Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali SpeedBike!
Mikor leszel msn-en?Megkéne valamikor beszélni az emelőszemet hogy hogyan jusson el hozzám.
Előre is köszi.
Köszi-Köszi!
Nem is erre írtam
persze, szívesen segítek bárkinek itt a fórumról
Ez mi, ha nem felhajló?
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Látom tutis mester lesz az én ebay-es segítségem ha kell onnan valami, na persze csak ha vállalod. Természetesen megfizetem a segítséged
Csőke!Ezek ha jól látom nem felhajló fék, ill. kupluingkarok nem? Nekem is ilyen kellene, de felhajlóba, mire rendeltek és ha összejön a gempa én is feliratkoznék
Tutisnak van igaza, körbe kell nézni, az enyémen a gyári is tiszta homályos lett 3 éves korára, abba is néztem füstöst de 17ezerért kurva soknak találtam. Ha minden évben újat veszek, akkor is annyiba kerül....de biztos 1 évnél többet kibír a gagyi is.
thx, látom ez nemsokára lejár. Na majd 1-2 hét múlva ha kész lesz a bankkártyám meg regelek is, fogok ilyet rendelni, szóval akinek kell gyűjtögesse a pénzt
Ez a plekó volt 6200 pénz.
Szerintem valami blokkolja a linket az ebayon.Vagy csak utálják a soprtmotorosokat.
RACING SHORTY Brake Clutch Lever SUZUKI GSXR600 06-09 : eBay Motors (item 250558716631 end time Jan-15-10 02:17:46 PST)
Mégeccer.

link
Idegesítő.
Ez se müxik
Erre gondolsz?

link
Ezt üsd be az ebay keresőbe... : RACING SHORTY Brake Clutch Lever SUZUKI GSXR600 06-09
Így meg lesz...
szar ez úgy ahogy van............
Linket? megpróbálom.... link
ezt hol találtad, dobsz e-bay linket?
Nekem lehet, hogy befigyel egy pár borulás a 2010-es évben, de én sem tervezem és nem is akarnám, de ez sajnos benne van a pakliban nálam....
De a többiek sem azért akarnak ilyen karokat, mert borulni akarnának, csak szimplán kibaszottul jól néznek ki a gépek vele....

Bazzzeee Tutis, már ma megittam vagy 5liter folyadékot......pedig tegnap sem voltam már szomjas a bowling végén.....
Majd összebeszélhetnénk rendelés előtt, és lehet a többet rendelünk, akkor olcsóbb lenne!
Áh ha a jó ájerodinamica kell akkor a golflabda a nyerő.

Amúgy ennyi esést trveztek be a szezonra hogy ez a kar fog kelleni?
Mert akkor idomból is kéne jóárasított.