Nem akkor van a baj amikor mész egyenesen és kopik a gumi vagy nem, hanem amikor 1x lapra kéne tenni a motort és van-e hús oldalt amibe kapaszkodik Nekem a hátulja már csúszkál pályán kanyarban, pedig ott még jó is az aszfalt.. Akkor mit fog csinálni egy poros kanyarban az úton?
Na de váltsunk témát
16ezerkm-et mentem tavaly az első gumi 9500km után lett cserélve mert addigra kilátszott az oldalán a szövet, a közepe viszont még elég jó állapotban volt. Ahogy mondod 10-12ezerért már nagyon jó elsőgumiban szinte telejesen újat lehet venni szóval egyértelmű a dolog részemről.
Értem én ezt.Csak ugye a makacs fizika ott motoszkál bennem.Adogg egy pilóta+motor meg két tökugyanolyan gumi az útvonal ahol járni szokott is ugyanaz meg a pilóta stílusa is meg az időjárás is.Akkor a 20 körös x mm-ert kopott használt és az új is pont ugyanannyit fut Km-ben.
Nem hinném de fene tudja vannak még csodák.Igaz nem akarom ujrakezdeni ezt a felesleges vitát jó hogy már lecsengett csak törpölök.
Egyértelmű. A gumi széle nem a kanyarodástól kopik el hanem a kigyorsítástól. Közúton meg sosem fogsz úgy és annyiszor kigyorsítani mint pályán. Pl. nekem egy első gumi simán kihúz egy évet és csak azért cserélem le mert 10-ért kapok 90%-at.
utcán többet használja az ember a gumi közepét. én is jártam mecsekbe erre arra kanyarogni, de nem időre ment a dolog szóval tök mindegy volt, h milyen állapotú a gumi széle a használtgumiknál is megvan kb a fele hús a gumi szélein.de utcán véleményem szerint akárki akármit mond a gumi közepe a lényeg mert ott fog a szövet kilátszani!
Ütöm persze, de arra készült! Csak jól be kell melegíteni és bírja az!
Nemtudom, apám megy rendesen (nem túrázgat) a haverom pedig szinte csak városban és vágott slickekkel 4-5000-et elmegy Minden lámpánál 1-2 nyélen. Tempójáról csak annyit, hogy 24000 van az Sv-ben amit 0km-el vett szalonból 2 éves a moci és vezérműláncot kellett cserélni mert tönkrement a sok egykerótól és nyírástól.....
Nekem a piroson volt hátul Pirelli Dragon Superbike vágott slick és elment több mint 3500km-t utcán!
Na de mindegy éljenek a motoros feleségek (ha már így bejelentkezett az egyik) És persze a motorok!
de csak kicsit hajt át rajtunk.....a nemierőszakért elítélt is csak a büntetés felét kapja, mert csak félerőszak volt......hisz ő akarta, csak a csaj nem....
Na de váltsunk témát
Nem hinném de fene tudja vannak még csodák.Igaz nem akarom ujrakezdeni ezt a felesleges vitát jó hogy már lecsengett csak törpölök.
nem találok sehol ..:(
Nemtudom, apám megy rendesen (nem túrázgat) a haverom pedig szinte csak városban és vágott slickekkel 4-5000-et elmegy
Nekem a piroson volt hátul Pirelli Dragon Superbike vágott slick és elment több mint 3500km-t utcán!
Na de mindegy éljenek a motoros feleségek (ha már így bejelentkezett az egyik)