Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha használt gumival mész épphogy, ha ujjal akkor vastagon me' bírja.
attól függ mennyire poros az út
flexel? Ilyet még nem hallottam.
Lassan kezdem érteni mé van hogy flexel koptaták a gumit.Nem divatmajomkodás.Jobban tapad.
csakhogy egy kopottabb guminak hamarabb eljön az a határ
tutis poros kanyarban sztem tökmindegy, h új gumi vagy használt van fent, ha határon mész akkor nagy az esélye a buktának
Nem akkor van a baj amikor mész egyenesen és kopik a gumi vagy nem, hanem amikor 1x lapra kéne tenni a motort és van-e hús oldalt amibe kapaszkodik Nekem a hátulja már csúszkál pályán kanyarban, pedig ott még jó is az aszfalt.. Akkor mit fog csinálni egy poros kanyarban az úton?
Na de váltsunk témát
16ezerkm-et mentem tavaly az első gumi 9500km után lett cserélve mert addigra kilátszott az oldalán a szövet, a közepe viszont még elég jó állapotban volt. Ahogy mondod 10-12ezerért már nagyon jó elsőgumiban szinte telejesen újat lehet venni szóval egyértelmű a dolog részemről.
Értem én ezt.Csak ugye a makacs fizika ott motoszkál bennem.Adogg egy pilóta+motor meg két tökugyanolyan gumi az útvonal ahol járni szokott is ugyanaz meg a pilóta stílusa is meg az időjárás is.Akkor a 20 körös x mm-ert kopott használt és az új is pont ugyanannyit fut Km-ben.
Nem hinném de fene tudja vannak még csodák.Igaz nem akarom ujrakezdeni ezt a felesleges vitát jó hogy már lecsengett csak törpölök.
Kanyarodni meg aztán pláne nem.
Egyértelmű. A gumi széle nem a kanyarodástól kopik el hanem a kigyorsítástól. Közúton meg sosem fogsz úgy és annyiszor kigyorsítani mint pályán. Pl. nekem egy első gumi simán kihúz egy évet és csak azért cserélem le mert 10-ért kapok 90%-at.
És az asszony mit csinál addig? Ő addig a szobában vár rád?
sziasztok nem tud véletlen valaki a held bukomra sötét plexit...
nem találok sehol ..:(
Jó a kiszolgálás
utcán többet használja az ember a gumi közepét. én is jártam mecsekbe erre arra kanyarogni, de nem időre ment a dolog szóval tök mindegy volt, h milyen állapotú a gumi széle a használtgumiknál is megvan kb a fele hús a gumi szélein.de utcán véleményem szerint akárki akármit mond a gumi közepe a lényeg mert ott fog a szövet kilátszani!
Ha a nő is benne van a pakkban akkor bajban vagy.
Engemis, ha akarnak valamit...
miről beszélsz, engem így várnak otthon
Mindig a férfié az utolsó szó... Igen drágám, úgy van drágám, igazad van drágám, stb... Erre gondoltál?
Ütöm persze, de arra készült! Csak jól be kell melegíteni és bírja az!

Nemtudom, apám megy rendesen (nem túrázgat) a haverom pedig szinte csak városban és vágott slickekkel 4-5000-et elmegy Minden lámpánál 1-2 nyélen. Tempójáról csak annyit, hogy 24000 van az Sv-ben amit 0km-el vett szalonból 2 éves a moci és vezérműláncot kellett cserélni mert tönkrement a sok egykerótól és nyírástól.....
Nekem a piroson volt hátul Pirelli Dragon Superbike vágott slick és elment több mint 3500km-t utcán!

Na de mindegy éljenek a motoros feleségek (ha már így bejelentkezett az egyik) És persze a motorok!
nem nem, nekem megvan ah helyem otthon, kemény leszek ha hazamegyek!
Eeehhh... Erre mé' nem gondoltam.
Azért mert Tutis készül őt kitúrni a helyéről nálunk......
de csak kicsit hajt át rajtunk.....a nemierőszakért elítélt is csak a büntetés felét kapja, mert csak félerőszak volt......hisz ő akarta, csak a csaj nem....