2x4literes kukoricát vegyetek, mert annak nagy a zacsija és lesz mibe pakolnod.....és vegyél még 2 adag nagy sajtszószt és azzal tűrd be a patikukit, mert az összeállítja a cuccot a gyomrodban és nem áztatja el a zacskót, amikor beleokádol.....
A 3D-vel kapcsolatban az volt a problémám hogy a látómező közepében frankó éles a kép (a vetített kép 2 m2-én) körben pedig halvány, elmosódott . Nem azért de én azokon a részeken is élesen létok (nincs csőlátásom) így a film nézése közben olyan érzés volt mintha elromlott volna a látásom... Sztem ezt a technikát még bőven lehet fejleszteni... Egyébként ha középrészen volt kihangsúlyozva a térhatás ott nagyon jól mutatott , kár hogy körben a széleken full életlen volt... Film közben cseréltem szemüveget az asszonnyal, de azzal is ugyan olyan volt , úgyhogy nem a szemüveg volt rosz..
Annyira azért nem dűtem hanyatt tőle.A rossz tengerészgyal bácsik keménykedtek de a bátor vadak lealázzák őket.
Volt benne egy halom fizikai,tatktikai baki.
Alaból az üveget egy nagy sebességű rohampuskalövedék meg 20-as gépágyú nem viszi át de a nyilak igen.És azok is elsőre nem másodikra igen.Háttttt.Szípen kivitelezett habosmese volt a grafikai motor promója.1 este jó nézni de utána passz.
Ne haragudj, de nem jól beszélsz.... Az AVATAR nem egészen jó film, hanem ISZONYATOSAN FULLOS, ezen a héten már meg fogja szerintem előzni a Titanic-ot jegyeladásban és még csak tegnap mutatták be Kinában és 15.-től Olaszban.....
És 3D-ben iszonyatosan nagy élmény......neked biztos problémád volt a szemüvegeddel.......van olyan akinek hányingere lett a hatástól annyira valósághű.
Igazából én hirdettem magam a kipuff apróban,hogy aki tudna beszerezni ilyen dobot az hívjon és várom az ajánlatokat!
Jött is 5 kb. És attól rendeltem aki a legjutányosabban tudta beszerezni! Van egy számom ha érdekel a dolog! Tőle rendeltem én is! Azért nem volt mindegy a dolog,mert a legolcsóbb és a legdrágább ajánlat között volt 30 rugó! Szóval érdemes volt így.. Én olyan 50valahányezerért vettem,de ez persze függ a dollár jelenlegi árfolyamától. Azt hiszem most olyan 80 körül mennek..
Ne hívatkozz rám, mert engem nem ismer, mivel még nem rendeltem tőle.......de úgy tudom, hogy nagyon sokan rendeltetnek vele kipuffot! És az adatlapján is ki van írva, hogy segít ha nincs szállító!
Egy telefont megér....mond azt hogy fórumon ajánlották neked őt....ennyi!
Semmi gáz, mert visszaolvastam a hozzászólásomat és tényleg hülyén dobtam bele ezt a poént, mert úgy tűnik belőle, hogy nincs poén benne, hanem csak szimplán én vagyok balfasz!
Szóvala semmi problem Zoli és így értelmeztem volna, ahogy te.....így a szopott fasz rosszabbik végére raktam magam ezzel a kis poénnal....
2x4literes kukoricát vegyetek, mert annak nagy a zacsija és lesz mibe pakolnod.....és vegyél még 2 adag nagy sajtszószt és azzal tűrd be a patikukit, mert az összeállítja a cuccot a gyomrodban és nem áztatja el a zacskót, amikor beleokádol.....