyáron melegben. De amúgy sose főtt bele a fejem.
Pleximechanika: Sikerült 1x kipattintani a záróhechanikát a helyéről, ami nem lett volna baj, mert ez előfordul bármelyik sisaknál. Viszont én barom nem szedtem szét teljesen és úgy akartam visszapattintani, aminek az lett az eredménye hogy kicsit elbasztam. Így már többször kipattan a helyéről, de mondom ez az én hibám. Ha megfelelően rakom össze akkor nincs vele gond. Öröm az ürömben hogy ilyen mechanikát vlami 6500ft-ért lehet venni a parillánál..
Pozitívumok: 250-nél is stabil, nem rázza a fejet, minőségi kidolgozás, jó szellőzés, arcpárna 1 év után is tartós, jól tart..
Én csak ajánlani tudom..
Viszont elsőként ne Te dönts hanem a próba. Mert lehet egyik tetszik de a másik lesz jó a fejedre...
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szüksége,olvastam az írásodat a suomy vandal sisakról és,hogy volt hjc-d is.Na én pont ez a két sisak között vacilálok
Hjc HQ 1 vagy SUOMY VANDAL és a véleményedre lennék kíváncsi.
persze ha valaki más is tudd segíteni a témában azt is szívesen veszem
előre köszi
Nomeg az íbéjen nem húzom a fejemre.