Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azonkívűl, h alkatrész nem lett más ráírva
A hangja az ilyen kb.... Arrow .... kinézetre sem rossz szerintem és márkailag sem rossz! Ha tetszik neked, akkor no problémo.....de nézz körül, mert szerintem ennél vannak dögösebbek is...

Remélem kicsit segítettem...
akkor sztem hétfő lesz belőle
Ha számít szerintem dögös a motoron, szerintem.
De tetszési véleményeket is szívesen várok
Igen abban szeretném hogy netán valaki használt már ilyet vagy milyen hang társul maga az arrow dobokhoz és milyen minőségű dob az arrow ?
Na ez komoly..........majdnem egyszerre......de mégis megelőztél....
Ezt hogy érted, hogy szerintünk mennyire jó döntés? Ha tetszik akkor rakd fel és kész.....vagy nem értem, hogy mi is lenne valójában a kérdésed?

Mi a véleményünk magáról a dobról? ? ?
nem értem a kérdés lényegét tetszési véleméynt akarsz kérni vagy nem is tudom mit? ved meg, tedd fel, nem fogod megbánni
Sziasztok !

Tanácsotokat és egyben segítségeteket szeretném kérem
Egy Arrow dobot szeretnék felteni egy K7 re és véleményetek szerinte ez menyire jó döntés ?
Segítségeteket köszönöm előre is !

Péter
Nem tudom, hogy mi lett ráírva......nem én adtam fel....
Akkor rossz a link.... keresőbe ezt írjátok be: TWO BROTHERS SLIP-ON EXHAUST PIPE SUZUKI GSXR600 06 07
Ha esetleg valakit érdekel... twobrothers slip-on
Remélem nem írtátok rá hogy érték
Még eddig nem, pedig azt várom..... .....köcsög magyar posta...
csomag megérkezett?
Duna Plaza Váci út 173...
melyik moziba vagy te?
Pedi a Szamáremberek Bosszúja jó 3 vagy 2D ben de jó.Irtó bugyuta a történet.Egy kiadósabb sz....ás alatt jobbat lehet kitalálni.De a látvány az jó.
Igen, de csak 2D-ben....nálunk nincs 3D.....
Flex?Hogy a fenébe ne volna.... Ejössz, bebaszok 10 üveg sört, azután nekiesek a fexel Hófehérkének....
Ha ütközöm eggyel lekapom géppel.
Az fasza. Egyszer remélem látok ilyet élőben is. Valakinek esetleg nincs ilyene?
Ja hallottam egy állatcsoportról.Fellelési helyük jobbára Mekdöncik és kávézók körül.Akik nekiesnek a guminak flexel hogy úgy nézzen ki mintha pályáztak volna és rongyászakadt gumit viselne a gépük.Eddig városi legendának néztem.De lehet benne ráció ha ugyanannyit kibír mértne.És még vagizhatok is.