Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Domino!

2x4literes kukoricát vegyetek, mert annak nagy a zacsija és lesz mibe pakolnod.....és vegyél még 2 adag nagy sajtszószt és azzal tűrd be a patikukit, mert az összeállítja a cuccot a gyomrodban és nem áztatja el a zacskót, amikor beleokádol.....
Melyik moziban néztétek?
szia Banderas,
mire cseréled a paripát?
A 3D-vel kapcsolatban az volt a problémám hogy a látómező közepében frankó éles a kép (a vetített kép 2 m2-én) körben pedig halvány, elmosódott . Nem azért de én azokon a részeken is élesen létok (nincs csőlátásom) így a film nézése közben olyan érzés volt mintha elromlott volna a látásom... Sztem ezt a technikát még bőven lehet fejleszteni... Egyébként ha középrészen volt kihangsúlyozva a térhatás ott nagyon jól mutatott , kár hogy körben a széleken full életlen volt... Film közben cseréltem szemüveget az asszonnyal, de azzal is ugyan olyan volt , úgyhogy nem a szemüveg volt rosz..
Hali!

De az illető csak ilyen dobot tud beszerezni mert ha nem akkor érdekelne a szám ha megadod

Péter
Hányatós a film? Mert ha igen gyorsba megeszem a kukoricát hogy legyen hova pakolni a cuccot. Ha nem lesz holnap 25 fok napsütésben megnézem.
Annyira azért nem dűtem hanyatt tőle.A rossz tengerészgyal bácsik keménykedtek de a bátor vadak lealázzák őket.
Volt benne egy halom fizikai,tatktikai baki.
Alaból az üveget egy nagy sebességű rohampuskalövedék meg 20-as gépágyú nem viszi át de a nyilak igen.És azok is elsőre nem másodikra igen.Háttttt.Szípen kivitelezett habosmese volt a grafikai motor promója.1 este jó nézni de utána passz.
Ne haragudj, de nem jól beszélsz.... Az AVATAR nem egészen jó film, hanem ISZONYATOSAN FULLOS, ezen a héten már meg fogja szerintem előzni a Titanic-ot jegyeladásban és még csak tegnap mutatták be Kinában és 15.-től Olaszban.....

És 3D-ben iszonyatosan nagy élmény......neked biztos problémád volt a szemüvegeddel.......van olyan akinek hányingere lett a hatástól annyira valósághű.
Igazából én hirdettem magam a kipuff apróban,hogy aki tudna beszerezni ilyen dobot az hívjon és várom az ajánlatokat!
Jött is 5 kb. És attól rendeltem aki a legjutányosabban tudta beszerezni! Van egy számom ha érdekel a dolog! Tőle rendeltem én is! Azért nem volt mindegy a dolog,mert a legolcsóbb és a legdrágább ajánlat között volt 30 rugó! Szóval érdemes volt így.. Én olyan 50valahányezerért vettem,de ez persze függ a dollár jelenlegi árfolyamától. Azt hiszem most olyan 80 körül mennek..
Hát vagy ma jöttök, ami a legjobb volna...kezdés ma: 20:15
Vagy hétfőn, vagy szerdán ,mert ezeken a napokon dolgozom és csak akkor jó, ha itt vagyok.
csak ne 3D-ben nézzétek, mert az egy kalap sz.....r... a film egyébként egész jó...
Banderas!

Neked is Alex hozta a Jardine-t vagy rendelted ebay-ről
Ja és mennyiben állt meg?
hát valamikor elmennénk mozizni az avatart emgnézni, azért kérdeztem mikor játszák.. Holnap este nem játszák?
Nem jöttek az energiadrinkes kislányok, így remélem, hogy hazaenged az asszony!

Jönni akartok ma mozizni? Azért kérdezted az Avatart?
Úhhh ne is mond.....
Ne hívatkozz rám, mert engem nem ismer, mivel még nem rendeltem tőle.......de úgy tudom, hogy nagyon sokan rendeltetnek vele kipuffot! És az adatlapján is ki van írva, hogy segít ha nincs szállító!
Egy telefont megér....mond azt hogy fórumon ajánlották neked őt....ennyi!

Akkor a középdobon ne parázz!
Na ha ezt szobacica olvassa.....
hivatkozz rám és mond meg neki hogy azt üzenem hogy aki túl sokat pinázik annak le fog száradni a farka
Semmi gáz, mert visszaolvastam a hozzászólásomat és tényleg hülyén dobtam bele ezt a poént, mert úgy tűnik belőle, hogy nincs poén benne, hanem csak szimplán én vagyok balfasz!

Szóvala semmi problem Zoli és így értelmeztem volna, ahogy te.....így a szopott fasz rosszabbik végére raktam magam ezzel a kis poénnal....
Hivatkozhatok rád AlexCBR-nél hogy te ajánlotad ?
Jardine - ez a jó választás
Nem az elődob hanem a középdobra parázok hogy az nincs hozzá
Amúgy mijaz az elődob?Olyan mint a cintányér vagy mélyebb?
Upsz.Boccs.
Ne parázzál már annyira arra az elődobra......ha nincs az sem baj.....